Vagy csak húz minket, pedig sosem lesz kész, mi meg folyton nyaggatjuk, és ő otthon kacag a markában, miközben mi verjük a billentyűzetet, hogy: DE MIÉRT? MONDD, MIÉRT NEM KÉSZÜLSZ EL?
De én csendben meghúzódom a sarokban, és kacagok, hogy Óóó, ti botor lelkek... én megmondtam előre, hogy ki kell rekeszteni a társadalom perifériájára ezt az egyént...
És ekkor mindenkiben megindul a szikra, fel, fel, fel az agyba, és ott, mint bomba robban a tudat, hogy Igen! hallgattunk volna a bölcsre...
mert így a tudatlanságunk gyümölcse
megint szárba szökken... és én csak hallgatok a sarokban...
és kacagok... kacagok...
megint...
(rozsákat az öltözőbe kérem... autógrammot nem osztok! )
Óóó, ne mááár.... itt legalább van némi élet, és ez többnyire annak is köszönhető, hogy lassan állítja össze a gépsárkányt, és mindenki arra vár, hogy mikor lesz már kész...
Örülök, hogy véletlen ebbe a topic-ba írtam be, mert a Ninjás az halott...
Te hallod peti.... kihuzodagyufát Ki közösítene ki? 3-4ember ír ide, ennyien nem közösíthettek ki Jöjjön vissza az a sok ember aki pár napja volt itt, akkro esetlek, de nem hiszem hogy benne lennének, mert tökaranyosvagyok
Addig örülj, amíg nem veszed fel... én már csak tudom...
Krómozás: a krómozó helyet köszi... :)
Szkráccs: Nem, az enyém nem alu, hanem rozsdamentes acél... :P
Kingston: ... amit kell, már elmondtam... :D
viszont tényleg jobb lenne a polír, mert akkor nem kell a dob belsejét kiszedni... nem is tudom, hogy egyáltalán ki tudom-e (szegecselve van mindenhol)...
Hehehehehehe, elfelejtettem kiírni, azt mondom vegyetek fel.... Már bucira verték a fejem, még a gondolatok is ki esnek nah amdj kíírom Amúgy akkor az egy komplett új festésél airbrushal nem rossz....
Hahó! A kép télleg állati zsír! A véleményem már le írtam róla msnen!
Am aki akar felvehet ám msnre is! Úgyis meg lehetne bezsélni a kunmadárt, de ide alig írtok Kawamotocat a sisakod mennyibe fújták ah lehet krédezni? Szerintem ne krómopztas, polírozz!
Áh, nem kell, köszi... :)
Szerelő, aki csinálja az idomokat, már úgyis ráállt a kiindulási tervre, nem akarok kavarodást neki...
Az utóbbi 5 percben meg lemondtam végleg a duplabubis plexiről... egy vicc, hogy sehol nem lehet olyat kapni erre a típusra az országban... de még az országon kívül sem...
Jah, a krómozás ugyancsak hallott ügynek néz ki... horror áron van, és a legtöbb helyen el sem vállalják...
mondjuk erre, ha valakinek lenne tippje, azt szívesen venném... :)
De én csendben meghúzódom a sarokban, és kacagok, hogy Óóó, ti botor lelkek... én megmondtam előre, hogy ki kell rekeszteni a társadalom perifériájára ezt az egyént...
És ekkor mindenkiben megindul a szikra, fel, fel, fel az agyba, és ott, mint bomba robban a tudat, hogy Igen! hallgattunk volna a bölcsre...
mert így a tudatlanságunk gyümölcse
megint szárba szökken... és én csak hallgatok a sarokban...
és kacagok... kacagok...
megint...
(rozsákat az öltözőbe kérem... autógrammot nem osztok! )
Örülök, hogy véletlen ebbe a topic-ba írtam be, mert a Ninjás az halott...
Igen, ez az első motorom.
ez az 1.motorod?
bár vele az a gond, hogy magában is tök jól elbeszélget...
nem is tudom, hogy mit lehetne... de valami gonosz tervet ki kéne tervelni... olyan világleigázós-pusztítósat ellene...
meg msn címet
Krómozás: a krómozó helyet köszi... :)
Szkráccs: Nem, az enyém nem alu, hanem rozsdamentes acél... :P
Kingston: ... amit kell, már elmondtam... :D
viszont tényleg jobb lenne a polír, mert akkor nem kell a dob belsejét kiszedni... nem is tudom, hogy egyáltalán ki tudom-e (szegecselve van mindenhol)...
lelkem tiszta, én megpróbáltam felvenni a kapcsolatot
De az egész egy új színt kapott, ami igaz közel azonos az eredetivel. Asszem a Caberg matrica miatt kellett újra fényezni.
Am aki akar felvehet ám msnre is! Úgyis meg lehetne bezsélni a kunmadárt, de ide alig írtok Kawamotocat a sisakod mennyibe fújták ah lehet krédezni? Szerintem ne krómopztas, polírozz!
ezt nézted már? állítólag nem annyira vészes...
Szerelő, aki csinálja az idomokat, már úgyis ráállt a kiindulási tervre, nem akarok kavarodást neki...
Az utóbbi 5 percben meg lemondtam végleg a duplabubis plexiről... egy vicc, hogy sehol nem lehet olyat kapni erre a típusra az országban... de még az országon kívül sem...
Jah, a krómozás ugyancsak hallott ügynek néz ki... horror áron van, és a legtöbb helyen el sem vállalják...
mondjuk erre, ha valakinek lenne tippje, azt szívesen venném... :)