Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hidegen könnyen indul?
Lehet csak megkéne jól huzatnod mert ki kell tisztulnia, ha régen ment!
hello mindenki!
láttam itt mélyrehatóan foglalkoztok a problémákkal(ez volt a puncsolás része) ...tegnap cirkálgattam és pirosnál egyszercsak leállt a gépsas, pedig meleg volt a vas. és utánna kb.7-10 percbe került beindítani ...szerintetek mi lehetett a para?(már régen mentem vele...)kösz a válaszokat...
Oké értem!
Nem offolok itt tovább
sajna nem vagyok potenciális vevő jelölt...
örülök hogy végre kivettem a pénzt az elözö motorombol...
megtartásra meg nem lenne ideális Páromnak elég kényelmetlen lenne hátul
Ha vmi érdekel akkor szólj!
jaja, olvastam...
Ott lejebb megtalálod a részleteket is!
köszi, én csináltam...
aham értem.. jol hangzik...
hm most nézem szép a T5! Te csináltad meg? vagy igy vetted?
Előző gazdinál eldölt a motor álló helyzetbe a jobb felére
Kivan javítva az idom, az alja a rossz tehát álló helyzetbe nem veszed észre! csak ha jobban megnézed! Ennyi baja van
700? sérült?
Liebing!
hirdeted a motort valahol?
szép szép az biztos, de 2004-es a legszebb! az enyémet kéne most gyors eladni és egy 2005-öst meg is tudnám venni a jővő héten! De most a válságban eladni egy motort katasztrófa!
Jó izlésed van, mer a 2005-ös ZX6R-ek gyönyörűek. Talán a legszebb 600-as Ninja. Legalábbis nekem az teccik a legjobban. Az újabbaknál is sokkal szebb.
Addigra lehet már széplesz! Zöld, egy két helyen fekete benne, és valószínű arany felnik! de akkor nem ennyi lesz az ára!
nekem pont a gép ára kéne hogy megvehessem a másikat amik 1.5-be mennek!
Hahó ide értem! Először is ne haragudjatok! Össze kevertem nem a gumi szélessége nagyobb szóval nem 130as.....hanem 60-as helyett 70es....már emléxem ezt mondtad Tibi..... ne haragudj A másik gumi mérete stimmel! Nem baj ha vissza fog kicsit a nagyobb gumi, úgy is mindenhol trafiznak.....mégegyszer bocsi a kavarodásért 9től itt leszek! Béke!
Hát, ha most pár hónappal előbbre lennénk, akkor megvenném tőled. De nekem valószínű csak a nyár végén lesz annyi pénzem, hogy ki tudjam pótolni a hiányzó összeget, ami még pluszba kell a kis Ninja árán felül. Ja meg persze majd el is kell ezt adnom valahogy. Ha esetleg akkor még meglesz neked, majd visszatérünk rá.
akkor 850-be a fényezése miatt! Akkor 1millába mentek! most így eladom vagyis gondolkozok mert 2005-ös 6r-t nézek! 3vana listámon! Ezt most 700.ba el lehet vinni tőlem Yosi dobbal +gyári! 50km-el ezelött volt servizelve, szelephézag karbi szinkron légszűrő pucolás! valós garantált 26700km
email-em: birddd@vipmail.hu
mondd, miben segíthetek? :)
Te mennyiért vetted a mocid? Mert most én is ilyet szeretnék. Már gyűjtögetek rá.
Tudom azon jártam először rossz aztán meg igen király!
Azt elhiszem. Vannak erre olyan fasza utak. Vönöckön most új út van. Cell meg Vönöck között viszont van egy szakasz, ami rohadt szar.
egyik héten lehet megint megyek arra! Cell felől mentem, egy helyen olyan az út, hogy avesém majdnem leesett a helyéről!
Vönöck az itt van a 3. falu. Talán 10-15 Km lehet.
Vönöck-től messze van? Egyik nap ott jártam