Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

iparkodom! az hátráltat! ha rajtam múlna, már régen kész lenne, de ez a folytonos kekeckedés... kiborít, és nyomorba dönt...
mindegy... ma már hívom a szerelőt, a többit szívja meg ő... úgyis ezért kapja a pénzt...
Nah ha megy már itt a vosolás a nyagyokra én adom szavazatom a 2004-es zx10r-re. Farokállitó egy motor De kipróbálnék egyszer egy olyat.De azért a zx12 is kafcsi. Viszont a búza az nem kellene inkább.
Péter fiam csipkedd magad, meee ebből tényleg nem lesz soha épp kéz-láb kis ninja.
MotoCat: Aztán ha elhozod a mocit, egyből kérünk egy vigyorgós képet rólatok!
spanomnak van wingje, nem szar, mondjuk adótartozása 3x annyi. dehát ha beleogndolsz menyni ember rohangál hárliva, azt a goldwiing 6 guriga, annyiba nem áll meg egy nagy harley.
kingston: adam a gold wing matricázását kihagyta... de sebaj, ezt ő nem tudhatja
Persze azt a kezed belelóg a bilibe, az átlag embernek egy gold wingre is akkor tellik ha 30évig hitellel fizeti, nem ám hogy midnent egyszerre, deh szép kis felsorolás, mind remek kis moci, de engem csak a túra érdekel, pályára nem járok me messze van
akjkor most tanulj fiam: pályára egy R6R, városba meg mókázni egy husaberg moto, egy tuning 2T 180as runner, egy harley dyna wild glide apehangerrel lazulni, és egy gold wing ha messzebbre mennék. Azt ennyi.
Nah ezt faszán meg kaptam...köszi Deh ebben legalább úgy tűnik van anyag, a busa nekem nem teccik, és neked sem csak nem akarod bevallani magadnak
mert kis fosköcsög vagy még, de majd benő a fejed lágya fiam.
izmosaabbnak tűnik, fizimiskára gondoöltam.
Ámen Nekem mondjuk külsőre is jobbna bejön a ZZR mint a busa, jobb szeretem ezeket a formákat, mint a bubis busát...!
illetve egyszer, de akkor nagyon élvezed... mint ahogy mindent, amit az életben utoljára élsz meg...
Az igaz, de most a világ legerősebb széria motorkerékpárja a zzr 1400
Nem tudom, azon a szinten szerintem már teljesen midnegy melyik az izmosabb, úgysem huzatod ki a 6dikat szinte soha, ha meg igen akkor sem sokszor....
Nem azé de a busa messze nem izmosabb
alap. Bár mikor a táncoló rabbi alatt volt a levél, meg a naagy izrael feliratú tájkép volt a falon akkor kicsit besokkoltam.
hát érdekes me valahogy nagynak tűnik a zzr, a busa izmosabbnak, amugy a zzr eleve idősebbeknek készült, oylan stíluselemeket hordoz pl.
jááááááj Te ilyet nééézel?
Nah látod ezt nem tudod meg mondnai, a szívek szállodáját nem néztem sosha Amúgy Sookie, látom pécsi vagy, írhatnál többet a fórumba, legalább te környékemen vagy....
Akkor már inkább zzr mint busa nem? Szabi vagyok. Nem néztem a szíveket..
nem így hívták a szívek szállodájában a kövér szakácsnőt? eskű de!
áá nem kell nekem extra.. egy R6R elég is, úgyis kicsi minden motor nekem.. vagy egy busa, de arrol lerúgnám az idomokat.
Jó mondja Sookie, álmaim mocija Amúgy neked mi a neved?
zizi 1400 est
vitted volna el öcsém motorját havi tízér.. az legalább megy.
Vagy vedd meg enyém, bár akkor nemtom mit veszek..