Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne is mond:D
Ő már rájött mi a fasza gép.
csit-csat lesz
Én mondjuk benne lennék...
De egyenlőre a kurva féket sem tudom összerakni... olyan szinten szorulnak a dugattyúk benne, hogy az szerintem nem normális... úgyhogy valszeg kézben viszem a szerelőhöz... Hülyének fog nézni, hogy még egy féket sem tudok összerakni...
sziasztok Zöldek ;)

Speed :
Megadod az msn címed ? , Lehet érdekelne a géped.
hmm nekem már csak a hullámos féktárcsát kéne kicserélni és fullos nyárra a gép
fel lehetne lehetne frissíteni a topicot pl ki merre megy majd motorozni össze lehetne hozni egy találkozót kunmadarasra lebeszélni vagy akárhova ...
az még nagyobb lenne ha a 400 as topical együtt lebeszélni egy találkozót + gurulást vannak 5leteim
Teszek, teszek... Csak még most reggel fel akarom rakni a fékeket is... és akkor még azt is egy kalap alatt elintézem...
Hali!
Lassan nekem is összeáll a motor már csak az a kurva tömítések kellenek a fékhez és mehet vizsgára.
Kicseréltem a szimeringet a hátsó keréknél, lemostam a láncot(már tudom hogy D.I.D láncom van),meg leszedtem a hátsó lábtartókat.
Már rájöttem arra is hogy eddig azért indult nehezen mert a 3ból csak 1 állásban jön a benzin a csapon. Ugyhogy nagyon fasza.
Amugy én szinte mindennap elolvasom a fórumot csak ritkán írok, bocsi.
De hogy legyen 1 kis élet ezentúl gyakrabban fogok írni.
Jaja jók lettek! Köszi mégeccer! Khm tutti frutti fényképeződ van azt nem dobsz képet a felrakott dekniről?:O
nah, használható lett a sablnom?
amúgy az első kép kreálmányai is tetszettek...
Viszont: ma feltettem a kuplungdeknit... kurvajól néz ki, hogy nincs szarrákaristolva...
és ha minden jól megy, akkor holnap felrakom a fékeket is... csak még beszélnem kell a festő-csókával, mert szerintem nagyon állnak az idomok a műhelyben... legalább a tank készen lehetne már...
Én minden alkalommal láttalak, én is mindegyiken ottvoltam. Na jó május 1.-én nem.
Vissza tértem ismét! Én idén megyek először...tavaly csak robogóztam De szkráccs pl nagy rajongója...ő tuti kint volt! Nah örülök hogy kint leszel, remélem eljutok én is oda! Akkor vetnék egy pillantást...khm a mocidra Amúgy azoknak akik szeretik a technikai megoldásokat, nyalánkságokat! Az első képen egy index közbetét látható! 2ezer forintért lehet venni, plusz ugyan ennyi a psota költség, noss 4ezer forint! Egy jókezű fém iparos-motoros! Emellett nagyon jó barátom édes apaj, másik megoldást talált ki, körülbelül 30forintból....
Köszi-köszi

No hát velem biztos fogsz, mert az idén egyszer legalább elmegyek, már csak azért is
Sok sikert a motorhoz! Esés mentes km-eket
jó a Caberg sisakod
Kunmadár ... 08-ban egy versenyt sem hagytam ki mégsem találkoztam egy itt található fórumos accal, majd talán idén ...
Bohocokkal nem foglalkozunk!
eből az értelmiségi szintje jön le!

Állatok vagytok! Egy csaj ir két forumba aztán teljessen fellendül az élet! Egyből beindul fantázia
csaka végén nehogy , mert könnyen lehet belőle
Jaja vágom a vidit, egy Tibi kedves barátom, igazam lett! 30fölött van a hozzá szóláso k száma 12órával késöbb
Hello!

Védjétek már meg a Zxr-t! :D Valaki szerint szar Japán Kakasaki.....
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nah szuper, akkor mire talán rendes tavasz lesz már gurulhatsz is a saját géppel Frankó ha madarason ott leszel, majd emgismerheted ezt a rentgeteg jó fejet erről a fórumról
Nem sértésnek szántam.... de szerintem ez inkább női moci mint férfi....
ez a női motor kinek sértés?
Köszi, én is így gondoltam, ezért választottam ezt a mocit!

Szerintem március utolsó pár napjában vagy április első pár napjában kapom meg. De nem passzolom ám tovább, annyira azért nem parancs

Tekintve, hogy eddig még sosem jutottam el Kunmadarasra, de imádom a gyorsulást, egész biztos, hogy fog oda utam vezetni
Nagyon szép, tökéletes női motor, plusz a festés is jó Tetszik:-)
Kérésem parancs? Mert akkor..... Mikorra ér ide? Kunmadarason ott leszel vele?
Szép is, jó is, de az én fényképezőgépem jobb képet csinál...
Jah, és az a tűzőgép volt a színminta...
Most egy fél órája meg egyik sráctól megrendeltem a kuplungos cuccot (kompletten egyben az egészet, hátha kelleni fog még a kar is, vagy a bilincs), szal a hétvégén még a végén azt is össze tom tenni...
A kis ninja meg tényleg meseszép... grat hozzá...
Aztakúú.......ez nagyon szép.