Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bakker, most a frászt hoztad rám... meg is néztem, hogy melyik az a kép... hát ööööööööö
Ha azt mondom a Pici Ninjával azért extrább kép fog készülni, az megnyugtat vmilyen szinten?
Kingston és adamfzr már úgyis látta, csak nem Kawán, hanem Yamahán.
De a kedvedért fent hagyom, félek tőleeeeeeeeed
Simán... biciklimet meg majd húzod magad után...

Amúgy tegnapelőtt vicces volt... azt hittem meghalok a röhögéstől... kocsi-vontatókötél-motor... :D
De ha le mered cserélni az első képedet, akkor megcsaplak...
és azt a legbarátibb hangvételben mondom... (Kingstonnak már kifejtettem... :)
(((Nah, most pl. hirtelen felindulásból szóltam... Elszámol 10-ig, mélylevegő... )))
há, gyere velem, ha tartod a tempót megtanulsz motorozni.
No tessék! akkor igazán meghívhatnád a 250-es Kawákat a nyaralóba egy ismerkedős buliba
Gyerekek, tegyük hozzá, hogy az északi népek felé is vannak igazán szép, és élvezetes tájak...
Én nyáron (ha Isten is úgy akarja) jópárszor fogok a nyaralónkba menni Mátraderecskére, az már tutti...
Csak: 1.) álljon már össze ez a talicska...
2.) tanuljak már meg motorozni, és dönteni...
3.) ezt majd még kitalálom...
De suliba, Egerbe is 100, hogy fogok két keréken menni... (smiles forever! )
Limited Edition Magyarország első példánya, szóval tök úúúúj
Wow, muti majd meg.... Tök új, vagy használtan veszed?
Hajhóóó Csutiiiii
Múlt hét óta, jövő héten meg remélem már fizikailag is meglesz
Mióta van Neked Kawád? Tök jóóóóóóóóóóóóóó!
Kingston!
Arra feléd, pl van egy kimondottan brutál jóóóóó hullámvasutas rész. Pécs felé, őőőő vmi S betűs város (izé, falu) után, de most nem ugrik be a neve.
Nah hello midnenki! Elnézést a mai hanyagságom miatt, csak édesapám haza jött látogatóba és vele töltöttem a napot! Nos örülök hogy midnen a régi kerék vágásban! Peti akkor toll a füledbe, ha nem raksz fel képet Hát én benne vagyok, le jösz látogatóba, Szkráccs kollégához pedig már mehetünk közösen Kawamotocat örülök hogy vissza tértél, hiányoztál mint üde színfolt a rengetegből Úgy úgy, Nyugaton, meg Dél-nyugaton vannak a legszebb tájak
Most is arrafelé voltam pár napot, szóval ezzel most nem fenyítettél be!
Személyesen? Hm Kezd érdekelni a dolog Ha egyszer eljönnél ide nyugatra hanyatt dőlnél... Mármint a látványtól mert itt olyan szép helyek vannak
16:00-kor gyülekező a Citadella parkolójában, innen indulás 17:00-kor, a városban egy szép kis gurulás. A végállomás időjárástól függően, Szentendre vagy mányi cukrászda, nyáron pedig Velencei-tó.
szombat mintha a dátumok vasárnapot sugaltak volna de lehet hogy mindenki akkor töltötte fel 4 kor nincs az későn és hol van gyülekező mikorra vagytok fent mikor indul mindenki haza?
Ez nagyon egyszerű
Minden hónap első szombatja, gyülekező 16:00-kor, indulás 17:00-kor
a 250-esé, nem olyan mint a 400-ason, ezt nem lehet elforditani.
aksi ... eleinte robogó aksit vettem bele :D beleuntam hogy 2 havonta venni kelet bele majd egy varta aksit elvileg olyan való bele és az megy már vagy 2 éve :)
a porszívócsővel én azt csináltam hogy fellazitottam a két bilincset és tekertem rajta 180 fokot igy nincs megrepedve
ezeket a citadellás gurulásokat honnan lehet tudni mikor van?
Csocsi. 12V 6Ah-ás aksi van benne gyárilag. Enyémben is nagyon haldokolt az aksi. Az a baj, hogy a fényszórót nem lehet lekapcsolni, folyton világit, ha kell ha nem.
Sziasztok! Lenne kettö kérdésem. Az egyik az hogy honnan lehetne rendelni vagy szerezni olyan "porszívócsövet" mert a baloldali meg van repedve. A másik meg az lenne hogy valszeg nem gyári aksi van benne nem mükszik tul jól és gyárilag milyen aksi van benne? a választ elöre is köszi.
Nálam ez most úgy hangzik hogy "türelem, olajszivárgásmentes első telókat terem"
Csak jönne már meg köcsög szimering.
No ami meg nem annyira off.

Hétvégén megjött a Pici Ninja, regadó meg minden egyéb már ok, most végül azt nem tom, hogy csütörtökön sikerült-e leműszakiztatni. Minden esetre a napokban már készül rá a bukógomba. De szerintem a héten még nem lesz a fenekem alatt pedig szombaton már jó lett volna azzal menni Citadellás talira, meg a Hringre Alpok-Adriára, na de sebaj.

No motor ügyileg kb ennyi a fejlemény. Türelem az nem túl sok van, dehát a türelem Pici Ninját terem