Okés maradjunk csöndben Hallod peti! Én még mindíg várom ám a képet a dekniről! Kawamotocat elméletileg ma tér vissza közénk Amúgy Zó neked is ilyen mocid van?
Hát akkor úgy látszik mi bénák vagyunk és nem tudunk motorozni. Te a motoroddal együtt 100 kilóval többet nyomsz, mint én az enyémmel. De ez végülis lehet nem is számít annyira. Én is szoktam szélbe motorozni, de amilyen tegnap volt abba inkább nem. De ahogy észrevettem nem csak én, hanem senki nem vette elő a motorját itt a környéken. Valószínüleg mind bénák és nem tudnak motorozni.
Egyszerű a dolog. Aki nem tud motorozni az ne üljön fel rá. Ha valaki bizonytalan az nyilván szélben még bizonytalanabb lesz. Amíg 100km/h alatt van a szél addig meg kell tudnod maradni a sávodban. Valszeg a kevés kilóméter az oka de még nem mentem akkora szélben, hogy befújjon a kamion alá. Vagy a 110kilómmal könnyen megtartom a mocit.
Ráadásul nem lenne fair ha egy nálam feleakkora emberrel kötözködnék testileg. Pont ezért írtam a baráti sörözést, hogy beszéljük meg vele nyugodt módon.
Te hozzád mit szóltam? Bántottam a puhos kis lelkedet?
Érdekes módon a zxr250 vs. rs125 videóban tök szép békés megegyezésre jutottunk B.tiborral, senki nem szidta a másikat, és békében zártuk le az egészet. Én meg csak leírtam, hogy milyen körülmények között lehetne valóban összehasonlítani a 2 motort. Aki ezt nem képes felfogni, annak nem tudom többet tépni a számat :)
Tyt egyébként te mindenről osztod az észt máér nem azért kedvenc megmozdulásod: "Én simán odaállnék az RS-el egy ilyen zxr mellé" hát te tudod...Rossi ellen nem szeretnél kiállni?
hát Zó....nem szeretnélek elkeserítteni de sztem nem lesz egy olcsó dolog.....ehhez a részéhez én sem értek sokat...de annyit igen ha egy motort perselyezni kell...ez már nem jó dolgog....most nem mondtam ezzel sokat...:D csak amennyit tudok azt lehet h vmi összekeverek vmivel
Áhojj mindenkinek Hát alig 23órája ébren Ma talán kész lesz a motorom is! Khm igen ezt akartam kérni én is! Nagyon szívesen látom hogy feléledt a topic, de samo meg tyt cseréljetek tel. számot, vagy mail címet, mert ez a topic a legtündibündibbaribaribb topic az összes közül... lassan az offtól má rnem látom a rendes kérdéseket! Először is valaki válaszolhatna zó-nak mert értelmes a kérdése....csak nem értek ehhez a részéhez Amúgy Peti lehet ezét a kertész szezon beindulós beszólásért még kapsz a hölgyektől....tudod hogy a sütés-főzés menőbb Ha ma kész lesz a kedvenc szerelőm, akkor este talán van esély a galériára....de komolyan mondom már én sem hiszem el Nah most kis alávs! Sziasztok!
Most csak én látom úgy h ez a "baráti sörözés" = Gyere és szétverem a fejed ?
Biztos itt kell megbeszélni
Engem kifejezetten nem zavar, de lehet a topic többi tagját igen.
ha valóban én lennék a nagyszájú fórumozós hülyegyerek, akkor valszeg NEM én fostam volna be egy sörös beszélgetésre való invitálástól, de a logikád az határtalan Samo :)
Samo, miért nem akarsz találkozni velem? Mondtam, egy baráti sörözés erejéig, elmegyek érted bárhová magyarországon belül. erre miért nem válaszolsz?
Ha meg kinn vagy, gondolom néha-néha csak hazajössz magyarhonba. Írj kérlek!
Üdv
heloo
mennyire komoly betegség egy ilyen motoron ha perselyezni kell és gondolom a későbbiekben perselyt köszörülni...meddig lehet ezt folytatni...ha perselyeznek egy ilyet az utána még meddig birja(km-ben), amig nem kell komoly pénzeket beleverni?kösz...
Ha csiszolópapírral megfogod az olajszűrőt, akkor le tudod tekerni valószínűleg. Én a tescoban láttam ezer párszáz forintért. de úgysem kell, tényleg le lehet barmolni, csavarhúzó, vizpumpafogó, az újat meg elég kézzel szorosra húzni - még nekem sem esett ki
Villanyt kapcsold le, ma van a föld napja vagy mi, és ne károsítsuk felesleges fénnyel, nálam is csak a kisvillany ég.
Idegenlégiós &rash
Nah, gyerekek megjöttem... Ma kerekeztem én is... Királyság volt... és 0 szél... Imádom a biciklit...
