Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

huuhh ez elég brutál! de nagyon jó
Nekem van airbrush-os ismerősöm, aki csinálta a bukómat, ha gondolod megkérdezem tőle, hogy mennyibe fááááááájna ez...
ma bolyongtam, néztem, hogy milyen festés állna jól a gépen, és találtam egy ilyen képet... sajna nem hiszem, hogy meg tudnák (emberi áron) csinálni, de azért tetszett...
Ez nem az, amelyiket előzőleg egy nőci használta? Én is nézegettem ezt a hirdetést anno... Nem is tudom, hogy mi miatt nem amellett döntöttem... Amúgy tényleg nagyon szép, tip-top... grat hozzá...
Sebaj... egyszer készen lesz az enyém is!
Nah, most lépek krómoztatni...
Csini zxr. Használd egészséggel és sok sok balesetmentes km-eket kivánok.
Még mindíg eladó! vegyétek-egyétek
Jah és még valami! A hét második felében teljes mértékben össze rakom a kicsikét! Akit érdekel az pár odlalt vissza olvas meglátja hogy áll!
Katzer....nekem nagyon tetszik! Ahogy látom télleg full tip top állapotban van! Tetszik! Remélem majd az utakon is össze futunk

Szerintem egyántalán nem zavaró hogy neked blade-d van! Nem az a lényeg milyen a moci hanem hogy moci!
akkor 1 kis polgárpukkasztás a zöldek között....
bocs srácok, még mielőtt valaki felhozná h ez nem az a topic, sajna a 250-es bladnek nincs topikja
Egyébként bocsi
Liebing-nek Lehet ma túl sokat aludtam....
Szép..de az a hátsó sárvédő nem az igazi,nem kell egy karbon?
Kérek véleményt hogy mit szoltok hozzá? :D
Igen minden rendben van vele. Teszek fel saját készítésü képet.
Nah sziasztok! Végre ide értem én is! Jaja anno én is nézegettem, de teccik is! Jól néz ki! Minden rendben votl vele, vagy van valami baja?
Igen énis nézegettem .
És szép élőbe ? jó minden ? :)
Ezt a motort vettem meg. Ez a kép még a hirdetésben szerepelt.
Hehe
Én aktív tag leszek az fix :)
Katzer :
A linket meg tudod mutatni melyiket vetted meg ?
hali!
hát megadhatom: aprilia.rs89@hotmail.com
De így a nyár elején nem minden áron akarok megvállni tőle
Nem úgy jöttek ki a dolgok ahogy szerettem volna.
Egy kiskunfélegyházi srácé volt a kis ninja.
és kié a piros kis ninja amit tegnap raktak fel videókba?
Látom nagyoin belejöttél a szájtépésbe... Jó dolog, ha nem csak magadban beszélsz, mi?
De amúgy igazad van... Még a jövő hét elején elviszem a kipuffot krómoztatni, aztán visszaszerzem a tankomat, és viszem szerelőhöz...
És gonosz tervem megváltoztatja az emberiséget!
Nah szuper, feléledt a fórum... a végén kiderül hogy vagy 1tucat 250es zixis van csak basztatok eddig írni Katzer millió gratula, d emidneképp tegyél fel képet.. kíváncsi vagyok! Szkráccs cseréld vissza gyorsan a 6ost hogy te is nyomulhass a 250essel Peti, nem neked való a szerelés, csak hajtsd a vasat, bízd másra a gecizést
Köreitekbe lépett egy új kawa tulaj. :D Ma délután vettem meg. Majd rakok fel képeket is.