Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hi all!megtudná valaki mondani h egy '97-es zxr 250-es miben különbözik a korábbi kiadásoktól?
Nem kell újracsinálnod. Azt egyszer megcsinálod és jó bármikor, bármelyik jogsicsináláshoz.
Nem tudja valaki, hogy ha van már elsősegélyem motorjogsi mellé, akkor autóhoz újra meg kell csinálni?
Kresz, meg a többi az tudom, hogy újra kell, mert sok dolog más...
Viszont az elsősegélyen u.azt tanítják... elvileg...
Gonosz vagy.
www.burmi.hu Ha van náluk van! Hát sok midnenkinek tetszik ez a dizájn! Szerintem durca nagyon! Majd talán a hétvégén... meg látjuk mi lesz még, had húzzam az agyatokat, így legalább van valami érdekesség midnennap
Sziasztok nem tud nekem valaki eladó karburátor sort ?Nagyon kellene. Vagy valami cimet ahol nézelődhetnék. Köszönöm előre is
az enyém nem...
már lassan az összes kawa Monster-es lesz :)
ÁÁÁ ne várakoztassál minket ilyen sokáig. Rakjad máá össze fullra és toljad fölfele a képeket.
jaj de jó lenne egy fasza zxr.. telelennék a valami túragőzös mellé tuti lenne ilyesmim is még..
És ma megérkezett a tankpad is!
Políroztuk a vázat, festettük, kicseréltem egy pár dolgot, működő képessé tetettem
mit csináltál vele?
Hervasztó vagy.
Hát lehet róla szó... de csak egy másfél-két milliós ráfizetéssel.... Amúgy ha már msot ennyire teccik... várjá csak míg elkészül... Nagyon várom már
Ez gyönyörű Esetleg zx6r csere nem érdekel?
Lényegében egyedül írok ebbe a fórumba De nem baj, akkor képzeljem én ma félig elkészült a motor! Vasárnap befejezem!
Én még nem voltam ma gép közelben, azért nem mértem még le, de nem felejtettem el! Ezt a képet gondoltam fel dobogm! Szerintem gyönyörű lett, thunder5 barátom és főleg édesapja segítségét ezúton is köszönöm
Szia! Holnap délután lemérem neked!
Üdv
megnézné nekem valaki hogy az első féktárcsa átmérője mennyi?
sajna nem otthon vagyok és nem tudom megmérni :s
előre is kösz...
Ha mentek a Motorkiállításra nézzetek már légyszi körül sisak-téren... Most tavasszal lesz aktuális egy újnak a vétele (persze, ha már összeállt a gép), és kíváncsi vagyok a véleményekre, hogy mi/mennyi/miért?!
Köszi!
D.u megvettem a 2009-es Motorkatalógust.
Sok szép motor van benne és már alig várom h pénteken megnézzem mindet
Jaja, megértem! Annak nem is örülnék hogy az udvaron állna... ez motor élményeim meleg ágya Nah deh mindegy, ha valakit írdekel akkor pötyögjön
köszi... öszintén szólva régebben gondolkodtam a Tiéden
De csak rendszámmlal érdekelne...
akko rmeg joval több az ára ugye...
és annyit nem szánok most errre... igazán még a 140 et sem... 100 alatt akarok valamit venni...amit nem sajnálok, kint lesz az udvaron tartva
140be odadom az enyémet ezt
Heti egy ezresből ellehet vele motorozni Mielött a többiek megköveznek tudom hogy nem a reklám helye