Mennyien kellenek ahhoz, hogy külön menetre válasszanak szét? Egyébként a Kakucson mit jelent az h ne legyek lassú? Mennyi ott az "átlagsebesség"? Még nem voltam soha pályán.
Volt valaki innen már ZXR-rel a Kakucson? Idén ki akartam menni, de az igaz ,hogy a supermotosok külső íven előzik a sportmotorosokat kanyarban? Mert akkor kihagyom inkább
És mi az az ok? Én a kutyákat utáltam egy darabig, mert reggelinek néztek 1x és túlerőben voltak, de már semmi bajom velük. Főleg ha ilyen ari fejek mint szakráccs-é pl..
Nincsen igy van, csak maga a sisak bélésének kialakitása olyan, hogy nem xxs-es méretnek felel meg. Márkája válogatja, pl AGV-ből az s-es jó a fejemre az xs-es már nagyon kicsi. Egyébként most még passzos a fejemen, de ha sokat fog tágulni akkor már annyira nem lesz jó.
Lehet... Ezért is gondolkodtam olyanon, hogy valaki jófej típustárs lemérné a paramétereket az övén, én meg legyártatnám valami esztergás csávóval...
Csak már megint hullaszagú a fórum, és nincs kitől kérdezni...
Ja értem. Akkor szerintem rám nagy lenne a sityak ha már rád is jó. Na meg amúgy is ha nagy a héjmérete akkor kihúzva még a legkisebb sisak is érdekes a testemhez viszonyitva
Én nem voltam még rajt, de nem is akarok! ha lenne egy 125-ös vagy 250-es vmim akkor elmennék de ezzel nem!
megkaptam az sms-t is
Na nem készül a kawa? Vagy mivan vele?
Csak már megint hullaszagú a fórum, és nincs kitől kérdezni...