Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Napozás? Ejj mások megszakadnak a melózásba egyesek meg napoznak... Nah menek alszok egy jót De csak azért hogy ne érezd úgy hogy csak te nem csinálsz semmit
Egyem a szíved, de azt néha le is kell venni
Vagy tegyük fel egy Balaton kerülő túránál, a csobbanós résznél bőrruhában áztatod a tested?
Ne aggódj me glesz hamarosan! Hmm napozás? Nekem szerencsére sosem kell....bőr ruhában nem látszik az ember színe
Zol: az nem publikus

Én meg most jöttem fel egy jó kis napozásból, bár még azért annyira jó idő nincsen, de motorozáshoz már tökéletes (...lenne...) .
Kéz és lábtörést Peti! Remélem sikerül és akkor olyan lehetzs mint ez a szmályli :D Véégre hétvége! Mindjá kész.....
valaki zh-t ír émmeg felástam a kertet :D nah meg persze lemostam a motort ami egyből egy gyors "szárítást" is magával von
óó én elhiszem hogy lány vagy... mik a paramétereid?
Hajráááááá, én szurkolok!
Samo adj valami elérhetőséget! Vagy írj! tyt001@freemail.hu
várom a mailed!
Nah megjöttem Egerbe... még pár perc és kezdődik a ZH-m... Királyság... semmit sem tudok...

Amúgy kipuffra karbon fóliát/matricát honnan lehet szerezni?
Köszike, me gfogadtam is....a többit meg priviben! Am remélem smemi komoly... ha kész akkor legyen jó is....
szaki nem vagyok, de tipp ment priviben
És a kis kawás szakik hol vannak?Segítsetek már
mennék én..., de már írtam, hogy csak jövő héten lesz meg a Pici Ninja
áááá.én már 2 hete kostolgatom kawacsajszit
Az udvarláson már túl vagyunk Mostmár barátkozunk
na elmészte.......
remélem jövő héten már nálam lesz
ehe-aha. igaza van Kutyának:a legjobb csajok Kawán ülnek.meg van már a kis gépsárkány?
Erre próbáltam már utalni...
Van néhány fotós ismerősöm, aki már vállalta a projectet... aztán ezzel ezt a pályafutásomat be is fejezem
A cél nem ez hanem, hogy zol elhigyje, hogy tényleg lányból vagyok
Rólad és a kiskawáról is láthatunk majd ilyen képeket?
kíváncsi vagyok ilyen kép után meg fiú kezd el először udvarolni
Nah szakik! Meg lett nézve a karburátor, azzal midnen okés! MI LEHET MÉG AGOND? Hidegen jól, melegen nehezen vagy alig indul, és az alapjárat ugrál össze vissza! pleez help mííí
Hát látom nem hiszel nekem....
no akkor a két legfrissebb képemet felrakom, hátha akkor már hinni fogsz!

Láthatod abszolút nőből vagyok!