Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!Meséjetek vmit a 25 gépről!Ilyet szeretnék venni!Mit kell figyelni vételkor?Vmi tipushiba?Alkatrész ellátás stb,megbizhatosag!Köszönöm
ÓÓÓ Isztambul...........
Helló azt szeretném kérdezni hogy a zxr-hez könnyű e alkatrészeket szerezni és ti honnan szerzitek be őket kawa kereskedőknél van vagy ugy kell rendelni
előre is köszönöm
Én tutti, hogy nem megyek kiállításra... ha jól tudom, akkor 11.-15.-ig van... nahmármost én pont 11.-15.-ig leszek Isztanbulban...
Igen, igen, köszi... Már felvettem velük a kapcsolatot... 2,5e huf környékén áll meg az összeg, ha nem kell külső burkolat (amúgy 4e valahányszáz)... Szóval senkinek sem ajánlom, hogy elszakítsa...
van ilyen hogy bovdenes vagymi keress rá a neten, a váci úton vban a duna plaza előtt párszáz méterrel egy telepen
Hali! Legalább az összes féked jó lesz! Kiálításra szeretnék menni... még nem tudom melyik nap! Én személy szerint focizni egyántalán nem tudok! Deh kapusnak türhető vagyok
Hali!
Nem sokára jön a jó idő
Golndoltam hogy a vizsgára gondoltam megcsinálom a hátsó féket de.... szétszedtem és ki volt benne fordulva a munkahenger tömítése.
Természetesen a Kawasakin keresztül a legbonyolultabb megrendelni hozzá a cuccokat (ezt tudtam előre) ugyhogy a Motorpartsnál rendeltem meg, akik bevitették velem a féknyerget h lemérje a dugót benne (nem mintha én nem tudnám), majd kiderítették hogy csak 6 dugós nyereghez tudnak rendelni ugyhogy most 5400ft-ért ,3 hét mulva lesz 6 dugóra való tömítésem(legalább megcsinálom az elsőket is,bár nem terveztem).
Na mindegy ha ezek megvannak jöhet a vizsga és utána SZÁGULDÁS!
Am a kiállításra jön valaki,és ha igen melyik napon?
A tervezett foci torna érdekel még valakit rajtam kívül a fórumban?
Ha lennénk egy páran akkor nevezhetnénk,vagy ha kell tudok 1-2 embert hozni.
És amúgy a kettő hosszra megegyezik? vagy nem ugyanakkora?
Szerintem jobb a békesség, és ha a kétbovdenes gázkarhoz 2 bovden van...
Csak az egyik szakadt el? Mert 2 van.... én pl csak egyel használom
Következő a helyzet...
Rakom fel nagyban a gyújtáskapcsolót, és nézem, hogy az egyik gázbovden milyen laza már... hát nem elszakadt?! valami nagyon nem engedi, hogy összeálljon a gép... Sebaj...
Szóval tipp, hogy hol kapok bovdent olcsón?
Az szakadt el, amelyik felrakásnál egy félkört ír le a gázkaron...
Srácok, ha valakinek kellene, van ZXR 250 első lánckerék, JT márkájú, 15 fogas, Vadonatúj, 2000 Huf. (igény szerint hátsó is + lánc)
Az a nagyméretűkiskézipisztolytöltény! Sehol nem lehet rá kapni vagy mi a szösz
gond az, hogy tegnap nézegettem ebay-en, de nem volt, csak talán 2 db plexi 250-es ZXR-re, és azok is sima gyárik...
Aha értem. Amugy ő nem csinálja hanem külföldről rendeli. Szerintem ebay-n tudsz csak keresni. Ha nem értesz hozzá akkor kérd Joose segitségét zxr400 topikban.
Simmán... 20-30e -rel jobban jöttem ki...

Viszont kíváncsi vagyok, ki tud helyet, ahol dupla bubis plexit lehet venni? Minden érdekel, hátha valahol kapok... (de legalább az árakkal tisztában leszek... )

Szkráccs, akit csókát iwiwen mondtál, az nem tud '89-nél fiatalabbra csinálni... pedig az jó lett volna...
Ölöm bódottá
Megvannak az elveszett alkatrészeim! Most csupa öröm, boldogság...
oylanokkal motoroztam má ;)
Ja értem.. az mind volt Hú Gilera SP02 -t én is akartam... az milyen volt?
Amik fel vannak sorolva a lapodon azokat mind szerelted, ha jól értem?(vagy olyanjaid voltak eddig?)
Hát én az útszórósóra gondoltam... te nem tudom milyen tájakon jársz épp...
a tenger meletti pára öli meg nagyon, az megrágja a blokkokat is, meg a vázat.. de ott azért durván éjjel nappal ugye.
Atyaég.... főleg az a rács előtte, nagyon komoly... mint valami menhelyen, utcán talált, gazdátlan motor ingyen elvihető, oltásai nincsenek...