kappan Attól még hogy szakad az eső, lehet 20 fok. Én itt szoktam nézni: www.koponyeg.hu
Kéthétre van előrejelzés, igaz még olyan nem történt hogy amit jósoltak két hét múlva az valóban úgy is lett két hét elteltével.
Na én is megnéztem pár helyen, de tényleg nem nagyon találni sehol. A legtöbb helyen egybe hírdetik a kipufogóval. Ha nem lesz akkor veszel egy csövet aztán odahajlítod!
Pedig hirdetésekbe néha szokott lenni. Mondjuk nem olcsó dolog. Szerencsére én egybe vettem a dobbal. Annak idején amikor a dobokat nézegettem én itt is találtam ezen az oldalon az apróhirdetésekbe.
Hahó! Nah mivan ? Nem vagyok azt csönd van? Kész a polír, képeket nézzétek, nem nagyon látszik rajtuk, me ugye telefonnal csinálom, nincs rajos fényképezőgépem mint valami ismerősnek
De a második képen látszik, hogy az újjam látszik a fényezett csavarban szóval szupi lett Emellett egy fontos kérdés! Főleg Tibinek! Kb 20helyen néztem, de sehol nem találok össze kötő csövet....nincsd valami link vag yilyesmi?
ahelyett, hogy inkább kárpótolna minket :(
Ha már válság van legalább motorozhassunk... bár mondjuk én pont így vagyok vele, még jövő hét keddig van munkahelyem aztán puff neki.... amíg nincs más legalább motorozok
Srácok mióta van az, hogy a tél után az ősz következik? Mert ez minden csak nem tavasz! Legalább is erre mifelénk szar idő van. Állandóan az eső meg a hideg szél! Én már megbolondulok!
Én már le is tettem róla, hogy valaha is látok képet az összerakott és frissen festett mocidról. Már vagy 2hete erre várok, kész vége az idegeim is elszakadtak.
Khm...és azt hiszitek én nem olvasom a fórumot? Kawamotocatnak van csak igaza! Engem szeretni kell, mert tökaranyosvagyok
Peti....veled még számolok, így folytatod lehet megnézzük hogyan gyorsul a mocid szakadéknak lefelé hátszélben Amúgy majd össze rakom ám egyszer, ma például csavarjait polírozom szépre majd megy fel kép is Így foggtok viselkedni én közösítelek ki benneteket
Ha kellően megfizetsz akkor megengedem, hogy belekapszkodj a kawám hátuljába és elhúzlak. Igy gyorsabb leszel még a szakadékos hátszéltől is, kingston pedig nem ér utól.
édességet az msncímemre várom...
jah, hogy az nincs megadva?! c... így jártam... :P
Amúgy Kingston jó arc... de ha találkozok vele, akkor mostmár biztos, hogy meg fog verni...
(sebaj, én gyorsan futok... és a motorom is gyorsabb! szakadékban... hátszéllel... )
Én is köpönyeget nézem mindig, már lassan mániákusan figyelve, hogy mire megjön a pici ninja süssön a nap és legyen meleg.