Amúgy... elolvastam mindent... és... eddig annyira örültem, hogy ez nem egy fikázós, káromkodós, anyázós, teleoffolt topic... de tényleg... maradjunk már meg ezen a színvonalon, nem sok más fórumról lehet elmondani...
Nem kritizálok, becsmérlek senkit... álltam már mind a két oldalon...
de ne kezdjük el a másik testi adottságaival verni a csalánt... ez az egyik legtisztességtelenebb dolog... szerintem... és valóban, a kritizálós hozzászólásokat is kerüljük el... el lehet mondani a véleményünket emberi hangnemben is...
WROLD PEACE!
amúgy köszönöm a tippet, holnap a gatyamadzagos tippet kipróbálom... ha nem megy, már beszéltem ismerőssel, közösbe lesz véve egy olajszűrő-leszedő...
a sisakot akkor tényleg nem úszom meg olcsóbban... de mindegy, ha sok évig jó, akkor szívesen belefeccölök... (király, mert szemüveg is van benne)
a linklt motor meg csudaszép... nekem legalábbis nagyon bejön... remélem, hogy áprilisban már az enyém is összeáll ilyen szinten...
jahj, és még annyi, hogy természetesen minden idegenlégióst szeretettel látunk itt... remélem, hogy minen negyedliteres zixxer tulajdonos nevében beszélek...
a hölgyek meg tényleg nagyon eltűntek... lehet a forma-1 miatt? vagy már beindult a kertészkedős idény?!
ennyi... ma is kisregény lett... szép álmokat! anyu égve hagyja a lámpát...
Tyt! Ahogy elnézem nem vagyunk egy súlycsoportba! Az én 62 kilómat könnyebben mozgatja a szél. Amúgy az ilyen szél még az autót is tologatja ide oda nemhogy egy motort. A másik meg az, hogy ha elmegyek motorozni akkor azt én élvezni akarom.
A többieknek ismét bocsi hogy offoltam.
Samo meg írjon egy mailt nekem a tyt001@freemail.hu -ra, hogy megbeszéljük a baráti sörözés idejét, helyét!
Érdekes módon a zxr250 vs. rs125 videóban tök szép békés megegyezésre jutottunk B.tiborral, senki nem szidta a másikat, és békében zártuk le az egészet. Én meg csak leírtam, hogy milyen körülmények között lehetne valóban összehasonlítani a 2 motort. Aki ezt nem képes felfogni, annak nem tudom többet tépni a számat :)
amúgy válaszolnék zónak, ha tudnék... de szerelés terén a gép bele elég messze van tőlem... mondjuk lehet, Szráccs tudja... de nem biztos...
Biztos itt kell megbeszélni
Engem kifejezetten nem zavar, de lehet a topic többi tagját igen.
Ha meg kinn vagy, gondolom néha-néha csak hazajössz magyarhonba. Írj kérlek!
Üdv
HJC bukót -30% al kiállitáson én is vettem.
mennyire komoly betegség egy ilyen motoron ha perselyezni kell és gondolom a későbbiekben perselyt köszörülni...meddig lehet ezt folytatni...ha perselyeznek egy ilyet az utána még meddig birja(km-ben), amig nem kell komoly pénzeket beleverni?kösz...
Villanyt kapcsold le, ma van a föld napja vagy mi, és ne károsítsuk felesleges fénnyel, nálam is csak a kisvillany ég.
Idegenlégiós &rash
Amúgy... elolvastam mindent... és... eddig annyira örültem, hogy ez nem egy fikázós, káromkodós, anyázós, teleoffolt topic... de tényleg... maradjunk már meg ezen a színvonalon, nem sok más fórumról lehet elmondani...
Nem kritizálok, becsmérlek senkit... álltam már mind a két oldalon...
de ne kezdjük el a másik testi adottságaival verni a csalánt... ez az egyik legtisztességtelenebb dolog... szerintem... és valóban, a kritizálós hozzászólásokat is kerüljük el... el lehet mondani a véleményünket emberi hangnemben is...
WROLD PEACE!
amúgy köszönöm a tippet, holnap a gatyamadzagos tippet kipróbálom... ha nem megy, már beszéltem ismerőssel, közösbe lesz véve egy olajszűrő-leszedő...
a sisakot akkor tényleg nem úszom meg olcsóbban... de mindegy, ha sok évig jó, akkor szívesen belefeccölök... (király, mert szemüveg is van benne)
a linklt motor meg csudaszép... nekem legalábbis nagyon bejön... remélem, hogy áprilisban már az enyém is összeáll ilyen szinten...
jahj, és még annyi, hogy természetesen minden idegenlégióst szeretettel látunk itt... remélem, hogy minen negyedliteres zixxer tulajdonos nevében beszélek...
a hölgyek meg tényleg nagyon eltűntek... lehet a forma-1 miatt? vagy már beindult a kertészkedős idény?!
ennyi... ma is kisregény lett... szép álmokat! anyu égve hagyja a lámpát...
köszöntünk is nektek 3 rs 125 1 cbr 125