nah, ha már ott tartunk, hogy engem fel kell szedni... akkor már inkább taxival megyek... :D
női vezető mögé nem ülök... annál nagyobb a férfiúi büszkeségem... bár ki tudja... még a végén meggondolom magam...
de ha minden jól megy, még egy-két év, és készen lesz az én libakergetőm is...
Nah jó...ha nagyon muszáj levetem magamról, csak akkor a többi srác zavarba lesz Ez csakis nyári túrának lehet... egy nap alatt szerintem max szkráccsig érünk el....ott egy sátrazás...azt tovább a következő emberkékért:D
Peti majd ha végre ide figyel, és ide ír, akkor kideürl hol kell össze szedni Hát szkráccs után várjuk a jelentkezőket, kit szejdünk még össze, utánna emg irány a balatoni parti
Jól van, Petit felszedem valahol, bár nem tom pontosan hol is lakik, de ezt majd elárulod
Aztán jaaaaaaaaaj szkráccsnak is
és onnan utána kit szedünk még össze?
Hahó mindenki! Először is bocsánat hanyagságom miatt, de kis érzelmi labirintuson rohantam végig....karbisor csere...helló szia! Deh Peti barátomnak hála, találtam egy használtat, és nem kellett 100rugóért japánból hozatni! Holnap jelentkezem be műszakira, lassan minden vidám lesz...nekem egy jó nagy kör mocizást hoz anyuszika remélem! Motocat-nak millió gratula ezúton is hogy meg lesz az új moci... a többit mondtam msnen És itt a szezon...azt hittem sose ér ide
női vezető mögé nem ülök... annál nagyobb a férfiúi büszkeségem... bár ki tudja... még a végén meggondolom magam...
de ha minden jól megy, még egy-két év, és készen lesz az én libakergetőm is...