iparkodom! az hátráltat! ha rajtam múlna, már régen kész lenne, de ez a folytonos kekeckedés... kiborít, és nyomorba dönt...
mindegy... ma már hívom a szerelőt, a többit szívja meg ő... úgyis ezért kapja a pénzt...
Nah ha megy már itt a vosolás a nyagyokra én adom szavazatom a 2004-es zx10r-re. Farokállitó egy motor De kipróbálnék egyszer egy olyat.De azért a zx12 is kafcsi. Viszont a búza az nem kellene inkább.
Péter fiam csipkedd magad, meee ebből tényleg nem lesz soha épp kéz-láb kis ninja.
spanomnak van wingje, nem szar, mondjuk adótartozása 3x annyi. dehát ha beleogndolsz menyni ember rohangál hárliva, azt a goldwiing 6 guriga, annyiba nem áll meg egy nagy harley.
Persze azt a kezed belelóg a bilibe, az átlag embernek egy gold wingre is akkor tellik ha 30évig hitellel fizeti, nem ám hogy midnent egyszerre, deh szép kis felsorolás, mind remek kis moci, de engem csak a túra érdekel, pályára nem járok me messze van
akjkor most tanulj fiam: pályára egy R6R, városba meg mókázni egy husaberg moto, egy tuning 2T 180as runner, egy harley dyna wild glide apehangerrel lazulni, és egy gold wing ha messzebbre mennék. Azt ennyi.
Nah látod ezt nem tudod meg mondnai, a szívek szállodáját nem néztem sosha Amúgy Sookie, látom pécsi vagy, írhatnál többet a fórumba, legalább te környékemen vagy....
mindegy... ma már hívom a szerelőt, a többit szívja meg ő... úgyis ezért kapja a pénzt...