Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát majd feljössz, neked kölcsönadom a Kawát, én meg elmegyek a 200 RG-vel Márcsak azért is mert az a gép nagyon ott van kanyarban
Huh téged is lehet látni?! FZR hogy áll meglett csinálva a baleset óta?
nyugottan mehetsz rajta!
Én nem voltam még rajt, de nem is akarok! ha lenne egy 125-ös vagy 250-es vmim akkor elmennék de ezzel nem!
Hát nézem, de elég szokatlan a pozíció, így gőzöm nincs a sebességekről rajta . Na mind1..
nézd meg kakucsos hátranézős vidim, ha úgy mész akkor már csak a jobbak nyomnak le, a nyomikat letolod.
Mennyien kellenek ahhoz, hogy külön menetre válasszanak szét? Egyébként a Kakucson mit jelent az h ne legyek lassú? Mennyi ott az "átlagsebesség"? Még nem voltam soha pályán.
Semmie xtra itt lazulok pesten már egy hete! vasárnap megyek majd haza! na talozz a srácnak aztán mond hogy mivan a géppel
megkaptam az sms-t is
öcsém. képeim között, meg vidin is láccik kicsit. igaz, de ha sokan vannak szétválasztanak külön menetre. na meg.. ne legyél lassú tesó.
Jah, írtam ,hogy meglett az adásvételi
Hali!Épp ma akartam letelefonálni, jó h eszembe jutott . Remélem már a futóműnél tart.Mi a helyzet?
Hello!
Na nem készül a kawa? Vagy mivan vele?
Volt valaki innen már ZXR-rel a Kakucson? Idén ki akartam menni, de az igaz ,hogy a supermotosok külső íven előzik a sportmotorosokat kanyarban? Mert akkor kihagyom inkább
Valami ilyesmi lesz.... Mondjuk attól még nem biztos, hogy ilyenre fogják festeni, mert aki csinálja annak nemtetszett...
És mi az az ok? Én a kutyákat utáltam egy darabig, mert reggelinek néztek 1x és túlerőben voltak, de már semmi bajom velük. Főleg ha ilyen ari fejek mint szakráccs-é pl..
Én a teknősöket szeretem Amúgy I.J.S. milyen szín össze állításra gondoltál? Mert az enyém is fekete zöld lesz! Azt nehogy ugyan az jusson eszünkbe
Nem titok, én utálom a macskákat! De erre jó okom van.
gyerekméret! Az kisebb mint a felnőtt xxs szerintem.
Maszk nélül.
maszkban motorozol, vagy simán? mert maszk is növeli a fejedet...
Nincsen igy van, csak maga a sisak bélésének kialakitása olyan, hogy nem xxs-es méretnek felel meg. Márkája válogatja, pl AGV-ből az s-es jó a fejemre az xs-es már nagyon kicsi. Egyébként most még passzos a fejemen, de ha sokat fog tágulni akkor már annyira nem lesz jó.
Hát igen a tintázás veszélyes dolog...
xxs méret nagy rád? Annál talán a világon sincs kisebb? Vagy tévedek?
Lehet... Ezért is gondolkodtam olyanon, hogy valaki jófej típustárs lemérné a paramétereket az övén, én meg legyártatnám valami esztergás csávóval...
Csak már megint hullaszagú a fórum, és nincs kitől kérdezni...
Attyaég na ez már elég nagy szopás. Mire a kormány csutkákat beszerzed, megőszülsz.
Ja értem. Akkor szerintem rám nagy lenne a sityak ha már rád is jó. Na meg amúgy is ha nagy a héjmérete akkor kihúzva még a legkisebb sisak is érdekes a testemhez viszonyitva