Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazából az fáj, hogy a tv-m kuka... viszont az a legbosszantóbb, hogy azért, hogy ezt a tényt más is megerősítse bennem,7500-at kellett perkálnom...

amúgy sosem nézek "tv"-t... mármint a csatornákról jövő semmit...
csak gépről filmeket... mindegy... azt meg még egy darabig kibírom, hogy kisebb képen látom...

jah, amúgy megjött a kuplungkarom... :P +4000 huf... ma délelőtt kicsit túlköltekeztem...
megyek is... befejezem a számlaprogramom... olybá tűnik, hogy jól fog az még gyünni...
Na engem ver a viz a forma1-től.
Az a gagyik sportja.
Miért te szereted a forma1-et? Elég hihetetlenül hangzik hogy lány léterde motorozol ráadásul még a forma 1-et is sasolod...
no de most melyik fáj jobban, a 7.500 Ft vagy az hogy kuka a tv?
Ne aggódj, most úgysincs túl sok izgalmas a Barátok köztben!
Hétvégén viszont kezdődik a Forma 1! addig mindenképpen szerezz be egy tv-t
7500 ft volt, hogy valaki megmondja, hogy a TV-m kuka... Ezt nem hiszem el...
de te zombi vagy!
Ugyanilyenre akarom festetni én is a hatoskámat. Nincs is attól szebb Kawa, full zöld, fekete felnik, fekete irás az idomokon.

Végülis ha átgondolom a dolgot akkor már tavasz van pl december 26.-ához képest. Akkor már nem birtam magammal és kimentem pár kör erejéig. -4 fok volt kereken.
(((azért érzitek: 14 percig írok egy hozzászólást... )))
Tök jó, mindent elfelejtettem, amit még írni akartam...
Tehát... Hőálló festék... Igen, én is arra számítottam, hogy felfújom, és annyi... ez van...
Kingston... leírnám, hogy mit gondolok, de csupán a kötöszó is olyan, hogy a nyomdafesték nem tűri...
Szkráccs... jön a tavasz, nem kell félni... csak előbb rá kell gyúrni egy kis téllel, hogy aztán jobban megbecsüljük...
A motorról... nagyon pöpec... (akartam mást is, de semmi használható nem jut az eszembe... )
és végezetül... dobj egy kavicsot a benyatankba... ha már menet közben hallod, hogy zörög, akkor lassan tankolhatsz...

Most pedig megyek csicsikálni...
A motort látom... de hol a tavasz?! valszeg a motor eltakarja...
cseréljük el a z re
fasza kis gép
A próféta szóljon belőled, de amúghy van benne valami bőrruhában nincs hideg, csak as zél le ne kapjon az útról A hétvégi 20fokra kíváncsi leszek:D Am nagyon zsír a full zöld mocid, imádom
Itt a tavasz
Én a 4 leömlő csövet fújtam le hőálló ezüstel. Ja tényleg jó lenne valami üzemanyag jelző rá. Engem is bosszant, hogy nincs rajt. Állandóan a tankba nézegetek. Azért annyira nem szoktam kifogyasztani, hogy egyszer csak megálljon út közbe. Egyszer fordult elő olyan, hogy éppen begurultam a benzin kúthoz és megállt.
Jah kitalálok majd egy világ újdonság, úgy néz ki mint egy kipuffogó a másik odlalra lehet felelyhezni és benzint lehet bele önteni
Deh egy emberke már linkelt be egy digitális mérőt, majd utánna járok jó e nagy motorba is
vigyél magaddal midníg egy kólás üvegben 2 liter benzint
Hmm értem, me mondjuk jártam már 2szer is úgy hogy megálltam az út szélén....fasza volt Deh akkro mondjuk 100kilóméterre mennyi benzint számoljak izmosabb temponál? Nem figyeltme mgé soha
hmm nekem egy tank benzin kb 200-220 km re elég nagoyn szoktam már figyelni ezek számok közeledésével a benzin menyniségét :)
Tbi te mit festettél? Amúgy nincs valakinek valami ötlete a benzin állás vizsgálására.... kéne ki találni valami érzékelőt, vagy lámpát hogy ha 5liter alá megy lehessen látni vagy valami, me mondjuk engme nagyon zavar.....
Milyen egy hőálló festéket vettél te, hogy sütögetni kell? Amit én vettem azzal csak le kellett fújni aztán kész. Egyébként hiába van rájuk írva, hogy mittom én mennyi fokot bír, egy idő után lejön mégis.
ha esik ha fúj mindig megyek ha 10 fok környékén van az időjárás habár valamelyik éjszaka a fagyott deret vakartam a nyergen
Ez a mennyiségre való törekvés, bár legalább minőségileg is jó a hozzászólás szóval maradhat a kisregény szerintem

A drága jó válság utolért engem is...ezért vagyok már 1 hónapja itthon, de még a március ki lesz fizetve... utána meg majd lesz vmi, de Pici Ninja biztos
Lesz még meleg bőven, nem para Kedves peti! Az én szerelmemnek csak is két kereke van, ez mé gnálad is bevállna me hogy nincs ki mind a 4az biztos De hogy nem is mész 190el az is biztos Amúgy 2ötlet, vagy sütőbe felhevíted be rakod mittomén! Vagy hordő tüzet raksz bele azt ügyesen szépen a kipuffod bele helyezed! Azét kér annyit a tv szerelő mivel te nem tudod meg csinálni, és a barátaid se, ezért hívod őt, és mivel tvézni akarsz ezért kifizeted a nevetségesen magas össszegeket is neki Amúgy nem lett ma sem kész a motorom, azt mondta a szerelőm holnap vagy holnap után....menni akarok mááááár
nah, nem vagyok egy fél napig, és már megy a hajtépés...
Kingston, mi van a szerelmeddel? nem nagyon értem... tudom, hogy csakis engem szeretsz...
amúgy egyedül én nézem a www.idojaras.hu -t? (hát igen, aki lusta, az ennél tovább nem jut... )
rohadt msn... rászoktatott, hogy mindenhova smile-t akarjak tenni...

jah, igen... legyen kicsit fórumbavágóbb téma is:
valaki küzdött már hőálló-festéket a motorjára? nekem azt írja, hogy olyan 100-150 fokon kell 20 perc alatt odasütni, ahova akarom... de nekem nincs hozzá cucc, motor meg nincs üzemi állapotban, szal nem tudom járatni, hogy izzon a kipuff... tipp?

JAHJ, és motoCat: hogyhogy nem lesz munkád?
nekem pont az ellentéte van; van munka, de nem tok menni... rohadt nyavalya...

U.I.: imádom, hogy néha írok, de akkor kisregényt...

és mégvalami: egy tévészerelő házhozjövetele mért kerül 6e hufba?