No látod, ezért lett az enyém special edition, mert ez nem csak úúúúgy sima! és egyelőre ha ezt látod, az csakis én lehetek, még mindig nincs másnak
Köszönöm! Hamarosan majd élőben is látod... bár a hétvégét nem vállalom be 60-nal... esőben... mert azt már nem úszom meg, ahogy a zol által emlegetett mait
Ez valami kegyetlen jóóóóóóóóóóó (lesz)! Most is az volt!
No odaértem! kitolták a mocit, csak néztem néztem, fotóztam, és örültem
Aztán elindultunk haza felé...60-nal! no ez egy picit durva volt, azt hittem sosem érünk haza, apu meg az FJR-rel plááááne nem bírta
Minden klasszul ment, szépen össze fogunk szokni, tényleg pont nekem való ez a mocc!
Néhányan az útközben leálltak és nézték, hogy wooow milyen moci, volt aki még fényképezte is, ez azért igencsak nagyon nagyon jól esett
Vegeredményben 195 km-vel zártam a mai napot! még az az 5 km jó lett volna, de már nagyon elfáradtam, de ahhoz képest hogy ez volt az első menet elég jól és hosszúra sikerült.
Mindjárt rakok fel képeket is, csak még leszedem a gépről.
nah szépek vagytok ez mióta himnusz ? ez a mi atyánk
ennyit nem tudtok ........................................................
........................................................
...............
Te aki az utcákon száguldasz,
Szenteltessék meg a Kawákat.
Jöjjön el a te ZXR-ed!.
Történjen meg a szabályozásod,
Sor4 és V2-ként is.
A mindennapi gyorsulást add meg nekünk ma.
És bocsáss meg nekünk a
Büntetőcédulákért.
Ahogy mi is megbocsátunk a KRESZ- nek.
Vezess minket Japánba.
Szabadíts meg a többi vetélytárstól,
Mert tiéd a sebesség,
A lóerő és a fölény,
Mindörökké, ÁMEN!......Kawa!
Te aki az utcákon száguldasz,
Szenteltessék meg a Kawákat.
Jöjjön el a te ZXR-ed!.
Történjen meg a szabályozásod,
Sor4 és V2-ként is.
A mindennapi gyorsulást add meg nekünk ma.
És bocsáss meg nekünk a
Büntetőcédulákért.
Ahogy mi is megbocsátunk a KRESZ- nek.
Vezess minket Japánba.
Szabadíts meg a többi vetélytárstól,
Mert tiéd a sebesség,
A lóerő és a fölény,
Mindörökké, Á-MEN!......Kawa!
Nem mondod hogy esik nálatok az eső?
Peti hozzad le az én szerelőmhöz, meg csinálja ha sépen kéred Szkráccs má hogy borítaná el a mocit? Látja hogy döl egyből felkapja a feje főlé Nah kíváncsian várom azestét, Moto cat rak fel képet a moccról
királyság... lassan rákerül az eper a szopótortámra...
szerelőm nem tudta elvállalni a motorom, mert építkezik, ezért megadta egy másik szerelőnek a számát... az pedig ugyancsak el van havazva, így max. 24.-re tud beütemezni... wazze, az még 2 hét...
mindegy... addig a kipufogót, meg a kormánycsutkát meg kell csináltatnom...
Nem vagyok az a borogatós fajta. Eddig a hatost nem boritottam fel. Ez pedig súlyosabb mint egy 2004-es 10-es. Ebből kiindúlva azt hiszem azt sem boritanám magamra.
Meg hát mondom nem hiszem, h az első utad Komáromba lesz és beülsz egy fodrászhoz...
Oksi! Már kíváncsi vagyok rá élőben is! Mi megyünk hétvégén azaz szombaton gurulni Füred felé. Remélem nem fog esni.