Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kijez a leány?
nem érünk rááááá, hát gyúúúúúrás van nekem legalábbis

Kingston várd csak meg a Pici Ninjámat, aztán majd kapsz szép képecskéket, jóóóóóóóóóóó nem éppen ZXR tudom én azt jóóóól, szánom bánom, de azért hááááááááátha tetszeni fog

De majd a matricákat egye fene lehet, hogy megmutatom, amiket rá akarok rakatni...
sőőőőt még vmi speckó, természetesen cicás tankpad is kéne
Hát nem akarnak veled beszélgetni! Én meg ilyen szép időben nem ülök gép elött Ma hívtam a szerelőt, hétvégére készen lesz a motor! Még kicsit szórakozik vele, remélhetőleg meg lesz! Valaki tölthetne fel valami extrát a mocival kapcsban....rég láttam már érdekes megoldást
mi ez a néma csend és hullaszag? Szólaljatok meg!
ugye te is érzed az iróniát a mondatodban?! :)

most néztem meg az Észvesztő c. filmet... szóval ha egy darabig hülyeségeket írok, az csak a skizofrén énem valós kivetülése... be is veszem a váliumomat... :)

amúgy nagyon jó film, ajánlom mindenkinek...
Nah kapjad csak be kis barátom Már fáradt vagyok aztán nincs kedvem
Motorozni. Te miért nem mész?
Nah mvian hol vagytok ti?
Én is folyamatosan azt képzelem ahogy te ígyí táncikálsz, és meg kell mondjam NEM TECCIK! Amúgy györs festés? Elképzelhető elöbb kész lesz a moccod mint nekem? Ma vettem zőőőőd festéket, meg lakkot, a hátsó lábtartók, meg a kormány vég, illetve a kormány csutkka tetején az a két csavar, bizony zőőődek lesznek Sisak témában, nekem csak AGV jöhet szóba, szeretjük
megint elképzeltem...
HJC lesz... vita nincs...

És köszi mindenkitől (mindkettőtöktől) a véleményeket, tapasztalatot! Csak már állna össze a vas... de ma már itthon lesz az új cuplung... vagyis egy gyors kiömlőfestés lesz a hétvégén, és arra az elhatározásra jutottam, hogy a kipuffdob carbonos lesz... kavicsokra nem olyan érzékeny, és jól is néz ki... :) meglássuk...
végezetül: smile foreve'! (((egy pillanatra elképzeltem, ahogy én is így táncikálok... :D mármint nem ált., csak most... :P)))
igenigen, szinte gyászbeszéd.
ja de így nem olyan vidám a hozzászólás...
Meg nem tom olyan komolynak hat... már pedig én meg a komolyság... csak ha kell akkor
de most bepótoltam
na, az élet apró örömei.
kukk!

ha mindenképpen a három közül akarsz választani, akkor szerintem HJC. A három közül az a legjobb. Lazert láttam már egy bazi nagy jeges esőtől olyan szinten megkopni, hogy öröm volt nézni, ahogy nem volt már rajta matrica meg egyebek....

LS2: most a kiállításon mi is nézegettük, mert ez volt a terv, de végül Caberg lett helyette, mert árban ugyanott van, de mégis jobb volt a minőség. Nem recsegett... és mondjuk az felnyitható volt, de az LS2-nél műanyag volt, ott a pöcök, a Cabergnél meg masszív fém, talán magnézium, jah az.

Szal szerény véleményem szerint, HJC!
vagy Caberg, és nem azért mert nekem az van, hanem mert tényleg elég sok teszten jót írtak róla. Apukámnak már vagy 4 éve van meg, a párásodást mint olyat nem is ismeri... Nem is hangos.

no hát ennyi :) és mindezt leírtam egyetlen smiley-val jupppppppppiiiiiiii
6r-rese vészes ám! 33ezer a biztosításom B1-be vagyok a teljesítmény adóm meg 16840 egy évre! Persze ezek mind függenek lakóhelytől!

A seisakkal meg vagyok elégedve, kicsit hangos, de az nem olyan gáz! az a legjobb benne, hogy olyan mintha a fejemen se lenne, annyira könnyű pedig ez is 1230g, ennél vannak még könnyebek is!
ja a vizsga is vagy 6000 Ft..
hát, igen... akik 6R -es nagylábon élnek...
mondjuk nekem is 15 körülre jön ki az éves költség a 250-re... jah, és fogalmam sincs, hogy mikor kell majd vizsgáztatni, de attól tartok, hogy arra is sort kell még keríteni idén... ami megint nem csak egy jelképes összeg...

Lazer sityakod milyen? Még mindig gondolkozom, hogy Lazer, HJC, vagy LS2 legyen?! mondjuk HJC tetszik legjobban, de ki tudja?!
Dejó nektek, hogy ennyit fizettek!
Anno a kis 250-re nekem is ilyenek votak, 2025ft negyedévre, sulyadó is vmi kis jelképes összeg volt! Most meg
Ak-s papírokkal...
nekem a biztosítás fél évente 5500ft asszem egyéb költségek nem jutnak eszembe esetleg 2-3 ezer Ft "súlyadó" röhej
Hahó midnenki! Köszi az ötleteket, a szerelőm szeirnt is karbi baj lesz! Tibi ne aggódj nem balfaszhoz járok, azt hogy nem tudja mi a baja csak időlegesen mondta A1re kéne vissza folytani jah, menni menni fog, meg csinálják nekem, csak kell átalakítási engedély, egy hivatalos padmérés, a padmérés igazolással meg az átalakítási engedéllyel, műszaki vizsga, és már jön is a 11kw-s forgalmi és az évi 5-7ezer forintos költség állambácsinak
Amúgy szerintem a flukszuskondenzátor nem flukszunál
én rájöttem mi baja van....:a tranzistoros, indukciós, forgó tekercses, fulloptikás, mechanikus szerkezet....ami az EFI alat van...na abból merült ki az elem
Az elég kellemetlen, ha egy szerelő sem tud rájönni mi a baja. Ha már ő sem tudja, akkor ki tudja?