áhhh értem, szóval ha nem vagyok zxr tulajdonos akkor eszem ágába se álljon zxr-esekkel beszélni... és dekkoljak a ninja topikban, ahol egy árva szót nem nyög be senki....
ész megáll és körbe néz...
Hát én szívesen elmennék de azért Komárom elég messze van tőlünk... Meg még ki tudja milyen program jön közbe hétvégéig... De biztos jó buli lesz Meg még amúgy sem láttam ilyen gépsast közelről mint a tied...
Na ja, majd most talizunk!
Igen ott lesz. Mind a kettő! Majd jól megismerheted őket!
Hmmm...ilyen 100km-ben gondolkodtam... mert hát ugye még nem mociztam veled... Mármint izé...
Jaja, láttam, h kerestél, de mi meg épp sopronban voltunk a tévétoronynál...
Sztem is, de holnapra meglesem!
Akkor felvonulás után elmegyünk fagyizni, persze egy kissebb kerülővel...
Na az jó lesz, mert múltkor hiába hívtalak, hogy ott vagyok mocival, nem vetted fel... így nem láttad a Picit...
2-kor lesz úgy tudom.
Jaja ott maradok
sőőőt április 30-án is ott leszek, mert 20:00-tól Hooligans koncert lesz az erődben
No most egy picit beteg lettem, az előző hozzászólásom is szemlélteti.
NO DE!
szombaton megyek Komáromba motoros találkozóra, zol esetleg nincs kedved jönni, Neked az úgysincs annyira messze... vagy akik még esetleg a környéken vannak!
Ezzel meg is lesz a 800-830 km-em, és jövő kedden pedig akkor vinném is 1000-esre a piciiiit Előtte akkor megveszem a riasztót, hogy akkor azt is belenyomják és jupijééééé
No nálam kb ez a helyzet!
Kingston: azért a gummát majd csak akkor fogod tudni milyen, ha rajta lesz a járgányon és kipróbáltad Szóval csak ügyesen vele!
Ha már gumma, én szerintem kb 90%, hogy Continental SportAttack W TL- t fogok venni
Én ránéznék az akksira...nekem is csinált hasonló gondokat a kisebbik jószággal...tekerte az indítómotort de halvány vót a szikra. Hol ment hol nem....
Jajjj vigyázz mert te is GSX-R-es vagy...
És van itt privát üzenet küldése lehetőség ezen a weblapon?
ész megáll és körbe néz...
de rendben...........................
Még meglátjuk hogy állok majd km-vel, aztán ahhoz igazítjuk, max ha mást nem felhuppanok a Z hátsóülésére
Igen ott lesz. Mind a kettő! Majd jól megismerheted őket!
Hmmm...ilyen 100km-ben gondolkodtam... mert hát ugye még nem mociztam veled... Mármint izé...
Barátnőd is ott lesz? kíváncsi lennék már Rá is
Hát a kisebb kerülőt még nem tom, mert az lehet hogy már nem nagyon fér bele km-ileg
Sztem is, de holnapra meglesem!
Akkor felvonulás után elmegyünk fagyizni, persze egy kissebb kerülővel...
2-kor lesz úgy tudom.
Jaja ott maradok
sőőőt április 30-án is ott leszek, mert 20:00-tól Hooligans koncert lesz az erődben
A Conti jó választás lesz, msot veszek megint azt a GSX-R-emre...
NO DE!
szombaton megyek Komáromba motoros találkozóra, zol esetleg nincs kedved jönni, Neked az úgysincs annyira messze... vagy akik még esetleg a környéken vannak!
Ezzel meg is lesz a 800-830 km-em, és jövő kedden pedig akkor vinném is 1000-esre a piciiiit Előtte akkor megveszem a riasztót, hogy akkor azt is belenyomják és jupijééééé
No nálam kb ez a helyzet!
Kingston: azért a gummát majd csak akkor fogod tudni milyen, ha rajta lesz a járgányon és kipróbáltad Szóval csak ügyesen vele!
Ha már gumma, én szerintem kb 90%, hogy Continental SportAttack W TL- t fogok venni
Tipikus az ha hidegen jól indul,melegen meg nem...