Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor majd leszel 3.szor
kár hogy nálunk nincs ilyen jó hely és ilyen jó uttal
Ismerem. Vagy is 2X voltam ott. Elég jó hely.
Pontossan az kedvenc hely
Ja jó. Ez valóban sértőnek tűnhetett. Bocsesz. Rechnitz-ring?
5111
Igazából nem ez fájt meg nem fájt semmi csak kicsit finomabban fejezd ki magad! Én erre szerettem volna rátérni! Ahogy az elején is irtam!

Szólj aztán kimegyünk ausztriába szerpentinezni!
Idén biztos lemegyek egyszer-kétszer. Ha más nem Pannóniaringre.
Sajnos annyit írtam, hogy nem tudom konkrétan melyik fájt Neked. Mondanád a számát?
Én is ugyan az avgyok mint Te! minden kawa topikban ott vagyok Vagy probálok

majd ha jársz szhelyen vagy körmenden szólj!
Mert megtehetem. Egyébként azért, mert az én szememben az nem motor. Nincs váltója, nincs motoros üléspoziciója. Nem nézem le az csak vicc volt. Csak nem tekintem motornak.
Robogósokat miért nézed le?
( Te takony. )
Meglehet, de a szeles témát rólam irtad ahogy elnéztem!
Különben is mi a faszt keresel a 250-es topicban? Biztos itt akarsz csodálókat szerezni magadnak! (Csak viccelek ám).
Jó de konkrétan nem is rólad volt szó. Asszem.
énse 3000km-ert motoroztam életembe! egy 0-át bőven hozzátehetsz még és akkor keveset mondtam
Én motorozok mindenhogy, szélbe is elszoktam menni, de a tegnapi az teljessen lehetetlen volt!
Szezon végefelé balatonról hazafelé besötétedett és még köd is volt! 150-160-al akkor is végigjöttünk kb 30méter volt a látótávolság, meg volt 5fok!
Segíteni próbálok. Vagy mit hittél te szemét alak?
Hanem miért?
Ha meg annyira lenéznélek Titeket nem is írnék ide. A robogósokat lenézem. Nem is írtam még egy robogós topicba se. Amúgy meg majdnem az összes Kawasakis topicba írok. Nem azért járok ide mert itt nagyfiúnak érzem magam vagy azt várom, hogy nyálcsorgatva csodáljátok a széthajtott motoromat.
Világos.
Ja bocs. A dühtől kicsit össze-vissza volt az írásod. Most én is írhatnám, hogy a hülye kis amatőr gecik akik semmivel sem jobbak mint én olyan határozottan jelentnek ki dolgokat két 3000km-es idény után amitől felhúzom magam. Biztos bunkónak tűnök pedig nem az a célom.
Egyszerű példa. Videók. A leghatározottabb hozzászólók mindig a 20 év alatti korosztály. Sr50-es robogóval a lába között. Fogalma nincs miről beszél de olyan biztos az igazában, hogy pikk-pakk anyázni kezd ha megkérdőjelezed őt. Itt azok ellen próbálok fellépni akik közlik, hogy szélben nem is motoroznak. Nem azért mert én akkora ász vagyok, hogy tornádó esetén direkt motorra pattanok. Erről szó sincs. Csak bizony több BP-Szombathely, Aggtelek,Miskolc,Nyíregyháza, Kaposvár túra alatt belekerültem olyan időjárási helyzetekbe amit egy motoros se kíván magának. Viszont mivel nem kellett sietnem sehová ezért ki tudtam tapasztalni a dolgot. De ha valaki akkor lát életében először vihart mikor az Alföld közepén jár távol mindentől akkor mi a fasz van? Ott rohad meg az út szélén? Vagy bepottyan az első árokba?
Ennyi lett volna a mondanivalóm.
ddt500! Lehet menni olyan szélbe is! Csak kurvára kellemetlen meg veszélyes. Ennyi! Amikor fontos dolgom volt akkor nekivágtam én is. Csak alig vártam, hogy egybe hazaérjek. Izgalmas volt az biztos, de nem túlságosan élveztem.
Semmi baj nemlenne veled, mert kényegében jófej vagy csak az ilyen okoskodással huzod fel mások agyát meg , hogy lenézően irsz róluk!
Ki irta azt, hogy nem vállalod fel magad?
remélem nem motorral méretkezel,mert annak mindig változik a súllya
Csak egyet kérdeznék. Hol nem vállalom fel magam?