Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szatunánál meg kérdezősködtem, hogy egyedi megrendelésre bubis plexit csinálnak-e, de mondták, hogy nincs hozzá felszerelésük... király... kb. sehol sincs semmi... pedig így királyul nézne ki...
Én fél hónapja irtam nekik emailt, szelep hézagolólapka és főfékhenger javitókészlet árról szerettem volna érdeklődni. Aha sziaszia szerinted irtak? Hát persze, hogy nem. Na mondom akkor ne is válaszoljanak ezután, majd beszerzem máshonnan a cuccokat.
Kurva jó... Big-Bang Kawa múlt héten azt mondta, hogy tudnak adni ingyen klingelit darabot, és vagdoshatom otthon belőle a tömítést... Erre tegnap meló után indulnék hozzájuk, erre mondják, hogy elfogyott, sose volt, stb... Mondom, akkor esetleg tud helyet mondani, ahol vehetek? Háát, ööö, izééé... 19.ker -ben vették ők is... de neten biztos találok helyet....
Hát mondom, ennyit rólatok... marketingparasztok...
Biztos kérnének érte vagy 8 rugót
Ajj,....de te messze vagy, és a posta költség 4szer annyiba kerülne mint maga a cső Amúgy most írt egy bontó, hogy nekik van 2darab zsír új! Kíváncsi vagyok az árára!
Lol... mondtam, hogy tudok adni, ha kell... nem mintha aranyáron lenne...
Nem....sajnos azt nem kapok egyik bontóban sem! Olyan kábel össze fogó csövet vettem én is mint te
Eredetit?
Nah végre, én is szereztem porszívó csövet a mocira
Most mondta Szráccs, hogy nekem kb. új fékpofa-tömítéseket kell néznem... :D Azzal együtt vittem szinterezni a fékeket, és a 200 fok lehet, hogy nem baráti...
Szóval, akinek van elfekvőben, azt venném...
Hát elég rendesen, én probálok írni, de senki nem válaszol! De jó lenne! Amúgy kis érdekesség, ha midnen jól megy most hétvégén az én vasam készen lesz Kinek mi a helyzet a mocijával?
ÉBRESZTŐ!
Már megint nagy itt a csend!
'hoy! nem tudjátok, lehet olcsóbban kapni tőmítőgyűrűket, mint a yakomoto? ott a kuplung-tömítés 3850huf... nem akarok szarakodni olyannal, hogy magam vágom ki, inkább megvenném, de ez húzós árnak tűnik...ötleteket még holnap várnék... aztán kénytelen leszek azt megrendelni/venni...
Danke!
Basszus sehol nemtok vadászni alaktrészeket Aburmi meg nem az én tárcámnak való
Ez most akkor egy Yamaha XT keeway replica? Istenem ekkora faszt.... legalább a matricákat szedte volna le.... de nem értem miért nem árulja keeway exceed néven.... Hülye fasz....de köszi hoyg belinkelted röhögtem egy jót
Hy!
Ki akar egy "Yamaha XT"-t ?
http://www.motor.hu/hasznaltmotor/107044/YAMAHA%20XT%2
0REPLICA%20(CSERE,BESZÁMÍTÁS%20IS)%20SŰRGŐS
ez naggyon drága 18 000huf a zxr 400 hátsó lámpa én meg vettem dnor tól 5000 árt
Heló. A burminál mindent megtalálsz szerintem. Bár lehet hogy ott is drágák, de azért nézd meg.
Nem dehogy Csak alapból szarok voltak mikor elhoztam! Az az nem is szarok, csak némi esztétikai gondjaik vannak, amiket pl ha én akarom eladni akkor figyelembe kell venni, hogy ne olyan alacsony áron kelljen eladnom mint megvettem!
elestél
Mit csináltál? eselestél vele?
Keresek a kis kawára! Első sárvédőt, olyan gyári komplett porszívó csöveket felfogó műanya talpakkal együtt, és elsődleges lábtartókat, főleg B bal oldalit, váltó karral! Valaki jelentkezzen me fontos lenne! Bontókat néztem de elég drágák....Szóval előre is köszi!
Nekem nyár közepén volt egy olyan, hogy elkezdett fogyni az erő és ahogy a gázt huzogattam fulladt, végül leállt. De aztán egyből indult pöccre, szivató nélkül. Hogy ott és akkor mi lehetett gőzöm sincs
Jaja nagyon zavaró, de azon gondolkodom lehetne e valami lámpát bele szerkeszteni...hogyha egy bizonyos fok alatt van világítson.... valami ötlet?