Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

család-tagok?
wooow! azért le a kalappal!

Te figyi Peti! én nem akarom, hogy tényleg mögöttem kelljen ülnöd, szóval kapd össze magad! a saját érdekedben
Széép, nagyon tetszenek! Jújj a fékolaj tartály fedeled lelopom egyszer A deknni nagyon durva, a leömlő szép, de lehet gázos, az miatt amit beszéltünk!
Legalább a báttyus is ott lesz mellette, a 12es Ninja az egyik nagy kedvencem Deh rmeélhetőleg majd az unokabáttyaival is találkozik valamikor
feladom... kész... ennyi... ezt a vasat inkább a roncstelepre viszem...
nyáron max talicskát fogok tolni...
azért, hogy lássátok, hogy én mindent megtettem, pár kép...
jaaaj azt nem is meséltem még, hogy jártam!
Képzeljétek ma mentem a parkoló felé, ahol a Picit fogom tárolni, erre messziről látom, hogy ott áll egy zöldség... mondom ez most valami hülye poén? aztán mire közelebb értem már láttam, hogy az egy naaaaaaaaaagy ninja ZX-12R szóval már nem is lesz olyan egyedül, család tagok is lesznek a közelében
ja kesztyű nagy cikiség, nekem évi egy pár..
nem röhög sok múlik rajta! A CBF-en már megtanultam
ne húzzáááál már, hogy a szöszbe ne lennék besóóózva!
Már a körmeimet is lereszeltem, hogy beférjen a kesztyűbe és ne zavarjon holnap
És én is ide értem Nah semmi történés? Cat be vagy már sózva mi?
ennyi, ezzel mindent felsoroltál

zol: jól van, örülök neki, hogy épségben visszatértél közénk
Köszönöm szépen megvolt! Mármint nem a szörnyes dolog hanem a motorozás Bár csak 60km...
motocat láttam a motorrevúbe a special edition-t annyi hogy felni dekorcsík más festés tankon oldal meg hátsó idomon ennyi?
Helló! Először is, holnap vagy holnap után ide ér a karbisorom
Mégegyszer köszi Peti Hmm Kingston társkereső? Mindenki engem akar Mi tudjuk az igazságot, a többiek éljenek csak kételyek között! Most nem emléxem még miről votl szó, de mennem kell edzésre, majd fél9 körül jelentkezem, addig is írjatok! Írjatok
na akko motorozzunk, gyere.
nu mi van?! átmentünk társkeresőbe? illetve Kingston-társkeresőbe?!

csak a motor, gyerekek, csak a motor!
Álmodj szörnyeket
Utána pedig azért jó mocizást, és vigyázz magadra!
Nah menek gyorsan szundítok egyet,utána meg irány a motorozás
kedvességed határtalan
Nah az ember így akarjon jót másnak...
éés én?
imááááááááááádlaaaaaaaaaaaaaaak
Jah biztos forrásból tudom hogy holnap 11től esni fog estik és lehűlés lesz... De azért majd szorítok neked hogy mikor hozod haza a mocit félúton ne álljon be a főtengelyed Mert esőbe annál idegesítőbb dolog nincs...