Csillagom! Lányból vagyok, nem fog úgy kinézni a motorom, mint amit lehánytak... bár szegény most kb úgy néz ki... De mind1... jobb is hogy nem mostam le a jégeső miatt.
Holnap meg szerintem egésznap menni fogok, mert jövő héten el akarom már vinni szervízbe. Főleg, hogy folyik vmi cucc a hátsó fékolaj tartálynál... pedig meg van húzva ott a csavar, no majd az okosok megmondják.
jáááááááj, hát ez nem túl bíztató.... de én valahogy ezért is nem mentem ma... mert éreztem, hogy valami nem stimmel és gondoltam nem kockáztatok! Meg aztán vasárnap tiszta retek lett a moci és azon filóztam, hogy menjek vagy lemossam végül egyik sem, lett, de jobb is, mert délután akkora jégeső volt, hogy csak na!
aztán zoltól kaptam volna, hogy ez a jány már megint esőben kóricál
Na akkor neked jó kis hétvégéd lehetett Nem sokára meg lesz az is! Hát nem lett kész....már nem is hiszem el hogy kész lesz egyszer... Valaki tudja milyen hő fok gomba bigyó való bele? Az az milyen a menete ? Kéne egy deh szeritnem egy autóé is jó lesz!
Én meg ma úsztam a Dunában... :D
Sétálok két barátommal bicikliúton, közben rugdosom a labdát, erre az utolsó rúgást nem értem utól, és az frankón berepült a vízbe... kb 100 méteren át követtem, de a szemét nem akart kijjebb jönni... hát, mit volt mit tenni, előreszaladtam az egyik lépcsőhöz, ami levisz a vízhez, ruha le, ugrás... :P aztán kikapálództam valahogy, 10 perc száradás, de mivel boxer ennyi idő alatt nem száradt meg, ezért kb végig a bicikliúton félmeztelenül, egy szál boxerban sétáltam, a bicajosok nagy döbbenetére... :D egy öreg mami jól ki is röhögött... :D háát, nekem ilyen a húsvét hétfőm... :P Lám, ilyet is tudok...
Jajaja. Kb 15 nyúl, 7-8 őz, és 4 macska szaladt át az úton az éjjel folyamán. Egy őznek sikerült Polo elé ugrania. :S Az egyik átbaszta a fejem, először csak a felezőig szaladt, ott megállt nem tudta mit akar, lelassítottam 50-re és pont akkor indult tovább a szemét amikor 3-4 méterre voltam tőle, satufék és kb 10-20 al mentem neki, épp hogy csak hozzáért a rendszámhoz. Nyivákolt egyet, kiszálltunk a kocsiból, de nem sikerült elkapni.
A városba meg autós üldözés volt. Álltunk a pirosnál, szembe rendőrautó. Egy furgon nem bírta kivárni a zöld jelzést... az Oktávia kitette a villogót, egy pillanat alatt megfordult álló helyből és 100 méter után bevágott a furgon elé. Nagyokat pislogtam, hogy aaaha ezek ilyet is tudnak. Tiszta cobra 11.
Hát több mint valószínű hogy az lesz, le motorozom, persz eha kész lesz végre a mocim Peti ha jutsz valamire akkor ide pötyögd le mindenképp! Húsvét mindenkinek jó volt?
jahjah, én is gondolkodtam benyajelző beszerzésen, de ha ilyen ára van, akkor tényleg nem érdemes... meg ez lehet, hogy csak robogókhoz jó... (persze nem tudhatod, amíg meg nem kérdezed ) mondjuk még nem nagyon szerelgettem a benzincsapot, de lehet, hogy lehetne valamit hergelni rajta, belenyomni valami úszóbólyás kis kapcsolót, és ha lemegy a benyaszint, akkor zárja az áramkört, és felgyullad egy led... de mondom, még nem vizsgáltam feltett kérdést... :P
Nem is az bosszant hogy nem lett kész, hanem hogy 1hónapja nála van, 3napja nála van az új karbisor, és még csak hozzá sem nyúlt Nah deh mindegy, egyszer kész lesz, akkor jó lesz!
Azon gondolkodom, hátha csinált már valaki ilyet, van egy Stage6 univerzális benzinszintmérő, a koso-tól! Szerintetek be lehet szerelni?
Ha már a művészetnél jártok...
Elképzelhető, hogy Miskolcon festetted a sisakodat?