Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attyaisten Petőfi szindrómában szenvedsz?
Vagy csak húz minket, pedig sosem lesz kész, mi meg folyton nyaggatjuk, és ő otthon kacag a markában, miközben mi verjük a billentyűzetet, hogy: DE MIÉRT? MONDD, MIÉRT NEM KÉSZÜLSZ EL?
De én csendben meghúzódom a sarokban, és kacagok, hogy Óóó, ti botor lelkek... én megmondtam előre, hogy ki kell rekeszteni a társadalom perifériájára ezt az egyént...
És ekkor mindenkiben megindul a szikra, fel, fel, fel az agyba, és ott, mint bomba robban a tudat, hogy Igen! hallgattunk volna a bölcsre...
mert így a tudatlanságunk gyümölcse
megint szárba szökken... és én csak hallgatok a sarokban...
és kacagok... kacagok...
megint...

(rozsákat az öltözőbe kérem... autógrammot nem osztok! )
Óóó, ne mááár.... itt legalább van némi élet, és ez többnyire annak is köszönhető, hogy lassan állítja össze a gépsárkányt, és mindenki arra vár, hogy mikor lesz már kész...
Örülök, hogy véletlen ebbe a topic-ba írtam be, mert a Ninjás az halott...
ez valami firi-furi csőbehúzós kérdés? :)
Igen, ez az első motorom.
Amúgy te nem mentél el aludni? Mit gonoszkodol még itt?
Kawacsajszi!
ez az 1.motorod?
Te hallod peti.... kihuzodagyufát Ki közösítene ki? 3-4ember ír ide, ennyien nem közösíthettek ki Jöjjön vissza az a sok ember aki pár napja volt itt, akkro esetlek, de nem hiszem hogy benne lennének, mert tökaranyosvagyok
nemi hovatartozástól függetlenül mindenkire vonatkozik!

bár vele az a gond, hogy magában is tök jól elbeszélget...

nem is tudom, hogy mit lehetne... de valami gonosz tervet ki kéne tervelni... olyan világleigázós-pusztítósat ellene...
Kingstont kÖzÖsÍtsÜk ki!

Szeretemamotorosf?legakawÁscsajokat@mertcsak.hu
Hát akik titkolják, azok így járnak
na az bittos nem az enyém volt.apicsába

pókerben

meg msn címet
holmiben?
Ja tényleg vágom már.
nyertem
Addig örülj, amíg nem veszed fel... én már csak tudom...

Krómozás: a krómozó helyet köszi... :)
Szkráccs: Nem, az enyém nem alu, hanem rozsdamentes acél... :P
Kingston: ... amit kell, már elmondtam... :D

viszont tényleg jobb lenne a polír, mert akkor nem kell a dob belsejét kiszedni... nem is tudom, hogy egyáltalán ki tudom-e (szegecselve van mindenhol)...
Hehehehehehe, elfelejtettem kiírni, azt mondom vegyetek fel.... Már bucira verték a fejem, még a gondolatok is ki esnek nah amdj kíírom Amúgy akkor az egy komplett új festésél airbrushal nem rossz....
ehhe.a Kawabéjjbi
kinéztem a szemem, de nem láttam az adatlapodon az msn címed
lelkem tiszta, én megpróbáltam felvenni a kapcsolatot
A sisak 30e volt.
De az egész egy új színt kapott, ami igaz közel azonos az eredetivel. Asszem a Caberg matrica miatt kellett újra fényezni.
Am kiput tényleg hülyeség krómoztatni, eleve alu. igy aztán gyönyörűen fellehet polirozni.
Hahó! A kép télleg állati zsír! A véleményem már le írtam róla msnen!
Am aki akar felvehet ám msnre is! Úgyis meg lehetne bezsélni a kunmadárt, de ide alig írtok Kawamotocat a sisakod mennyibe fújták ah lehet krédezni? Szerintem ne krómopztas, polírozz!
http://www.cromkontakt.hu/hu/t...

ezt nézted már? állítólag nem annyira vészes...
Áh, nem kell, köszi... :)
Szerelő, aki csinálja az idomokat, már úgyis ráállt a kiindulási tervre, nem akarok kavarodást neki...
Az utóbbi 5 percben meg lemondtam végleg a duplabubis plexiről... egy vicc, hogy sehol nem lehet olyat kapni erre a típusra az országban... de még az országon kívül sem...

Jah, a krómozás ugyancsak hallott ügynek néz ki... horror áron van, és a legtöbb helyen el sem vállalják...
mondjuk erre, ha valakinek lenne tippje, azt szívesen venném... :)