értem... akkor most vagy a legtürelmetlenebb gondolom
mult héten lehuztam a hengert a Pancsiról és kicsit megigazgattam a dugót.. utána csak összeraktam és alinditottam, menni nem volt idöm vele..
nagy motor nem lesz... csak majd olcso rohangálos robogo melóba járni...
Már meg kellett száradnia.... elméletileg ma hív a srác, legrosszabb esetben holnap! De már csak órák kérdése Pannival mivan? Megyeget? Lesz újjabb valami?
Már most? Ha elviszik akkor meg kattogsz egész szezon alatt? Jövőre el akarom adni én is, de csak akkor hirdetem meg szerintem... A lámpát cseréljük már el.... én is morcost akarok
Erősen gondolkodom rajta
Még hirdetni nem hirdettem (júliustól terveztem).
Am meg vagyok vele nagyon elégedve csak már tervezem a jővő tavaszi motoromat
Üdv mindenkinek
rég jártam erre
ha tud valaki bontottan első féktárcsát jobb oldalit akkor keressen!
emil cím adatlapon
széles utat tavasszal óvatosan azért a gázzal!
ciao
Az fzr-es témában adamfzr-t keresd ő otthon van benne A mini cbrről fogalmam nincs, nem is hallotttam róla semmit még... de kinézetre nem jön be... Jaja alaktrészt lehet gyártatni...pl kormány, lábtartó, segédváz, főleg vas elemek, meg idomokat, ezeket cisnáltatni is lehet, egy két olyan dolog van csak ami speciálisan kawa, és nem tudod beszerezni
Az alkatrész ellátottságról annyit, hogy azért vannak olyan dolgok, amiket nehezebb megszerezni, mintsem egy követ megtanítani hegedülni...
Viszont ha vannak ismerőseid, kapcsolataid, akkor sok dolgot akár gyártatni is lehet hozzá... (nem feltétlenül a motorblokk dolgaira gondolok)
Nekem is tetszik, és mivel még az atka szűrők is gyáriak valószínű vigyáztak rá Azt mondom fogj egy szakit, ha nem magad vagy az, azt irány egy két próba körre
Szeva! Vásárlásnál szerintem azt kell figyelni mint bármelyik motornál Alkatrészek vannak, de nem olcsók, de bontottan lehet szerezni ügyesen! Ha meg kapja amit kér ez a motor, értem benzin, olajak, meg felelő cuccok akkor egy nagyon meg bízható, nagyon erős, és pofás kis géped lesz! Én kimerem jelenteni hogy a kategóriáját veri egy az egyben Szerintem ez a motor jó döntés
mult héten lehuztam a hengert a Pancsiról és kicsit megigazgattam a dugót.. utána csak összeraktam és alinditottam, menni nem volt idöm vele..
nagy motor nem lesz... csak majd olcso rohangálos robogo melóba járni...