Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig most jó darabig már nem rakok fel képet. Mindenki kiörömködte magát a szép új mocin, meg a MotoCat tartozékon, ennyi
én képeknek jobban örülnék de csak ahol teis rajta vagy:D
najó befejeztem mert még a végén én leszek fórum tahójaXD
Micsooooda igények Ma egyik ismerős nagyon meglepődött, hogy milyen szép hangja van! Oksi majd csinálok, vhogy
micsoda faridom:P micsoda mosoly eddig miértnem volt fent képed?:D
hát ez a tárcsafékzár nem sokat ér tényleg hisz futó azt már fent is van de tényleg riasztó..
Gratulálok a szép új mocidhoz! Aztán csak vigyázz magadra!
Majd ha lesz időd csinálhatnál vidit is a hangjáról.
kékfekete: köszike! meglesz

Peti: http://www.caralarm.hu/prices.... itt van fent Motoguard, nem olcsó ellenben apuéban is ez volt, és jó cucc! sztem megéri. Ilyen pici mocinál meg talán méginkább, mert érzékel mindent.

No amúúúgy ma karikáztam 30 km-t. De az első szívroham is megvolt. Megvettem a tárcsafék zárat, ráraktam a moccra, és haza jöttem a garázsból. Mire haza értem a kulcs sehol..... No egyből rohanás, hogy hol a szöszben tűnhetett el, sehooooooool semmi... Sírás persze, hogy király van egy mocim, amit nézhetek... Apu már nézte, hogy fogjuk róla levágni. Mire anyu az ész, mondta, hogy kérdezzük meg a gondnokot hátha leadták. ÉS VAN ISTEN, leadták... Tanulság megvolt, elég is volt ennyi! és ennél nagyobb bajom soha ne is legyen!
húú de jóóól nézzelki
nahja a motor is jóXDXDXD
szép kis kawacsacsi hát sok balesetmentes km ert vele
hétfőn visegrád kékes citadella valaki?
majd mondd már meg, hogy milyen riasztót veszel, mert én is tervezem, hogy erre már majd rakatok... (ha az előzőn is lett volna... mindegy... ne bolygassuk a múltat... )
amúgy jahjah, hogyha van lánc még az talán (relatíve) a legbiztonságosabb... már ha rákötöd a mocira...
Nem leszek itthon, szóval hozzám ne gyere locsolni
Lehet hogy a matricákat csak holnap hozom haza délelőtt, még nem tudom. Még nem szereztem, mert egyelőre még itthon pakolászom és rendet rakok.
De igazság szerint rájöttem, hogy semmi extrát nem fogok venni rá, mert úgyis riasztót szerelek bele, tehát tök fölösleges vmi spéci...
Meg amúgy is megkaptam, hogy ez könnyű... felrakják egy gördeszkára és már viszik is, szal lánc és riasztó nélkül helló van
Mija manó
Na mostmár, hogy szóhoz is tudok jutni, használd egészséggel azt a szép ződet és sok sok balesetmentes km-eket kivánok. Vigyázz magatokra nagyon.
Arra ne nagyon számíts! Ha most jött meg a karbisor az a szerelőnek még minimum egy hét. (Nem szeretnek kapkodni, talán ha egy kis dugi pénzt raksz a zsebébe)
féktárcsa zárat....
Jaja, remélhetőleg már az ünnep elött végez vele, és a húsvéti locsolást szuper tempóban nyomom le Amúgy nem lényeg nagyon jól néz ki! Matricákat is majd rakd fől arra is kíváncsi vagyok Féktárcsát szereztél?
juhuuuuuuuuuuuuuuu, na akkor ott is van öröm öröm boldogsáááág! akkor most irány a szerelő és ucci neki dolgozzon!

a fehér csík, mintha picit gyöngyház szerű volna egyébként, érdekes, de az csak matrica ám, nem festés!
Én biztos nem talicskázom, meeeert ma megjött a karbisorom!ááááááááhhhhhh Fú tetszik ez a festés a mocin nagyon, olyan mintha az a fehér csak a fény csillogása miatt lenne a feketén! Tetszik Karikán óvatosan Peti mociddal mi a helyzet? Másik szerelőt nem találtál?
Semmi gond ameddig kárpótolsz képekkel minket.
Nézzétek el, hogy fáradt voltam már bazira
köcciiiiii

Délután neki is vágok egy picike karikának a városban.... tárcsafék zárért... hogy azért legyen... meg megnézem a Lidlben a takarót. Éééés elvileg még a matricák is meglesznek ma.
Igen! Mindenki eladta a vasat, és talicskába ült...
úgyhogy már csak egyedül te maradtál itt...
amúgy kb. semmi... olvass vissza... :P
ÁÁÁÁÁÁÁhhhh királyság! Nagyon tetszik, ezt a mocit neked találták ki! És te börruhában Am holnap vagy max holnap után ide ér a karbi sor is! Talán a nyuszika 130as kanyargást tojik nekem Am történt valami érdekes míg nem voltam?

végre... :) gratula... aztán tényleg csak óvatosan, jobb lenne gurulva találkozni, mintsem kórházba vinni be az ajándékcsokit...
(((persze nem festem a krampuszt a falra :)))