huuhh ez elég brutál! de nagyon jó
Nekem van airbrush-os ismerősöm, aki csinálta a bukómat, ha gondolod megkérdezem tőle, hogy mennyibe fááááááájna ez...
ma bolyongtam, néztem, hogy milyen festés állna jól a gépen, és találtam egy ilyen képet... sajna nem hiszem, hogy meg tudnák (emberi áron) csinálni, de azért tetszett...
Ez nem az, amelyiket előzőleg egy nőci használta? Én is nézegettem ezt a hirdetést anno... Nem is tudom, hogy mi miatt nem amellett döntöttem... Amúgy tényleg nagyon szép, tip-top... grat hozzá...
Sebaj... egyszer készen lesz az enyém is!
Nah, most lépek krómoztatni...
hali!
hát megadhatom: aprilia.rs89@hotmail.com
De így a nyár elején nem minden áron akarok megvállni tőle
Nem úgy jöttek ki a dolgok ahogy szerettem volna.
Látom nagyoin belejöttél a szájtépésbe... Jó dolog, ha nem csak magadban beszélsz, mi?
De amúgy igazad van... Még a jövő hét elején elviszem a kipuffot krómoztatni, aztán visszaszerzem a tankomat, és viszem szerelőhöz...
És gonosz tervem megváltoztatja az emberiséget!
Nah szuper, feléledt a fórum... a végén kiderül hogy vagy 1tucat 250es zixis van csak basztatok eddig írni Katzer millió gratula, d emidneképp tegyél fel képet.. kíváncsi vagyok! Szkráccs cseréld vissza gyorsan a 6ost hogy te is nyomulhass a 250essel Peti, nem neked való a szerelés, csak hajtsd a vasat, bízd másra a gecizést
Nekem van airbrush-os ismerősöm, aki csinálta a bukómat, ha gondolod megkérdezem tőle, hogy mennyibe fááááááájna ez...