hello mindenki!
láttam itt mélyrehatóan foglalkoztok a problémákkal(ez volt a puncsolás része) ...tegnap cirkálgattam és pirosnál egyszercsak leállt a gépsas, pedig meleg volt a vas. és utánna kb.7-10 percbe került beindítani ...szerintetek mi lehetett a para?(már régen mentem vele...)kösz a válaszokat...
sajna nem vagyok potenciális vevő jelölt...
örülök hogy végre kivettem a pénzt az elözö motorombol...
megtartásra meg nem lenne ideális Páromnak elég kényelmetlen lenne hátul
Előző gazdinál eldölt a motor álló helyzetbe a jobb felére
Kivan javítva az idom, az alja a rossz tehát álló helyzetbe nem veszed észre! csak ha jobban megnézed! Ennyi baja van
szép szép az biztos, de 2004-es a legszebb! az enyémet kéne most gyors eladni és egy 2005-öst meg is tudnám venni a jővő héten! De most a válságban eladni egy motort katasztrófa!
Jó izlésed van, mer a 2005-ös ZX6R-ek gyönyörűek. Talán a legszebb 600-as Ninja. Legalábbis nekem az teccik a legjobban. Az újabbaknál is sokkal szebb.
Addigra lehet már széplesz! Zöld, egy két helyen fekete benne, és valószínű arany felnik! de akkor nem ennyi lesz az ára!
nekem pont a gép ára kéne hogy megvehessem a másikat amik 1.5-be mennek!
Hahó ide értem! Először is ne haragudjatok! Össze kevertem nem a gumi szélessége nagyobb szóval nem 130as.....hanem 60-as helyett 70es....már emléxem ezt mondtad Tibi..... ne haragudj A másik gumi mérete stimmel! Nem baj ha vissza fog kicsit a nagyobb gumi, úgy is mindenhol trafiznak.....mégegyszer bocsi a kavarodásért 9től itt leszek! Béke!
Hát, ha most pár hónappal előbbre lennénk, akkor megvenném tőled. De nekem valószínű csak a nyár végén lesz annyi pénzem, hogy ki tudjam pótolni a hiányzó összeget, ami még pluszba kell a kis Ninja árán felül. Ja meg persze majd el is kell ezt adnom valahogy. Ha esetleg akkor még meglesz neked, majd visszatérünk rá.
akkor 850-be a fényezése miatt! Akkor 1millába mentek! most így eladom vagyis gondolkozok mert 2005-ös 6r-t nézek! 3vana listámon! Ezt most 700.ba el lehet vinni tőlem Yosi dobbal +gyári! 50km-el ezelött volt servizelve, szelephézag karbi szinkron légszűrő pucolás! valós garantált 26700km
Lehet csak megkéne jól huzatnod mert ki kell tisztulnia, ha régen ment!