bakker, most a frászt hoztad rám... meg is néztem, hogy melyik az a kép... hát ööööööööö
Ha azt mondom a Pici Ninjával azért extrább kép fog készülni, az megnyugtat vmilyen szinten?
Kingston és adamfzr már úgyis látta, csak nem Kawán, hanem Yamahán.
De a kedvedért fent hagyom, félek tőleeeeeeeeed
De ha le mered cserélni az első képedet, akkor megcsaplak...
és azt a legbarátibb hangvételben mondom... (Kingstonnak már kifejtettem... :)
(((Nah, most pl. hirtelen felindulásból szóltam... Elszámol 10-ig, mélylevegő... )))
Gyerekek, tegyük hozzá, hogy az északi népek felé is vannak igazán szép, és élvezetes tájak...
Én nyáron (ha Isten is úgy akarja) jópárszor fogok a nyaralónkba menni Mátraderecskére, az már tutti...
Csak: 1.) álljon már össze ez a talicska...
2.) tanuljak már meg motorozni, és dönteni...
3.) ezt majd még kitalálom...
De suliba, Egerbe is 100, hogy fogok két keréken menni... (smiles forever! )
Kingston!
Arra feléd, pl van egy kimondottan brutál jóóóóó hullámvasutas rész. Pécs felé, őőőő vmi S betűs város (izé, falu) után, de most nem ugrik be a neve.
Nah hello midnenki! Elnézést a mai hanyagságom miatt, csak édesapám haza jött látogatóba és vele töltöttem a napot! Nos örülök hogy midnen a régi kerék vágásban! Peti akkor toll a füledbe, ha nem raksz fel képet Hát én benne vagyok, le jösz látogatóba, Szkráccs kollégához pedig már mehetünk közösen Kawamotocat örülök hogy vissza tértél, hiányoztál mint üde színfolt a rengetegből Úgy úgy, Nyugaton, meg Dél-nyugaton vannak a legszebb tájak
16:00-kor gyülekező a Citadella parkolójában, innen indulás 17:00-kor, a városban egy szép kis gurulás. A végállomás időjárástól függően, Szentendre vagy mányi cukrászda, nyáron pedig Velencei-tó.
szombat mintha a dátumok vasárnapot sugaltak volna de lehet hogy mindenki akkor töltötte fel 4 kor nincs az későn és hol van gyülekező mikorra vagytok fent mikor indul mindenki haza?
aksi ... eleinte robogó aksit vettem bele :D beleuntam hogy 2 havonta venni kelet bele majd egy varta aksit elvileg olyan való bele és az megy már vagy 2 éve :)
a porszívócsővel én azt csináltam hogy fellazitottam a két bilincset és tekertem rajta 180 fokot igy nincs megrepedve
ezeket a citadellás gurulásokat honnan lehet tudni mikor van?
Csocsi. 12V 6Ah-ás aksi van benne gyárilag. Enyémben is nagyon haldokolt az aksi. Az a baj, hogy a fényszórót nem lehet lekapcsolni, folyton világit, ha kell ha nem.
Sziasztok! Lenne kettö kérdésem. Az egyik az hogy honnan lehetne rendelni vagy szerezni olyan "porszívócsövet" mert a baloldali meg van repedve. A másik meg az lenne hogy valszeg nem gyári aksi van benne nem mükszik tul jól és gyárilag milyen aksi van benne? a választ elöre is köszi.
Hétvégén megjött a Pici Ninja, regadó meg minden egyéb már ok, most végül azt nem tom, hogy csütörtökön sikerült-e leműszakiztatni. Minden esetre a napokban már készül rá a bukógomba. De szerintem a héten még nem lesz a fenekem alatt pedig szombaton már jó lett volna azzal menni Citadellás talira, meg a Hringre Alpok-Adriára, na de sebaj.
No motor ügyileg kb ennyi a fejlemény. Türelem az nem túl sok van, dehát a türelem Pici Ninját terem
Ha azt mondom a Pici Ninjával azért extrább kép fog készülni, az megnyugtat vmilyen szinten?
Kingston és adamfzr már úgyis látta, csak nem Kawán, hanem Yamahán.
De a kedvedért fent hagyom, félek tőleeeeeeeeed
Amúgy tegnapelőtt vicces volt... azt hittem meghalok a röhögéstől... kocsi-vontatókötél-motor... :D
és azt a legbarátibb hangvételben mondom... (Kingstonnak már kifejtettem... :)
(((Nah, most pl. hirtelen felindulásból szóltam... Elszámol 10-ig, mélylevegő... )))
Én nyáron (ha Isten is úgy akarja) jópárszor fogok a nyaralónkba menni Mátraderecskére, az már tutti...
Csak: 1.) álljon már össze ez a talicska...
2.) tanuljak már meg motorozni, és dönteni...
3.) ezt majd még kitalálom...
De suliba, Egerbe is 100, hogy fogok két keréken menni... (smiles forever! )
Múlt hét óta, jövő héten meg remélem már fizikailag is meglesz
Arra feléd, pl van egy kimondottan brutál jóóóóó hullámvasutas rész. Pécs felé, őőőő vmi S betűs város (izé, falu) után, de most nem ugrik be a neve.
Minden hónap első szombatja, gyülekező 16:00-kor, indulás 17:00-kor
ezeket a citadellás gurulásokat honnan lehet tudni mikor van?
Csak jönne már meg köcsög szimering.
Hétvégén megjött a Pici Ninja, regadó meg minden egyéb már ok, most végül azt nem tom, hogy csütörtökön sikerült-e leműszakiztatni. Minden esetre a napokban már készül rá a bukógomba. De szerintem a héten még nem lesz a fenekem alatt pedig szombaton már jó lett volna azzal menni Citadellás talira, meg a Hringre Alpok-Adriára, na de sebaj.
No motor ügyileg kb ennyi a fejlemény. Türelem az nem túl sok van, dehát a türelem Pici Ninját terem