kicist a tiéden nem kell hasalni!
Nem vitázok veled mert te királynak érzed magad aztán Te is csak egy lelkes kis amatőr vagy! Aki mindenkinek ossza az észt! nemcsoda hogy minden hozzászolásnál vita van! Mert rohadtul bunkón és lenézően viselkedsz velük! jöhettél volna ide megnéztem volna mit tudsz!
Csak felhuzom a kiabszott okoskodásod miattmagam, mert Te vagy a király aztán csk ugyan olyan kis amatör szarvagy, aztán nem válalod fel, mert te a királyok közé akarsz tartozni és majmolod öket!
Ennyi, Aztán ölrülj magadnak
Amikor egyszerre kezdenek el nyafogni az emberek, hogy azt nem lehet holott tudom, hogy milyen viharokon mentem keresztül mindenféle motorokkal. Nem kezdem el heroizálni magam de bizony volt, hogy az autósok már félreálltak az úton én meg nem.
Ha valakit megsértettem akkor bocs. De álljatok a motorozáshoz pozitívabban.
Biztos jobban motorozol én elhiszem neked. Csak ilyen szöveg nem kéne, hogy aki nem tud motorozni ne üljön fel rá meg stb.Kevésbé piszkálódva is leírhattad volna. Ez kicsit olyan lenéző meg nagyképű szöveg. Lehet nálatok nem volt akkora szél tegnap, mint felnék, ezért nem tudod elképzelni, miért mondtuk ezeket a dolgokat. De itt tényleg olyan volt, hogy még két lábon állva is fel akart lökni. A motort meg egyszerűen tolja le az útról.
Jó. Ezt is mondtam. Elhiszem, hogy van olyan szél amiben nem lehet motorozni. Nyilván hülye lennék ezt tagadni. Én még nem találkoztam vele. Ennyi. És nem azért mert olyan marha ügyes vagyok. De azért fura, hogy itt mindenki állandó orkánban él.
Az keményre van állítva mert úgy szeretem és nekem az a jó!
De egyszerűen a 60kilommal tegnap lehetetlen volt menni, 60kilo olyan a motornak mintha nem is lennék rajt!
Ez az amibe igazad van
"A nagyobb mocit nem könnyebb vezetni mert 1,5X akkora az oldalfelülete. Sokkal jobban bele tud kapni a szél."
De nem kell piszkálni őket!
Neme egyszer kapott el engem az eső meg a szél! nem álltam férre soha! De a tegnapi ami itt volt nálunk az teljessen lehetetlenné tette a motorozást, mert megprobáltam és lehetetlen volt!
Erről van szó. Volt egy ürge az közölte velem, hogy Ő esőben nem motorozik. Mondom és ha menet közben kap el? Ő nem megy olyan messzire. Nesze vazze. A szélben éppen az a lényeg, hogy teljesen váratlanul is elkaphat. Nem olyan mint az eső, hogy jön bazi nagy zivatarfelhő. Mész az fasoron stabil 90 van egy nyiladék jobbra és kapsz egy kereszthuzatot mit csinálsz? Ha motoroztál eleget akkor tudod. Ha meg nem akkor meghalsz. És kurva okos voltál mert direkt sose motoroztál szélben. Gratulálok.
Én se tudok mindent de elméletem az van bőven. Az biztos, hogy a gyakorlás sosem árt. Amihez nem értesz azt kell erőltetni. A nagyobb mocit nem könnyebb vezetni mert 1,5X akkora az oldalfelülete. Sokkal jobban bele tud kapni a szél.
Kicsit már túlzásba viszed ezt! Teljessen egyetértek a kis kollégákkal! Vmelyik forumba mindig beszolsz vagy inkább pontosítva piszkálodsz!
