Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha kaja van megyek én is.
Helloooooooo Csillagvirágszálak

Alig rakom ki a lábam és már több oldalt kell visszaolvasnom? (ész megáll és körbe néz...) amúgy meg no comment

zol2891: tééééééény, hogy a hobbim többsége nem túlzottan női...dehát ez van, majd ha találkozunk személyesen láthatod, hogy tényleg nő vagyok

Kertészkedéééééééés?
Ugyan hagyjatok már kérlek szépen szombaton motorozás volt (Z 750), de csak nagyon pici, mert szél volt, meg mocis cucc sem volt nálam... tegnap pedig megnéztem Ácson a Enduro OB-t, háááát elég komoly harcok voltak! Egy Kawááás, no hát persze ki más ( ) úúúúgy lealázta a mezőnyt, hogy öröm volt nézni, még büszke is lettem, hogy márka társ vagyok

sütni szeretek, szóval abból meg majd kaptok, ha végre találkozunk egyszer valahol... (na jó ne egyszer)
Na az szép kis túra lesz, mi hárman jó kis háromszög felállásban lakunk egymástól. A csúcsok pedig igen távol vannak egymástól.

kingston mééé akarsz te hóban motorozni? A nyárra készülj ne a télre. A hó álló matricát felejtsed el.
Hát, igen... az előbb írt 3 sort kitöröltem, mert idegességem nyomán (egyesek tudhatják, hogy tűrőképességem elég magas) túl sok volt benne az erkölcstelen gondolat, trágár köntösbe bújtatva...
Inkább kultúráltan: Mindenki a saját motorjának a fórumát erősítse... Kawa ZXR 250 fórumba pedig Kawa ZXR 250 témák kerüljenek... (Tök jó lenne, ha lenne moderátor...)
Kingston leírta előttem, hogy mit értek ezen (nem a hóálló matricára gondolok... )

Képet meg majd csinálok... amikor te is csinálsz a kész vasról...

Amúgy ma megfogadtam, hogy legkorábban akkor vágatom le a hajam, ha kész lesz a vas... Szóval van ideje, mert most növesztem...

Lassan kezdem azt hinni, hogy már idén nem is fogok motorozni... Pedig első útjaim egyike Kingstonhoz, másik Szkráccshoz vezetne, egy tényleg baráti sörözés keretein belül... (sör = bambi )
Oh gut besser gösser, köszi
www.motormatricak.hu

e-mail cím: info@motormatricak.hu
tel szám: 70/324-325-4
Mi a weboldalának a címe?
Szőr száll hasogató... Amúgy igen magas hőmérsékletet jól tűrő matricára gondoltam
Szerintem kérdezd meg azt a motormatricás gyereket akit egyszer mondtam. Meglehet tud olyat is csinálni neked.
Hó álló matricáról még nem hallottam. Gondolom hő állóra gondoltál.
Basszus nem jut eszembe egyszerre semmi! Tud valaki hó álló matricát valahonnét? Természetesen kipuffra! Egyedi dizájn kéne! Köszi
Jaja neki van egy Pirelli Dragon gt-je, szerintem az jó lesz...deh mondom csak jövő héten derül ki, mennyit kér a szerelőm a végén, aztán hogy marad pénz... de örülnék neki nagyon!
Sikerült attól a sráctól szerezni valami jó gumit? Vagy nem onnan veszel?
Ne sírj kis barátom! Hidd el sírok én eleget Már ne tudd meg mennyire mennék, az összes csavarját ami látszik ki políroztam lakkoztam, az indexek már fent vannak az idomokon, midnen meg van vásárolva még egészségügyi csomagot is vettem már! Egy hét múlva attól függ mennyire szeretnek az égiek, még az új gumik is meg lesznek.... az idő is ide ért! Áhw....nem gond! Addig robogózom
Tyt ha ennyire nem bírod ki kell menni kunmadarasra és gyorsulni kell hivatalos eredmény számít nem az ilyen videók
tl elejétől tél végéig Szkráccs nincs kész a moci! Új gyertyákat rakott bele a szerelő, elindult, le állítótta, újra probálta megint nem idnult! Valami szarkaszik a benzin ellátással! Lehet szervírozok egy új csapot!
Helo! Megjöttem! Van itt még akit érdekel a zxr250-es motor?
A sértegetéseket a dühöngő vagy a chat topicba, a hova kéne menni a nyáron azt pedig a locsi fecsi pályázás topicba.....köszönöm
Mielött le hurrogtok, azért van ekkora pofám mert tél végétől tél elejéig csak magammal beszélgettem szinte a topicban! 2-3hee be indult az élet lettünk 8-10en zxr250esekek akik főleg arrol bezséltek ami ide való! Hogy ha valakinek nem teccik hogy más fórumba küldözgetek midnenkit, annak mondom hogy nem ide való! Köszönöm Majd ha a kis kawicsról akartok beszégletni nem a széllel szembe nem j pisálni témát vitatjátok akkor egy remek kis beszélgetés fog ki bontakozni! Én robogóval is lenyomtam egy 15ezres szezont Peti hol vagy ilyenkor? Baszom a gitár nyakad nem írsz már ide?
Tyt! Már ne is haragudj, de már engem is kezdesz idegesíteni! Lécci fáradj vissza az RS fórumba! Köszi!
Okokok, sorry, semmilyen feszkót nem akarok szítani :))
"Semmi baj nemlenne veled, mert kényegében jófej vagy csak az ilyen okoskodással huzod fel mások agyát meg , hogy lenézően irsz róluk!"

na ezen nagyot néztem, mert szerintem Ddt általában még túl finoman is fogalmaz. Azt hiszem jópár éve itt dekkolok a sportmotor.hu fórumán, volt alkalmam nézegetni a hozzászólásait. Aki ddt500 hsz-eit sértőnek érzi, az még attól is besértődne, hogy egy madárka rácsicsereg a fáról. Üdv :)
Túl van tárgyalva. Ne szítsuk a feszkót.
Úgy látszik nem jön be az elmélet, miszerint azért tudok széllökésben motorozni, mert egy nagydarab állat vagyok. Van, akinek 55kilósan is sikerül tartania a motort :)
Minden esetre ddt500nál a pont :)
160/60 18"
B.Tibor mekkora a hátsó gumid ?