Nem tudja valaki, hogy ha van már elsősegélyem motorjogsi mellé, akkor autóhoz újra meg kell csinálni?
Kresz, meg a többi az tudom, hogy újra kell, mert sok dolog más...
Viszont az elsősegélyen u.azt tanítják... elvileg...
www.burmi.hu Ha van náluk van! Hát sok midnenkinek tetszik ez a dizájn! Szerintem durca nagyon! Majd talán a hétvégén... meg látjuk mi lesz még, had húzzam az agyatokat, így legalább van valami érdekesség midnennap
Én még nem voltam ma gép közelben, azért nem mértem még le, de nem felejtettem el! Ezt a képet gondoltam fel dobogm! Szerintem gyönyörű lett, thunder5 barátom és főleg édesapja segítségét ezúton is köszönöm
Ha mentek a Motorkiállításra nézzetek már légyszi körül sisak-téren... Most tavasszal lesz aktuális egy újnak a vétele (persze, ha már összeállt a gép), és kíváncsi vagyok a véleményekre, hogy mi/mennyi/miért?!
Köszi!
köszi... öszintén szólva régebben gondolkodtam a Tiéden
De csak rendszámmlal érdekelne...
akko rmeg joval több az ára ugye...
és annyit nem szánok most errre... igazán még a 140 et sem... 100 alatt akarok valamit venni...amit nem sajnálok, kint lesz az udvaron tartva
Kresz, meg a többi az tudom, hogy újra kell, mert sok dolog más...
Viszont az elsősegélyen u.azt tanítják... elvileg...
megnézné nekem valaki hogy az első féktárcsa átmérője mennyi?
sajna nem otthon vagyok és nem tudom megmérni :s
előre is kösz...
Köszi!
Sok szép motor van benne és már alig várom h pénteken megnézzem mindet
De csak rendszámmlal érdekelne...
akko rmeg joval több az ára ugye...
és annyit nem szánok most errre... igazán még a 140 et sem... 100 alatt akarok valamit venni...amit nem sajnálok, kint lesz az udvaron tartva
Heti egy ezresből ellehet vele motorozni Mielött a többiek megköveznek tudom hogy nem a reklám helye