Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A múltkor motoroztam ugyan ilyen szélbe. Megfogadtam, hogy többet nem teszem. Nagyon rossz. Ha oldalról kapod tol lefelé az útról. Végig bedöntve mentem mint a kanyarba. Meg amikor jött szembe egy kamion, olyan lökést adott még pluszba, azt hittem elszállok.
Ja........egy nagyobb lökés meg elébasz egy kamionnak vagy kocsinak, max meghalsz azt kész. Nem jó dolog szélben motorozni, elég veszélyes.
szerintem motorozz nyugodtan,a szél a legkevesebb. Itt tök meleg van, a szél meg kit érdekel? kapaszkodni kell a motoron azt kész :D
még télen is jó idő lenne, ha nem fújna ez a bolond szél, bezzeg nyáron 40 fokba semmi légmozgás
Ez az időjárás most már tuti, hogy direkt ellenem van. Végre gyönyörűen süt a nap, egész jó meleg lenne, de most meg úgy feltámadt ez a rohadt szél, hogy levinne az útról. Holnapra meg esőt mond. Nem igaz, hogy nem lehet már egy jót motorozni soha.
Hát barátom utánna kerestem pár helyen, de ez a legolcsóbb a piacon!
Nem tudjátok, hogy hol lehet OLCSÓÓÓÓN venni HJC bukót? kinéztem egyet Kelomotor -nál, 'IS-16 Scratch' néven fut... de hátha van valahol ugyanez kevesebbért is...
Íme a link: zzr 400
ZXR400 topikban a március 22-én írtam h nekem milyen költségek jöttek elő, azokkal is számolj. Persze ha kifogsz egy olyant amire nem kell költeni, akkor sokat spórolsz hozzám képest, de ruha legyen az első egy ilyen motorhoz. Meg az én véleményem az, hogy inkább legyen kicsit régebbi, de legyen benzinre is pénzem. Amúgy az enyém is 25Kw-os ZZR, ha valami a típussal kapcsolatban érdekel konkrétan, akkor a topikjában kapsz választ.
gyuszi mennyit szánsz a motorra?
jah, és amikor már fent volt pöpecen, és próbáltam ki, hogy hogy emel ki, akkor adta meg magát...
Vannak dolgok, amikre számít az ember...
Vannak dolgok, amikre már én számítok...
Vannak dolgok, amik ha nem következnek be, akkor kezdenek gyanúsak lenni...

Ilyen volt ma a kuplung-felszerelésem... jövőhéten vehetem az új bovdent...
köszi megnéztem de nem találtam a linket rakd már ki lécci
Vaze Gyuszi ezt nem szeretik ha 20 topikba beírod ugyanazt.
A felsorolt gépeket böngészd végig a hasznaltmotor.hu és a hasznaltauto.hu -n hátha akad. Kaposváron pl van eladó zzr 400-as 25 kw-s papírral. A hasznaltmotor.hu -n hirdeti a tulaj.

Amúgy meg üdv a zxr 250 tulajoknak.
A tükrös megoldás nem rossz,de nekem pl kisseb tükreim vannak mint a gyári, arrol le esik... egy yamahán láttam a hátsó lábtartó mellett van egy kis kampó arra lehet akasztani, az tetszik, ha van kedved küldj eg yképet hogy csinálod, megnézném a teknikáját
egyszerű tükörre akasztás ... csináljak is képet hogy hogy ?
én meg viszem magammal :D többet ér az annál
Hagyd a fejeden, onnan biztos nem esik le.
Én a visszapilcsire szoktam akasztani és még sohasem esett le.
Basszus még mindíg nincs kész a motorom, pedig már tűkön ülök! Hétvégén akartam gurulni eggyet, deh csak holnap lesz jó idő, de ha ma vagy holnap délelött nem lesz kész a szerelő,akkro esély sincs rá....Amúgy egy újjabb kérdés! Megállsnál sisak tárolás? Ki hova rakja? Akasztja? Motor mellé? Mottorra? Vagy megoldások? Félek hogy le ejtem a kicsikém
de csak ha szőribe benne vagy
Türelem tornaterem!
motorral meg majd óvatosan majd anno
holnap én már motorozok bebe
Jövőhéten kezdem a rutint. Remélem hamar meglesz a jogsim. November óta nem motoroztam mert akkor adtam el a régi mocit. Már nagyon hiányzik a motorozás.
Télnek öltözött tavasz.
Semmi, de az stabilan...
Megbeszéltük?!
na mi van pupákok?