Hát nem tudom felétek lehet, hogy csak kis gyenge szellő lengedez, de itt felénk kibaszott erősen fúj. Gondolom páran ezért nem tudják felfogni, hogy ilyen szélbe normális ember nem szokott motorozni.
Hi!
Még mindig nem jött meg a fékhez a cucc de minden más rendben.
Remélem a jövő 7re valóban meglesz,mert már kezdem unni.
2hétről indult és már 1 hónapnál járok,pedig csak 4 tömítés.
először is hjc bukót az a legolcsobb amit belinkeltél(::) ennél 30% al olcsobban moci kiállításon volt de azt már benyelted aki élelmes volt vett egyyet tartalékba is:D:D:D:D
a szél ma énis oldalszéllel jöttem haza igaz hogy bedöntve jöttem de sztem aki igazi motoros vagy keres olyan utat vagy nem zavarja a szél gyerekek +15 fok hát ilyet én kinem birnám motorozás nélkül
olajszűrő van rá speciális ilyen láncos vagy szijjas leszedő de azt próbáld meg hogy egy nadrágszijjal hátha sikerül levenned és amugy meg elég kézzel jó erősen meghúzni újat ennyit tudok segiteni
Bazzeg srácok akció helyzet alakult ki? Peti hol vagy ilyenkor? Kawamotocat is nyaral Amúgy fölösleges vitázni.... Samo épp eleget veszekedtek/ünk videók alatt rs125ös tulajdonosokkal, legalább a fórumon ne.... Tyt ha lehet egy hozzászólásba midnent, meg köszönném, egy csomót vissza kellett tekernem hogy képbe kerüljek Amúgy am remek kis idő volt... Tibi keress olyan utat amin háttal fúj a szél akkro csak gyorsítani fog
"kapaszkodni kell a motoron azt kész"
"Tartani kell azt a motort bazz, nem csak ülni rajta"
Na itt írtad..
Amúgy meg pont hogy te vagy a "nagyszájú fórumos hülyegyerek", szinte minden fórumba, videókhoz írkálsz és OKOSKODSZ. Imádom amikor olyan jelzőt mondanak rám, ami pont hogy azt az illetőt jellemzi aki rám írta. És nem kell itt teleírni a fórumot és minden mondatot új hozzászólásba. Ez is azt bizonyítja hogy te vagy a nagyszájú szájkaratés forumozó. (most megint regényt fogsz írni és káromkodni, de nem fogok válaszolni, ez az igazság amit írtam és ezt te is tudod, hogy ilyen vagy csak magadnak se akarod bevallani és ezért másra mondod ezt a jelzőt hogy 'nagyszájú fórumozó') PONTOSAN AZ VAGY!
Nem hiszem hogy Szkráccs sértőnek vette volna amit írtam, úgyhogy állítsd takarékra magad kisfiam! Ha meg Szkráccsot bármivel megbántottam, elmondja NEKEM, én bocsánatot kérek TŐLE nyilvánosan. Ne üsd bele az orrod mások beszélgetésébe, főleg ha hülyeségeket írsz.
Maradok Tisztelettel,
Tyt, aki nagyon szeretne már találkozni veled
Mélyen Tisztelt Kedves Samo,
-szóltam hozzád?
-bántottam valakit is?
jobb lenne ha leállnál a sértegetéssel meg a személyeskedéssel. Amíg nem álsz elém ugyanezekkel a szavakkal, addig megmaradsz a nagyszájú fórumos hülyegyerekek szintjén. Egyszer annyira szeretnék már találkozni veled, hogy élőben is ennyire vagány vagy e? Ha megoldható a dolog, egy beszélgetés egy sör mellett ,csak írj! A kedvedért elmegyek bárhová MO-n belül.
De Tyt te mit keresel itt? Mindenbe csak beleszólsz meg okoskodsz állandóan. Nem kell ám ideszokni. Előre látom hogy az lesz a vége hogy egyszer ide is beírod hogy lealázod az RS-eddel a zxr-t, elég ha a zxr videókhoz írkálsz. Inkább maradj a mákdarálós topikoknál, azt legalább nem olvasom.
ui.: Te motorozz csak esőben, viharban, az RS-t könnyű megtartani a mázsán felüli súlyoddal, és ne oszd itt az észt hogy hogyan kell motorozni a zxr-rel.
