Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem egyetlen egyszer csinálta ezt.. Kevés volt benne a benzin!
Szerelő is megmondta. Megtankoltam és többet nem volt ilyen gond. Azt mondta, minimum félig legyen megtankolva, mielőtt elmegyek valahova. Ezek ilyen motorok. Kár hogy nincs rajtuk üzemanyag mennyiség kijelző.
Hát köszi az ötleteket! Nem tudom mi volt a gond, ma mentem egy hosszabbat.... és semmi gond nem volt, teljesen babám ment a gépecske!
Na nem te vagy az egyetlen akinek ezt csinálja a gép.
Nekem már kb 5-6szor csinálta és nem tudok rájönni hogy miért
Megyek akár hosszab uton is és egyszer csak elkezd fulladni utána megáll.
Utána szivatóval beindul de lefullad.
Várok 1 kicsit és utána beindul .
Én a gyertyára vagy a benzinre gyanakodtam.
Vettem bele ilyen karbitisztítót is.
De remélem h 1 karbiszinkron meg 1 szelephézagolás megoldja.
Ha valaki tud 1 jó szerlőt borsodba annak megköszönném.
Hülyeség, de lehet, hogy egyszerűen beköpte a gyertyákat a benya olyan szinten, hogy nem adott gyújtást... de persze alapból én is a benzin-parás dolgokra gondoltam, mert akkor nekem is ezt csinálta az előző vas...
Na örülök hogy nem az a baja csak akkor nekem is ezek a jelek voltak vele!
A fékednél légtelenítetted és jött a légtelenítő csavaron az olaj? MEg hogy cserélted ki? Kinyitottad a csavart nyomkodtad a pedált amig a tartáj kifogyott volna töltöttél bele ujajt majd nyomkodtad tovább meg tölteni bele még, aztán mikor a csővön a friss olaj jönn akkor feltölteni és légtelníteni! Így csináltad vagy nem?
Haverom fézerén pl a munkahenger nem tudta felvenni az ujjat és kinyomni a levegőt ezért ott kellett légteleníteni először, aztán utánna csak a légtelenítőnél mert semmit nem ment a fék!
Én úgy csináltam ahogy leirtam az enyémen és nekem még légtelenítenem se kellett!

A hátsőfékemből ilyen olaj jött ki, a felső rész azaz a fekete, az alatta lévő már keverék az új és a régi!
Köszi a jó tanácsokat! Most este megpróbáltam, és fincsinfaszán működött! Nem tudom mi lehetett a baja....! De majd viszem szerelőhöz az megnézi nekem mert úgy sincs minden oké a hűttésel valahova nem jut víz....Am a vizes részeken csak egy légtelenítő csavar van vagy kettő? A hátsó fék miért nem foghat?:D:D:D Frissen cseréltünk benne olajat....És nem maradt benne levegő az biztos Ötleteket várok ide, msnre! Ha szerdáig hallok valami használhatót akkor nem kell szerelőhöz vinni:D:D Nah béke
Remélem nem lesz igazam, Szelephézag!
Nekem ano ugyan ezt csinálta mikor még 250-em volt! egyik napról a másikra! probáld meg hidegen indítani, ha nem indul toljad be és egyből indulni fog! akkor már tuti hogy ez a baja! nyitva vannak a szelepek!
Most nézem,hogy írtad, hogy azóta el se indult.Akkor lehet komolyabb gond van,mert nekem miután lefulladt,elindítottam szivatóval,tartalékra tettem a csapot és ment tovább.Lehet neked a karbikat kéne megnézetned.
(Ja és mielőtt valaki beszólna a tank majdnem tele volt! Nem azért fulladt le On állásba mert kevés volt benne már. )
Milyen állásba van a benzin csap? Mert nekem akkor csinált ilyet amikor ON-ra volt állítva. Hogy miért arról fogalmam sincs. Áttettem tartalékra és azóta semmi gond. Azóta mindíg arra van állítva és nem volt gond vele.
sztem csak benzin gond lehet más nem kapni kap oké és a tankban van?:D:D:D:D csak vicc
Én is motoroztam, erre jó meg szopatott....Ha valakinek van valami ötlete írjon! A következő a problémám: Kb 3km-t mentem vele vegyesen, szóval pörgettem is meg lazán is, amikor 11-2ezerröl elindult lefelé a fordulat, és fulladni kezdett! Aztán leállt! Szívatóval elindult, de mikor húztam a gázt fulladni kezdett! Kinyomtam a szívatót és gáz húzásra leállt! Azóta nem indult el! Kinek mi az ötlete? Benzint kap nem az a baj!
Én is motoroztam egyet! Jó idő volt,nem bírtam ki hogy ne menjek.
Ki motorozott ma rajtam kivül?
Már nagyon jól esett
én már meg se merek szólalni... lényeg, hogy ZXR a szíve... de legalább a matrica rajta...
Nah jó én elvesztettem a fonalat már az elején Mivan ha csak a barnító krém volt túl sok, és mint az köztudott az a szar sárgít nem barnít Amúgy végülis szerintem nem szép, mert oké hogy belül kawa, de kívül r6-os és az zöldben? Isten károm.
Hát ő írta, hogy kínai ült rajta tehát biztos kínai a tulaj.
"Te motorod magyar, mert haverod egyszer ült rajta? "

látjuk érted az analógiát. Szép volt
nem érted! Átalakításról volt szó nem a motorrol és nem is azt irom hogy szarul néz ki mer tjól néz ki csak lehet vmi sza olcso cucc
Honnan tudod hogy kínai motor, azért mert kínai ül rajta? Te motorod magyar, mert haverod egyszer ült rajta?
És azt honnan tudod hogy az a kislány kínai? Lehet hogy japán vagy ázsiai..
kiani ül rajta! akkor valószín hogy kinai a tulaj! Kinaiaknál minden olcsó és gagyi! ezért lehet amik rajta vannak kinai szar utánzat!
ezt nem nagyon értem... de biztos igazad van...
hülyevagy, ez kinai-é akkor már rég rossz! Tuti minden made in kina rajta, abbol is 300ft-os
Az tény hogy szép. Bár az én egyéniségem nem tűrne el egy ilyen hibrid gépet. Vagy zxr legyen vagy R6
ezt figyeljétek... királyságosság mi?! csak a színe ne lenne ilyen picsás...
benzin?