Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy nímand!
Neharagudj, de szerinted ki hiszi el hogy te lennél a sportmotor moderátor?
ott a végén a _!
Ez nem a sportmotor moderator szerintem....
Valószínű...
Jajjj vigyázz mert te is GSX-R-es vagy...
Nekem is ez tűnt fel.... fake
Ez sportmotor alsóvonás. Sztem valami exe lehet kawaMotoCat-nek és fáj neki valami.
Sztem te sem vagy ZXR tulajdonos...
És van itt privát üzenet küldése lehetőség ezen a weblapon?
áhhh értem, szóval ha nem vagyok zxr tulajdonos akkor eszem ágába se álljon zxr-esekkel beszélni... és dekkoljak a ninja topikban, ahol egy árva szót nem nyög be senki....
ész megáll és körbe néz...

de rendben...........................
Hát én szívesen elmennék de azért Komárom elég messze van tőlünk... Meg még ki tudja milyen program jön közbe hétvégéig... De biztos jó buli lesz Meg még amúgy sem láttam ilyen gépsast közelről mint a tied...
Okéééjjj! Megdumáltuk! Majd kereslek elötte telón...
no jóóól van akkor véééégre
Még meglátjuk hogy állok majd km-vel, aztán ahhoz igazítjuk, max ha mást nem felhuppanok a Z hátsóülésére
Na ja, majd most talizunk!
Igen ott lesz. Mind a kettő! Majd jól megismerheted őket!
Hmmm...ilyen 100km-ben gondolkodtam... mert hát ugye még nem mociztam veled... Mármint izé...
jaaa, na sebaj!
Barátnőd is ott lesz? kíváncsi lennék már Rá is
Hát a kisebb kerülőt még nem tom, mert az lehet hogy már nem nagyon fér bele km-ileg
Jaja, láttam, h kerestél, de mi meg épp sopronban voltunk a tévétoronynál...
Sztem is, de holnapra meglesem!
Akkor felvonulás után elmegyünk fagyizni, persze egy kissebb kerülővel...
Na az jó lesz, mert múltkor hiába hívtalak, hogy ott vagyok mocival, nem vetted fel... így nem láttad a Picit...
2-kor lesz úgy tudom.
Jaja ott maradok

sőőőt április 30-án is ott leszek, mert 20:00-tól Hooligans koncert lesz az erődben
Én is megyek, főleg a felvonulásra. Azt hiszem délután 2őkor vagy 3kor lesz. Maradsz is este?

A Conti jó választás lesz, msot veszek megint azt a GSX-R-emre...
öcsémé is befosott eccő, kurvaanyját full bőrben tologattam mint valami idióta, azt ekkora testtel folyt rólam a víz, elég alázós volt picsába.
aztán kopoon húzod a lábtartót
No most egy picit beteg lettem, az előző hozzászólásom is szemlélteti.
NO DE!
szombaton megyek Komáromba motoros találkozóra, zol esetleg nincs kedved jönni, Neked az úgysincs annyira messze... vagy akik még esetleg a környéken vannak!
Ezzel meg is lesz a 800-830 km-em, és jövő kedden pedig akkor vinném is 1000-esre a piciiiit Előtte akkor megveszem a riasztót, hogy akkor azt is belenyomják és jupijééééé

No nálam kb ez a helyzet!

Kingston: azért a gummát majd csak akkor fogod tudni milyen, ha rajta lesz a járgányon és kipróbáltad Szóval csak ügyesen vele!

Ha már gumma, én szerintem kb 90%, hogy Continental SportAttack W TL- t fogok venni
Én ránéznék az akksira...nekem is csinált hasonló gondokat a kisebbik jószággal...tekerte az indítómotort de halvány vót a szikra. Hol ment hol nem....
Nekem is hasonló problémáim vannak, ha rájösz mi van akkor írd le midneképp Meg jöttem a gumik, és nagyon királyak!
Lehet gyertya hiba is!
Tipikus az ha hidegen jól indul,melegen meg nem...
amúgy milyen motorról van szó? mármint annyit sejtek, hogy kawa...