Énsem úgy értettem, hogy biztos befog lökni alá. Én úgy jártam egyszer a zxr-el, hogy a sávom közepén volt egy böhöm nagy tülemkedés és ahogy kerültem kifelé, azzal a lendülettel egy baszott nagy oldalirányú széllökés át tolt teljesen a másik sávba, ott meg persze hogy jött egy autó. Szerencsém volt, hogy beletaposott a fékbe a csávó, különben kocc. Én ezekután inkább mellőzöm a motorozást, mikor nagy széllökésekre lehet számitani. Szivesebben megyek karácsonykor -4 fokban, szélcsendben motorozni, mint 16 fokban nagy szélben. Persze mindenki döntse el magának, hogy megy motorozni szélben vagy sem.
Te miről beszélsz? Elég sokféle viharban motoroztam már, jégesőben, szélviharban, orkán erejű szélben. Sosem lökött semmiféle teherautó alá. Tartani kell azt a motort bazz, nem csak ülni rajta :)
Ha mindig csak szélcsendes felhő nélküli +20c feletti napokon mennék motorozni, akkor egy évbe jó ha 10x mehetnék :)
Persze én nem erőltetek rá senkire semmit. De nekem még nem volt az az orkán szél, ami eltántorított volna a motorozástól. Álló helyben hamarabb fellök a szél :)
Még mindig nem jött meg a fékhez a cucc de minden más rendben.
Remélem a jövő 7re valóban meglesz,mert már kezdem unni.
2hétről indult és már 1 hónapnál járok,pedig csak 4 tömítés.
a szél ma énis oldalszéllel jöttem haza igaz hogy bedöntve jöttem de sztem aki igazi motoros vagy keres olyan utat vagy nem zavarja a szél gyerekek +15 fok hát ilyet én kinem birnám motorozás nélkül
olajszűrő van rá speciális ilyen láncos vagy szijjas leszedő de azt próbáld meg hogy egy nadrágszijjal hátha sikerül levenned és amugy meg elég kézzel jó erősen meghúzni újat ennyit tudok segiteni
"Tartani kell azt a motort bazz, nem csak ülni rajta"
Na itt írtad..
Amúgy meg pont hogy te vagy a "nagyszájú fórumos hülyegyerek", szinte minden fórumba, videókhoz írkálsz és OKOSKODSZ. Imádom amikor olyan jelzőt mondanak rám, ami pont hogy azt az illetőt jellemzi aki rám írta. És nem kell itt teleírni a fórumot és minden mondatot új hozzászólásba. Ez is azt bizonyítja hogy te vagy a nagyszájú szájkaratés forumozó. (most megint regényt fogsz írni és káromkodni, de nem fogok válaszolni, ez az igazság amit írtam és ezt te is tudod, hogy ilyen vagy csak magadnak se akarod bevallani és ezért másra mondod ezt a jelzőt hogy 'nagyszájú fórumozó') PONTOSAN AZ VAGY!
Szkráccs, ha bármiben megbántottalak, mondd el és bocsánatot kérek!
senkinek nem mondtam semmit arról, hogyan kell motorozni a zxr-el. MIről beszélsz?
ez a te agyad szüleménye okoska
ebben marhára igazad van :)
Maradok Tisztelettel,
Tyt, aki nagyon szeretne már találkozni veled
-szóltam hozzád?
-bántottam valakit is?
jobb lenne ha leállnál a sértegetéssel meg a személyeskedéssel. Amíg nem álsz elém ugyanezekkel a szavakkal, addig megmaradsz a nagyszájú fórumos hülyegyerekek szintjén. Egyszer annyira szeretnék már találkozni veled, hogy élőben is ennyire vagány vagy e? Ha megoldható a dolog, egy beszélgetés egy sör mellett ,csak írj! A kedvedért elmegyek bárhová MO-n belül.
ui.: Te motorozz csak esőben, viharban, az RS-t könnyű megtartani a mázsán felüli súlyoddal, és ne oszd itt az észt hogy hogyan kell motorozni a zxr-rel.
Ha mindig csak szélcsendes felhő nélküli +20c feletti napokon mennék motorozni, akkor egy évbe jó ha 10x mehetnék :)
Persze én nem erőltetek rá senkire semmit. De nekem még nem volt az az orkán szél, ami eltántorított volna a motorozástól. Álló helyben hamarabb fellök a szél :)
de motor sincs vezethető állapotban...
az olajszűrőt meg hogy lehet leszedni? franciakulcs, valahanyas villás, kézzel/foggal/körömmel?