Szerintem is ragaszkodj a gyári mérethez, azzal lesz a legjobb. A nagyobb gumiméret amugy is nagyobb surlódási erőt képez, ami kihatással van a motor maximális teljesitményére is. És hát elől-hátul 2 mérettel nagyobbat?! Az igen csak sok.
Gyári méretet tedd inkább fel! hidd el az jobb!
Bridgestone BT014-et ne vegyél! Az egy kuka, Nekem az van most fent! De már a garázsba van helyette a pirelli dragon supercorsa
Hoppp ne haragudj, elírtam Bridgestone, de nem sportmax, hanem batlax, ezek a hülye nevek B.Tiibor ajánlotta, remekül döntöget vele, szóval szerintem jó lesz Igen, igen nekem van karbisorom, és jó is, nem kellett volna cserélni Ma remek jó idő van, midneki guruljon
Kingston abba a Bridgestone Sportmax-ba te biztos vagy? Esetleg nem Dunlop Sportmax-ot akarsz? Bridgestone-nak BT-sek vannak!
Ahogy a szkrács mondja tényleg ne tegyél fel akkora gumit rá! Főleg előre 130-at! Bicskázni fogsz a kanyarba nem fog rendessen fordulni!
Hát nem is tudom haversrác........ Előre hátulra két mérettel nagyobb guma. Biztos szükséges? Miért nem maradsz a gyári paramétereknél? Sajna nekem is hátul 180-as van 160-as helyett, de nem jó. A legjobb döntögetések mellett is 3cm-es majrém van, a két szle a guminak pedig keményen bekunkorodik. Bár ha a traktoros gumi jellegű lenne 180/70 akkor nem lenne ennyire vészes. Igaz az meg nem szép, hogy olyan nagy az oldalfala.
Végre írtok! Már szomorú voltam Hajrááá MotoCat mindjárt meg lesz a limit (nem vagy mostanában msnen) Bridgestone Sportmax gumi jön, elől 130-as hátul 160as lesz, mint B.Tibornak, teljesen jó gumi, 21be jön a kettő! szóval korrekt az ár is nagyon! Mi történt azzal a tárcsával? Mert ha csak hajlott akkro még ki lehet nyomatni! Petit vagy engem vegyél fel msnre, van egy srác akinek vannak bontott cuccai! Tarcsunk össze:D
Gumin én is neki állhatok gondolkozni... mert ez ami rajta van nem kimondottan a legjobb, bár még annyira nem volt vele probléma, de azért eléggé csúszkálós fajta...
A héten úgyis jó idő ígérkezik, szóval a 220 km-t ideje lesz belenyomni, aztán iráááány az 1000-es szervíz
Szerintem "egyszerű" xenon... gumit lehet, majd nekem is kell vennem nyár elején (ha lesz egyáltalán apropója)... ami jön, az milyen? mármint tapadás/kopás (és természetesen ár) szempotjából?
Hú-hú! Kedden ide érnek az új gumik, Bridgestone Sportmax Nyalánkság! Samo, milyen izzó van a tiédben? Az egyik videódon nagyon durva hogy kéken világít, tetszik Am van itt vaalki?
A nagynyomásúval csak óvatosan, a hűtőt pl. ne mosd direktbe, mert elhajlítgatja a lamellákat.
Egyébként miért Szentesen vetted a gépet? Pont valami használható kereskedést keresek, azért kérdezem.
Köszi! Ha meg nézed akkor szólj midneképp, kíváncsi vagyok a méretre Kérdezted már midnenhol nincs-e ilyesmi? Vagy esetleg bontott alkatrész...... Most kicsit gurulni megyek:P Szigóruan robogóval
Majd meglátjuk milyen lesz
Bridgestone BT014-et ne vegyél! Az egy kuka, Nekem az van most fent! De már a garázsba van helyette a pirelli dragon supercorsa
Üzemanyagpumpát keresek baráti áron!
Ha valakinek lenne elfekvőben,akkor sikítson !
kingston most cserélt/javittatott karbisort,,, lehet hogy auz ő régi sorával meg a sajátoddal együtt tuc valamit kezdeni
kingston most cserélt/javittatott karbisort,,, lehet hogy auz ő régi sorával meg a sajátoddal együtt tuc valamit kezdeni
90-es zxr250
Ahogy a szkrács mondja tényleg ne tegyél fel akkora gumit rá! Főleg előre 130-at! Bicskázni fogsz a kanyarba nem fog rendessen fordulni!
zxr 250-t vennék elérhető áron.
Üdv Gergő
belagergo@vipmail.hu
A héten úgyis jó idő ígérkezik, szóval a 220 km-t ideje lesz belenyomni, aztán iráááány az 1000-es szervíz
Azért Szentesen, mert ismertem a tulajt, és mert ott 5 év garanciát kapok
Egyébként miért Szentesen vetted a gépet? Pont valami használható kereskedést keresek, azért kérdezem.