Aha, én is számítok az esőre. Szombaton mondjuk megyünk gurulni, de vasárnap sztem otthon lesz punnyadás, ha olyan lesz az időjárás.
Hát ajánlom is, h bejöjjél megmutizni a kicsi Kawát!
télleg, felétek van valami fasza rész ahol szoktak motorozni? me lassan összeáll a motorom, és asszony miatt legalább minden 2. hétvégén lenn vagyok o.lányban..
Hát még éééééééén.
Akartam, hogy hétvégén lásd, de az eső miatt nem hiszem, hogy azzal megyek hétvégén!
De a komáromi motoros találkozón szerintem ott leszek, de biztos látod majd előtte is!
adamfzr: holnaptól a Pici Ninjával semmi sincs messze szal ezt benézted
Ezzel crazyJoe-nak meg is válaszoltam, hogy holnap hozom haza a Picit
és még mielőtt zol újra figyelmeztetne, tudom, hogy szar idő lesz... de legalább már a közelemben lesz, és ha mégis kisüt a nap felpattanhatok rá.
Amúgy meg, még hogy a nők kombinálnak és pletykálnak, mi?!?!?!?!
Lehet hogy múltkor a Te lábadba rúgtam bele?!?!?!
Aha, én is számítok az esőre. Szombaton mondjuk megyünk gurulni, de vasárnap sztem otthon lesz punnyadás, ha olyan lesz az időjárás.
Hát ajánlom is, h bejöjjél megmutizni a kicsi Kawát!
na sebaj, mindenki gondol, amit akar, elég ha mi tudjuk az igazságot!
Akartam, hogy hétvégén lásd, de az eső miatt nem hiszem, hogy azzal megyek hétvégén!
De a komáromi motoros találkozón szerintem ott leszek, de biztos látod majd előtte is!
Gyorsan tekerd bele az 1000-rest...
Ezzel crazyJoe-nak meg is válaszoltam, hogy holnap hozom haza a Picit
és még mielőtt zol újra figyelmeztetne, tudom, hogy szar idő lesz... de legalább már a közelemben lesz, és ha mégis kisüt a nap felpattanhatok rá.
Amúgy meg, még hogy a nők kombinálnak és pletykálnak, mi?!?!?!?!
ne máááár 1-2 éééééév? hát akkor már akár mögém is fel ülhetsz...
huuu a sátrazás pedig jóóó buli lenne!