Nah, a feb. 20. sem lesz a kedvenc napom....
elmentem haverhoz kormányrudakkal, kuplung,-fékkarral, kipolírozta faszára mindet, aztán egyből mentünk el a szokásos péntek esti sörözésre... kellőképp illuminált állapotban vánszorgunk haza, mikor otthon rájövök, hogy otthagytam minden cuccot a szatyorban a sörözőben (plusz eltűnt a fülhallgatóm is)... ma megint lenéztünk (csak kóláztam ), és persze senki nem tud a szatyromról semmit... szóval akinek a fent említett cuccokból fölöslege van, az szóljon, mert megvenném... és a leggázabb, hogy már megint minden éppen készen volt... kormányrúdon is a kormányvégnek kialakított lyuk... faszom...
Hát az xs-es a HJC-nél nagyjából a xs és az s között van.Az én fejem kerülete most mértem le, 55cm.(ha a homloknál kell mérni(?) De én S-est vettem magamnak(AGV)-t az pont jó, d lehet ha kitágul nagy lesz már kicsit... Mondjuk mióta a hugomon volt, már a Hjc is jó rám. Különben sima csattos, és nem üvegszálas....
Én csak azért adom el, mert szerintem idétlen dolog bele a napszemüveg, főleg úgy, hogy az miatt nagyobb a héjmérete, meg más a súlyelosztása is...
Vagány
A hirdeetéseid között szereplő hjc sisak megvan még? Az xs-es méret az mekkora kobakra jó? Jah és a csatja dupla D gyűrűs vagy sima? Én decemberben vettem egy kbc sisakot pesten a superzoneban de ez a dupla D gyűrűs csat kiakaszt. Utálom. Ráadásul az xxs méret épp türhető a fejemre, de ha még tágul egy keveset akkor nagy lesz. 52cm a fejem kerülete egyébként.
Sajnos nincs, annyi biztos hogy sok fekete lesz a festésében és kevés zöld. Viszont a felniket nem hajlandó lefújni aki csinálja, úgyhogy lehet hülyén fognak kinézni a kopott felnik az új festéssel . Na azért rakok pár motoros képet .
ahham... És RG-je volt .
Különben sajnos sokan utálják a macskákat, volt munkahelyemen is volt egy csávó aki még belerugni is képes volt, mert a közelébe ment egy.
Pedig amúgy rendes arc volt,(számomra addig a pontig) nemtudom honnan eredt ez nála . Na mindegy...többet én se offolok
No igen az ivartalanitás téma nekem is kemény volt. Hónapokat rágódtam a témán mire megszületett a döntés, hogy muszály. Nálam a fő okok, hogy nem szerettem volna, hogy a macskuszom egyszer fél szemmel jöjjön haza, illetve ezektől a verekedésekből terjedő betegségektől nagyon féltettem. Mi szerencsére nagyon szelid környéken lakunk itt iszonyat kevés az autó. De remélem hogy siha nem kerül sor arra, hogy lássam amint egy gyökér elüti, mert ott nagy baj lenne. Hirtelen indulatú vagyok és a cicák nálam szent és sérthetetlenek. Egyik barátom nagyon szerencsétlen még macskaügyileg. 4-et autó ütött el, 2 elkóborolt, 3 pedig elpusztult macskainfluenzába
zxr-esek bocsi a sok offért. Bár ide csak jó fej srácok járnak, biztos nem haragszanak.
Igen, a Cirmossal is mindíg az volt, pontosan így. Hát én elvből nem ivartalaníttattam ki, nem akartam beleavatkozni a természet rendjébe, meg szegény, hadd élvezze az életet mint kandúr Valószínűleg ez volt az egyik fő ok, mert másik kandúrtól kaphatta el a betegségeket is verekedés közben Tehát ki kellett volna. Viszont az is nagyon aranyos kis lány macskánk volt akit elütött az a nő(úgy hogy a macska az út közepén ült és egyszerűen áthajtott rajta, még jó hogy nem voltam épp ott és nem volt nálam a motorkulcs ). Azt mielőtt elütötték pont 1 héttel előtte ivartalanítottuk ki. (inkább nem részletezem,el lehet képzelni )
Hát én meg a kétüteműektől nem tudok megszabadulni, én az első motorommal vagyok úgy (RG125), hogy nem bírnám kitörölni az emlékeimből, úgyhogy 160-ért hirdetem(amiért nem veszik meg úgy néz ki ), de el is kezdtem felújíani. Ha jobban meggondolom a 200as-rg vel is így vagyok, egyszerűen a kétüteműeknek számomra lelke van, ha nem is az a menő . De a 250es Kawa is nagyon jó csak abba eddig össz-vissz 1000km-t tudtam beletenni.
