szevasz!
Még mindig nem írtál semmi elérhetőséget, mailt vagy bármit.
Leírtam a mailcímem, tyt001@freemail.hu -ra írj mailt, hogy megbeszéljük a sörözés helyét, idejét! Válaszolj kérlek!
Üdv
nem tudom feltettem-e már, de biztos, ami biztos:
tud valaki olyan helyet, ahol kipuffdob karbonozással (is) foglalkoznak? egyszerűbb lenne, mint polírozni, vagy szétszedni, és krómoztatni... jah, és fontos! :) (vagyis relatíve sürgős... :P)
Meg van a moci baja! A karbi tüszelepe nem zár vissza rendesen, ezért túl folyik és belefullad a benzinbe a motor! Tűszelepet, vagy karbisort vagy hogy hol lehet venni, és milyen tűszelepet!
Tegnap a Vas ment a tv ben (az a szar) mégis mikor mentem haza éccaka csak el kelet menni meg kergetni a vasat...majd visszafelé már ajard kint is állt de ismerősök voltak és már tovább is mehettem ...
kingston! Én motorom is hidegen könnyen indul, üzemmelegen meg picit tovább kell önindítózni, a karburátorok hideg inditáshoz vannak beállítva, és nincsenek szinkronba.
Lent állt a szutiba, mert ott télen jobb idő van, mint a kinti garázsba.. Elég kényes a motorom a hirtelen időjárás változásra. PL augusztus végén 35 fokba mentem vele, utána kb 3 hétig nem volt beindítva, szeptember közepén hirtelen visszaesett 15 fokra és akkor már be se akart indulni. Inkább nem kínoztam, téliesítettem, mert úgyse lett volna sok időm motorozni. Úgy volt hogy májusba hozom csak elő, de tavaszi szünet van, 25 fok, nem bírtam tovább.
Az olajtartály oldalán van egy kis kör alakú ablak, szólj valakinek, hogy tartsa egyenesbe a motort és nézd meg meddig van az olaj. A kör felénél látsz majd egy vízszintes vonalat, attól kicsit tovább töltsd. Nekem háromnegyedig van.
Nice... very nice... és hogyhogy csak most? eddig is voltak már jó idők...
Amúgy van valami olajszint visszajelző genya? vagy érzéssel töltsem? manual azt írja, hogy 2.6 l kell bele... én mondjuk pont ennyit tettem, de akár azt a 3 deci maradékot is beletolhatnám... (hely az van bőven... :P ) tipp?
Jah, és az olajszűrő a csavarhúzóval átütöm stílusban jött le... nem akartam tökölni már ezzel... :P eddig pöpec, nem ereszt... :)
Először is remélem jól sikerült! Másodszor is kicsit furcsán hangzik ez a mondatod.... Ma már nagyon anti-szociális állapotban vagyok, szépen süt a nap, a robogóba nem akarok tankolni, deh a motorom nincs kész ma.... nem szeretek itthon ülni szép időben, de amíg a kicsikém ninc skész addig nem megyek ki....
szemetek... :D nah, de én 40 perc alatt megírtam azt a vackot, aztán most 3 óra szünet volt az óráig... úgyhogy páran elmentünk, hogy vehessek eredeti egri házi bort... :P nagyon pöpec vöröset, meg szárazat vettem... és senkinek sem adok belőle... :D (csak aki szépen kér)
amúgy rohadok, nyáron nincs ilyen meleg, basszus... és mi lesz nyáron?! tyhűűű... holnap én is motort szerelek, meg süttetem magam a napon, szal tiszta Hawaii...
Kingston: láttalak én már bőrruha nélkül is... (((mármint olyan nélkül, ami nem születési tartozékod...)))
Én pedig a láncomat takaritottam. Természetesen itt is televolt az IBF is homokkal, mint a légszűrő. A lánc deknijét ahogy csavartam kifelé, a sok gané úgy feszitette kifelé, mintha valami rugó nyomta volna. Aztán van az a műanyag amin a lánc fut, nekem nem is azon futott, hanem vastag homok+láncspray keverékén. Elhasználtam másfél flakon lántisztitót és mostmár úgymond tiszta a láncom.
szerdán magam megyek érte és hozom haza a pici drágát