Tegnap én elindultam motorozni, de 10km után vissza kellett fordulni! Egyenesben nem lehetett tartani a motort folyamatossan tolta el az elejét! Lehet béna vagyok én is, de még anyit hozzáfűzni, hogy itt nálunk két lábon alig lehetett megmaradni úgy fújt a szél!
ebben viszont tuti igazad van,én még tudom is hogy jól nyomod,csak nem mindenki veszi a lapot az viszint biztos,hogy mikor engem elősször kapot el egy takaros szél,leszálltam a gépről,pihegni egyet,majd beszartam,pedig 20 éve nyomom.aztán visszaültem,és mentem,mert ezt a szitut is meg kell szokni valamikor,és ugye ezt csak szélben lehet gyakorolni!
Ja én kajak félreállok inkább, csak a vast le ne fektessem egyszer sem. Akkor rivafakadnék, ha valami oknál fogva megfektetném. Igaz tavaly augusztusban kunmadarasról hazafelé mocskos nagy viharba keveredtünk és nem álltunk meg. De a hatossal asszem inkább lehúzódok valahol.
Persze a legegyszerűbb megsértődni. Miért olyan hihetetlennek tartod, hogy esetleg jobban motorozok mint te? Esetleg csak simán a lefutott kilóméterek alapján. Nem azt mondtam, hogy olyan hú de profi vagyok csak azt, hogy ezzel a mentalitással a lakóhelyed 30km-es körzetébe korlátozod a motorozásodat. Éppen ilyenkor kell kivinni a gépet mert nincs ami hajtson. Mert ha 5 év múlva a semmi közepén kap el a vihar akkor mit csinálsz? Félreállsz és megvárod míg elvonul vagy mi? És ha fél napig tart akkor fél napig rohadsz az út szélén? Igen is az a véleményem, hogy csak úgy lehet rutint szerezni ha mész, mész, mész. Esőben szélben napsütésben. Biztos hülyeség ez is.
Én nem érzem magam se bénának, se ügyetlennek, egyszerűen rühellek motorozni, mikor széllökésekre lehet számitani. Az még hagyján mikor egyfolytában fúj valamerről, nem pedig lökésszerű.
Kialuszikáltad magad kingston? Gyáááá de várom már a mocidról a képeket. Tudom, már vagy négyszer leirtam.
Nem vitázok veled mert te királynak érzed magad aztán Te is csak egy lelkes kis amatőr vagy! Aki mindenkinek ossza az észt! nemcsoda hogy minden hozzászolásnál vita van! Mert rohadtul bunkón és lenézően viselkedsz velük! jöhettél volna ide megnéztem volna mit tudsz!
Csak felhuzom a kiabszott okoskodásod miattmagam, mert Te vagy a király aztán csk ugyan olyan kis amatör szarvagy, aztán nem válalod fel, mert te a királyok közé akarsz tartozni és majmolod öket!
Ennyi, Aztán ölrülj magadnak
Ha valakit megsértettem akkor bocs. De álljatok a motorozáshoz pozitívabban.
De egyszerűen a 60kilommal tegnap lehetetlen volt menni, 60kilo olyan a motornak mintha nem is lennék rajt!
"A nagyobb mocit nem könnyebb vezetni mert 1,5X akkora az oldalfelülete. Sokkal jobban bele tud kapni a szél."
De nem kell piszkálni őket!
Neme egyszer kapott el engem az eső meg a szél! nem álltam férre soha! De a tegnapi ami itt volt nálunk az teljessen lehetetlenné tette a motorozást, mert megprobáltam és lehetetlen volt!
Én se tudok mindent de elméletem az van bőven. Az biztos, hogy a gyakorlás sosem árt. Amihez nem értesz azt kell erőltetni. A nagyobb mocit nem könnyebb vezetni mert 1,5X akkora az oldalfelülete. Sokkal jobban bele tud kapni a szél.
Tegnap én elindultam motorozni, de 10km után vissza kellett fordulni! Egyenesben nem lehetett tartani a motort folyamatossan tolta el az elejét! Lehet béna vagyok én is, de még anyit hozzáfűzni, hogy itt nálunk két lábon alig lehetett megmaradni úgy fújt a szél!
Kialuszikáltad magad kingston? Gyáááá de várom már a mocidról a képeket. Tudom, már vagy négyszer leirtam.