Nah szerintem kérvényezzünk egy jólbemutatok szmálylit
Amúgy szépek lettek, de most a tűzőkapcsolót is szintereztetted? Még sem vagyunk olyan jó fejek, mivel már nem ír ide a szép hölgy
XD XD XD ...
(((ide jönne a "jól bemutatok" smile, de sajna nincs.. )))
Amúgy megjött a szinterezőtől az anyag... végre (lámpafénynél) tényleg olyan, mint amilyet akartam...
Jah, és ha már itt tartok, akkor kizdázom az új fényképgépemmel, és rakok fel egy képet vele...
Hát a jó idő elő jöhetne már... jóarcok...hát jó nagy arcuk van
De már csak 1el nem találkoztál mert szkráccs meg én vagyunk még rajta kívül Am terelhetnél fel egy képet a limited editionos mociról...azt nemtudom milyen
Ó köszönöm
Jól van akkor, ide is benézegetek! Hátha mégis azzal a 3 emberrel megismerkedem, ha végre eljön a jó idő és ha már állítólag annyira jó arcok
Hát hogyha kérhetemmaradj is ebben a topicban....
Peti nem esélytelenül kérdezted nekem van egy olyan bigyóm amit keresel! Csak felvan szerelve a motorra ezért nemtom oda adni
Köszi szkráccs hogy kiatartasz mellettünk, jóhogy csak jó fejek vannak itt mivel lényegében csak 3an írunk ide...remélhetőleg már 4en
Sziasztok!
Gondoltam bejelentkezem, mint új Pici Ninja tulaj.
Hétfőn indul hozzám Hollandiából az első magyarországi Limited Edition:) Remélem minden jó, amit írtatok a mociról igaz
Az esélytelenek nyugalmával, de azért megkérdezem: nincs valakinek a kuplungkarhoz tartozó betét, ami lényegében a konzol meg a kuplungkar között van?!
Nekem a szinterezők elbaszták valahova, és most nincs meg...
Pedig sokan mondják, hogy a kuplung fontos dolog...
Attól függ, hogy melyik kiadástól?!
Pl. hasonlíts össze egy '97 -es, meg egy '89-es kiadást... Dupla körlámpa, más idom, ha jól tudom, akkor még a műszerfalon is van különbség... De a legtöbb dologban azonos...
(persze lehet, hogy hülyeség, úgyhogy az okosabbak jobban tudják )
Nem volt egyszerű, de sikerült. Na meg lényeg, hogy egyedi és engem jellemző