bocsi hogy itt kérdezősködök csak egy kicsit parázok a rend éber őreitől mert még nem küldték ki a jogsimat elvileg jövő hét után már mehetek az önkormányzathoz
nálam nem volt forgalmi kb 3 éve letkési határátkelőnél.vissza akart fordítani a határőr.megkérdeztem:ha átmegyek keréken a határon,átenged?aszondja:igen.
Locsoló vers:
Van nekem egy ZXR-em, repesztek vagy 100-zal
Locsolkodni járogatok, kölnivel vagy mással.
Szép leányok, nagymamócák, üljetek fel hátra
elviszlek egy körre, vagy valami másra.
De a benzin sokba kerül, gondoljatok rája
Zöld a sonka, záp a tojás, kell a benzin ára.
Bukósisak hátprotektor, a törlesztés drága
NYÚL-jatok hát tárcátokba!
Reggelt! Mikor csináltam a tanfolyamot Ak.-ra, beszéltem az oktatóval arról, hogy ilyen motort szeretnék venni és azt mondta vezethetem mer 250-es. Kw-ot nem is említett, am enyém is 33
Szia! Kereskedelmi csatornákat nem nagyon nézek, nem hallottam ilyesmiről, de durván hangzik! Nagyon sokat gondolkodom, meg krédzeősködöm hogyan lehetne átalakítási engedélyt kapni, de nem jutok egyről a kettőre! A motor 250ccm-es csak 33kw-os, de pl a 2ütemű 125ösök korántsem akkora teljesítményűek mint ami a jogszabályban van, mégis a1-el vezethetőek....szóval én nem értem! Deh ha van akármi megoldás szívesen fogadom mindenkitől! Sajnos csak a ccm-et meg az állapotát néztük mikro elhoztuk , kw-ot nem! Sajnálatos tévedés.....
figyelj csak kingston remélem ma láttad híradót rtl en és rájössz hogy 46 motorost jelentettek fel 5 óra alatt mert valamit találtak náluk 3 forgalmit vontak be és több mint 300 000 ft os büntetést szabtak ki remélem megéri neked az a +8 kw ahelyett hogy vagy megfelelő jogsival vagy meg felelő motorral közlekednél nah mind 1 te döntésed szép napot hale
No elfurikáztam a matricákért, aztán fel is raktam őket gyorsan, hogy még lássátok! Nehogy kifúrja az oldalatokat a kíváncsiság
no meg a km is szépen gyűlik már, amint láthatjátok
Csinálsz egy olyan feliratú rendszámot hogy 'Ne kövess, IDEGESÍT!'
Vagy egy olyat hogy 'Kapj el ha tudsz!' és csupálhatod kawinak szabályzásig!
Ma is voltam kawázni, csináltunk videókat, majd megszerkesztem és felteszem, de sztem csak holnap. Meglátod milyen fasza a rendszámom.
No skacok! én most 4 napra elhúzok, kb 5-600 km-t kell beleraknom a Picibe. Jövő héten már akarom 1000-es szervízre vinni, mert ez a 60-as tempo nem az igazi...
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra! Elvileg most megyek a matricákért, ha még ma fel tudom rakni, akkor rakok fel képeket! Csak mivel tegnap eláztam kicsit még meg is kéne mosni előtte a Picit:)
Hát akkor neked szerencséd volt, remélem én is csak ilyenekkel találkozom Oliver hogy érted hogy nem muszáj megállni?
Peti mindenki máshogy próbál megélni, nekem mondjuk nem teccik Már csak egyet kell aludni hogy kiderüljön, enyém lesz-e a kicsikém
Engem is leintettek tegnapelőtt a remdőrök. Lehúzódok út szélére, motor leállit. "Nem kell leállitani, inditsa vissza hagy melegedjen."
mondom ez mi a tökömet akar Közben elkéri a papirokat majd igy szól. "Ha indúl el, húzassa már meg jól a gépet, csak a hangja miatt" Hirtelen szóhoz se jutottam, meglepett eme kérése a rendőrúrnak. Na de én aztán nem sajnáltam a hangot.....1-2 10E-ig, 3. majdnem tiltásig Aztán fel 6.-ig és szolidra vettem a sebességet, mert még megmondja, hogy mi a faszt száguldozok.
Ja egyébként kingston sajna biztos lesz olyan rendőr amelyik beleköt a teljesitménybe. Nem mind jó fej ám
Remélem nekem azért suttyomban küldesz egy két képet, ha le sz Am a balról a 3dik a leg ütősebb Am nemtom mondtam-e már a szerelőm szombatra ígérte a mocit! Nem biztos, de elképzelhető, én nagyon örülnék! A rendőrök is le villogtak ma robogóval, me nem idnexeltem hogy ki kerültem egy 10méteres kágyús szakaszt a szembe sávba....deh csak figyelmeztettek, mondjuk akkor is, inkább ki kerülöm szabálytalanul mint hogy eldobjam a robogót me nem képesek meg csinálni az utat!
Thai boxon sikeresen elrepedt az orrom megint, már így is elég nagy..... Ezen kívül, szerintetek 8kw pluszért baszogatni fog a rendőr? Me a forgalmibna nagy motorként szerepel ...
átengedett.
Van nekem egy ZXR-em, repesztek vagy 100-zal
Locsolkodni járogatok, kölnivel vagy mással.
Szép leányok, nagymamócák, üljetek fel hátra
elviszlek egy körre, vagy valami másra.
De a benzin sokba kerül, gondoljatok rája
Zöld a sonka, záp a tojás, kell a benzin ára.
Bukósisak hátprotektor, a törlesztés drága
NYÚL-jatok hát tárcátokba!
visszaültem a zxr re
aztán jött a kérdés miért ültem fel rá úgyis tudtam h ez lesz
no meg a km is szépen gyűlik már, amint láthatjátok
zol: tudtam ám, hogy miattad esik csak abban az egyetlen kerületben
Vagy egy olyat hogy 'Kapj el ha tudsz!' és csupálhatod kawinak szabályzásig!
Ma is voltam kawázni, csináltunk videókat, majd megszerkesztem és felteszem, de sztem csak holnap. Meglátod milyen fasza a rendszámom.
No skacok! én most 4 napra elhúzok, kb 5-600 km-t kell beleraknom a Picibe. Jövő héten már akarom 1000-es szervízre vinni, mert ez a 60-as tempo nem az igazi...
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra! Elvileg most megyek a matricákért, ha még ma fel tudom rakni, akkor rakok fel képeket! Csak mivel tegnap eláztam kicsit még meg is kéne mosni előtte a Picit:)
cupppp
Peti mindenki máshogy próbál megélni, nekem mondjuk nem teccik Már csak egyet kell aludni hogy kiderüljön, enyém lesz-e a kicsikém
Festmény
mondom ez mi a tökömet akar Közben elkéri a papirokat majd igy szól. "Ha indúl el, húzassa már meg jól a gépet, csak a hangja miatt" Hirtelen szóhoz se jutottam, meglepett eme kérése a rendőrúrnak. Na de én aztán nem sajnáltam a hangot.....1-2 10E-ig, 3. majdnem tiltásig Aztán fel 6.-ig és szolidra vettem a sebességet, mert még megmondja, hogy mi a faszt száguldozok.
Ja egyébként kingston sajna biztos lesz olyan rendőr amelyik beleköt a teljesitménybe. Nem mind jó fej ám
Thai boxon sikeresen elrepedt az orrom megint, már így is elég nagy..... Ezen kívül, szerintetek 8kw pluszért baszogatni fog a rendőr? Me a forgalmibna nagy motorként szerepel ...