Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 130-ast mondjuk fogalmam sincs honnan vetted. Én 120-ast mondtam neked.
Nekem elöl 120/70 hátul meg 160/60 van! Nekem az a tapasztalatom, hogy sokkal jobb így mint a gyári mérettel volt. Sokkal jobb így a kanyarokba meg persze még ráadásként jobban is néz ki a szélesebb hátsó gumival. Az sem igaz, hogy kihat a teljesítményre! Egy cseppet sem hat ki rá!

Szkráccs: Az a nagy majrécsík azt is jelenti, hogy még lehet azt dönteni. Gondolom a lábtartót még nem karcoltad?!
aham.. ismerős helyzet ez régebbről....
msotanában nem fogom ezt átélni
Dehogy is nincs, vagy 20an érdkelődnek, de hogy Firehorn szavait idézzem: " akkor komoly az érdeklődő, ha a pénz le van számolva, és a papírok meg vannak írva" Szóval emmi komoly:D
az gáz....érdeklődő sincs rá?
akkor nem az amire gondolok! Nem baj, majd megeggyezünk, a karbisorral kapcsban! Nekem ittohn úgy is csak a helyet foglalja mitn a robogó amit még mindíg nem vittek el
nem tudok róla... asszem fekete szinű. egyszer régen láttasm a gépét
És nem hirdeti véletlenül? Mert mintha láttam volan egy pécsi 250est....
jaja.. segitek ahol tudok.... mert engem még úttörővé avattak
igen, Pécsi ő is
már nagyon régota áll a motorja
Nagyon dijjazzuk lelkesedésed, akkro ezek szerint környékbeli! Mert akkor meg oldható!
akkor bocs... csak kicsit lelkesen probálnék segíteni, mert volt kollegám a kanyikd
de de figyelek, csak cselesen mail-t írtam neki
Dávid!
itt van kingston elérhetősége, mert látom nem figyel
http://www.kepesmotor.hu/motor...
És mennyibe menne a tank? Meg kérdeznéd azt a lemezt is akkor? léci köszi vegyél fel msnre: fifa.13@hotmail.com
Tibi ha leszel írd le a tapasztalataid a gumval kapcsban, én csak rád tudok hivatkozni
Meg kérdzetem a srácot! Féktárcsák már nincsenek meg! Tankja van, de az oldalán egy minimális kis hiba van! Azt a két is rácsos bigyót nem krédeztem meg mert elfelejtettem
Kérnék mégegy segítséget. a képen bbejelöltem egy piros nyillal hogy ott mindkét oldalon olyan lemez fut végig. Nekem olyan nincsen rajta. Nem tudjátok hol lehetne olyat szerezni? köszi a választ
Akit mondtál , hogy egy srácnak vannak bontottt alkatrészei... Lenne neki tank is? Mert lyukas a tankom . Most ugy naggyából meg lett csinálva, de sztem nem életbiztosítás.Az a baj hogy nem egy lyuk van-volt rajta hanem több is. És még idövel hátha több is előjön.
Bt 02 az jó
kingston TUTI JÓ?
Mennyit kérsz érte?
Kingston...130-as előre nagyon tré lesz. Ez nem lehet,ez biztos.
off:
Hy!
egy emilt vagy valami elérhetőséget kaphatok,mert szívesen visszaélnék a lehetőséggel amikor mondtad h programozol...

(többiektől bocs de máshol nem tudom elérni)
Jaja, ha nem jó kicseréljük! Dkanyik, válaszoltam az e-mailodra!
Max ha botrányosan rossz lesz veszel alá kisebb méretűeket.
Ahogy a vak is mondta: "majd meglássuk" , és BT02, nem a 14es