Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kezdek beleunni a motorom márkájába... kerestem már egy csomó helyen első féktárcsát a motorhoz és sehol sem lehet kapni hozzá! Még gyárit sem....
Sokan teszik fel ezt a kérdést...
Amúgy megnéztem a galériád, nem vagyok nagy kommentezős-típus, szal itt mondom, hogy kurv@jó!
Jópofa a féktartály is... amúgy meg király, hogy előtte/utána képek vannak...
Hát ennyi... az a fan switch dolog meg tudom, hogy melyik, de (fura mód) tegnap is közel éjfélkot értem haza... így nem tudtam szemügyre venni...
amúgy nem javítottam meg, mert nekem elvileg sosem volt rossz... nekem valszeg a hőfokjelző switch gabalyodott össze önnön teremtésével, vagy (még mindig látok esélyt, hogy) a termosz nem szuperál... de inkább az előbbi...
Nah mér van ekkora csönd? Írjatok már valamit! Sikere lett a galériámnak Már csak arra kell rájönni mi baja melegen
az bammeg....
túlzottan vizuális vagyok, és a bigyót, meg a trutymó nem igazán jött a képbe! de tekintsünk el tőle...
jaj.. káposzta van?
adam, no ebből nem mondom, hogy bazi sokat értettem... de szupcsi!

kingston: jupppppppppiiii, csodáás! Gratuuuu!
nagynyomásúú, lehet rá kapni ilyne tartályt amibű kifújja a trutyit, abba higított brigéciol, azzal benyomod tökig kicsit vársz és a krómok is oylanok lesznek polír nélkül is hogy ihajj.
Fent a galéria!
áááááá, ezt nagy nyomásúúúval kell..... kefélhetem órákig, szart se érek vele.... na majd ha még holnap jó idő lesz, mára feladtam
Tegnap már kifejtettem hogy juppiiiiiiii, juhuhuuuuuu végre örülhetünk! Csodaszép, és tetszik a Monsteres matrica...
És külön , csak mert

No én meg most megyek és lemosom a mocit.... majd felrakom a képet, hogy mit műveltek a macskák vele... a karcról nem biztos... mert az fáj a pici szívemnek

Én meg csak várok, csak várok, és kurvára nem halad semmi...
Sebaj... amúgy már megint nem tudtam megnézni, éjfél felé értem haza... De elhoztam magammal a manualt, mindjárt megnézem, hátha valamit ki tudok okoskodni belőle...
Amúgy tényleg királyság a gép, nagyon szép lett... de még várok a jobb minőségű képre... tudod, nekem ez a heppem...
ÁÁÁ de iszonyat gyönyörű.
Sziasztok! Hát ma sok midnen történt, lényeg a lényeg kész vagyunk.... Szkráccs eljött a nap....azaz holnap mert most csak egy gagyi telefonos képem van! Szerintem motocatnak jó az a képe, így legalább hatalmas sebességnek tűnik az a bejáratós tempó is A kép télleg gagyi,de a lényeg látszik

Nem is lesz.
nekem van zxr-es képem, hát neked?
Mivan öccse?
Te is eltévedtél, nem csak én?
Értem.

Két legyet egycsapásra.
recepciós lányunk?
Köszönöm.
Igazság szerint viszonylag olcsó is volt, meg az akkori recepciós lányunk ismerte őt, és ajánlotta figyelmembe a srácot magát és persze a munkáit! És így került a sisak oda
pepe!
néztem a képeiet, az oldalatokat...
naggyon ottvan
És miért pont Miskolcra vitted?
Pesten is vannak airbrushosok...
Meg máshol is.
Igen, iszonyatosan ügyes, szóval én mindenkinek csak ajánlom! Főleg, ahogy még a kb semmiből a terveket is megcsinálta!
Nekem tetszik és még sok mindenkinek Anyunak nem, nem tetszik neki a cica....
Nem, csak ismerem a srácot-kollégát-aki készitette!

Szép munka!
Gratulálok!
Bizony bizony ott csináltattam. Csak nem találkoztál vele, mikor készítették?

kissb: biztos