ÓÓÓ az nem jó. Garfield 2007 július óta van nálunk de most 2héttel ez előtt vittük állatorvoshoz ivartalanitani. Elég volt a múlt évet kihúzni úgy, hogy mindig csavargott, televolt sebekkel és iszonyat sovány volt. Épp annyira jött haza, hogy evett pár falatot és már ment is tovább. Aztán úgy döntöttünk, hogy ennek az évnek nem megyünk úgy neki, hogy ne legyen ivartalanitva.
Ez előtt is volt egy Garfieldunk amit 2006 júniusában kaptunk, de az szegénykém még felsem tudott nőni mert az év szeptemberében macskainfluenzában elpusztult
Aha értem. Szegény macskusz
Na az biztos, hogy igy valóban nem érné meg eladnod. De vigasztaljon, hogy van egy fasza géped. Én időközben (gondolom láttad is már) váltottam zx6-ra, csak van egy apró bökkenő. Nem birom kitörölni a volt kavát az emlékeimből és nagyon hiányzik. Nem tudom miért. Szeretem ezt a mocit is, igazi vadállat meg minden, de összességében megbántam a cserét. Méretben is inkább nekem való volt a kicsi, a fenntartási költségei szinte nevetségesek voltak.
meg azt hittük jó lesz ha csirkefarhátat+csirkenyakat kap enni, aztán az lett a vége hogy folyton azt kapott(pedig nem szabadott volna) meg em vittem állatorvoshoz meg ilyenek, aztán szegénynek tönkrementek a veséi és bélgyulladást kapott(ami kandúroknál gyakori sajnos) tehát hülye idióta voltam Azóta volt sok macskám, de buták voltak, a fél havi fizetésem rájuk költöttem aztán még el is tűntek (egyet meg a szmünk láttára ütött el egy hülye nő). Na bocs az offért!
Igen, úgy volt, csak egyszerűen nem érné meg eladnom, mert nekem eddig 650ezremben van kb, (+még tartozok miatta 150nel, mondjuk úgy hogy a "szakértőnek" akit magammal vittem vételnél) tehát össz.800ezerben van, és még 400ért se tudnám eladni, mert senki nem hinné el hogy "annyira jó" állapotban van, és 300ért vannak már újabbak is.(a futóműve még mindíg nincs kész )
Gondoltamem sokat írok a macsekról, de látom neked is van(meg egy blökid is ) hát annyit, hogy az a fotó kb. a 2. évében készült, a 18.szülinapomra vettem magamnak egy nénitől a nyugati aluljáróban 2000ft-ért , aztán sajnos többek között én voltam a hibás, hogy csak 5 évet élt mert elmaradoztak az oltásai, meg
Heló
Faszt csúnya, bolond aki azt mondja rá Egyébként nem úgy volt, hogy felújitás után eladod? A fejidom csere szerintem megoldható. Jah cirmossal mi történt?
Sziasztok!
Tud valaki valamit arról, hogy a régi dupla körlámpás 250-es elejével kompatibilis-e az újabb gyártmányúak eleje (fejidom+lámpa) ? Lehet megcsinálnám mert a körlámpát eddig rajtam kívül is mindenki rondának találta Nem tud valaki bontót ahol van?
A para az, hogy aki iwiwen fent van (legalábbis akit nekem Szkráccs mondott), ő nem csinál, hanem gyártótól szerez, és az én '96-os vasamhoz nem is tud... Szóval ha lenne 15-ért akár '96-os zixxerhez duplabubis, akkor szóljatok mán, mert rendelném...
Hát....nemtom milyen márkájúat forgalmaz a gyerek, de 15ért már láttam puigot! Mondjuk nem 250esre.... 2hét és kész a vasam! Sok sok 5pontost kérek ám a galériához Ha lesz egy ksi fölös pénzem, akkor meg csinálom én is a kormány véget!
Nekem a szatunások meg adtak egy Beinshrodt Ádám nevű srác telefonszámát! Állítólag ő tud csinálni! Plusz IWIWen is van egy emberke akinek van de ő meg 13ért adja...ami kicsit sok!
elmentem haverhoz kormányrudakkal, kuplung,-fékkarral, kipolírozta faszára mindet, aztán egyből mentünk el a szokásos péntek esti sörözésre... kellőképp illuminált állapotban vánszorgunk haza, mikor otthon rájövök, hogy otthagytam minden cuccot a szatyorban a sörözőben (plusz eltűnt a fülhallgatóm is)... ma megint lenéztünk (csak kóláztam ), és persze senki nem tud a szatyromról semmit... szóval akinek a fent említett cuccokból fölöslege van, az szóljon, mert megvenném... és a leggázabb, hogy már megint minden éppen készen volt... kormányrúdon is a kormányvégnek kialakított lyuk... faszom...