Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre nem csak nekem nem válaszolnak Am ne haragudj kedves barátom én nem tudom! Hol milyen az idő? Nálam ma 17fok volt, de nem tudtam motorozni, mert nem indul valamiért a kicsikém:(
Tényleg senki sem tudja, hogy hogyan jön le a gumigyűrű a fékről? Ez elkeserít, és romokba dönt...
ez az izzó, a másik is ilyen!
jo igazatok van ott a pont ezek 2 izzosak jolvan nekem eggy izzós...
Köszi srácok!
mindjárt tobok fel egy képet azt megmutaotm milyen az aljzat! Jah elírtam, 12v60! 35wattos
Igen nekem is ugyanigy volt, mikor a bal első izzó kiégett, gyárit egész országban nem kaptam. Kénytelen voltam venni bele egy H4-es 12V 55/65W-osat amit átalakitottam. Kemény meló volt, de végül belement
zxr 250-be 12V 35/55W-os nem H4-es van. A H4-es hogy belemenjen keményen átkell alakitgatni/flexelgetni
de sztem h4 es van benne mivel sztem motorok 80%ába az van
12w os izzót se hiszem hogy találsz a moccon mert a w = watt v =volt eggyik feszültség másik teljesítmény esetleg elöl találsz 12v/55w osat hátol emg 15/55w osat
Kedves zó, amikor motor nézőbe mész, akkor a szerelő, vagy nem is szerelő hanem inkább szaki me nem feltétlen kell diplomásnak lennie... szóval meg rángatja kicsit, meg nézi rendben van e az elektronika, be indítja, meg hallgatja, elmegy vele egy karikára, nézi a váltót, hogy veszi a sebességeket, nem dobálja e ki, a kuplunggal nicns-e baj, a fékek rendben vannak-e, meg még egy csomó ilyesmit...!
Ha tudsz lehetőleg valami nagy zsidót vigyél, hogy jól alkudjon neked:D Amúgy ha majd lesz olyan opció akkor a kérdésedet gyorsan töröljük Kékfeketedt, nem kell le hurrogni mást se, volt idő amikor nem értettünk mi sem a motorokhoz... na jó én még mindíg nem értek Jah és zo! töccsed ki az adatlapod!
Ne haragudj, kékfeketedt, de még jó hogy lány a barátnőd Ez tetszett:D Amúgy azért krédeztem amit krédeztem,
me találtam adatot az izzórol, de nemtudom mit adjak meg a gyereknek, mármint hogy 12w-os vagy ilyen 3dugos aljzata van vagy ilyesmi.... ezt nem tudom mert még nem vettem villanykörtén kívül izzót!
bazki nincs motorom...nem is volt...f.szt se értek a műszaki dolgokhoz...hát ezért kérdezek ilyeneket te zokniszájúbunkó
te se mondod komolyan hogy ilyet nem tudsz... 1szervíz manuál
2 kiveszed megnézed milyen van benne
3 megnézed izzókészletedbe milyen van
..............

már bocs előre de
akkoreegymarahavagybazdmeghogyinkábbneisírjafórumra
mertcsakfelbaszolminketagyilag

nah ez kelett hogy megnyugodjak hallod abnőm lány mégis tudja hogy nem igy van te meg benyögsz ide ilyet...
kb müanyagmotorod van még mi?
különben meg hogy válaszolják nem nem szedi szét meg nemis lenne olyan ember aki szétszedné sztem meg aki engedné olyan se nem fog 2napig szerelni neked a szerelő egy idegen motrot kifizetné ki tán amotor tulaja ? csak ő talán látja hogy szimeringes az első teló szelephangja van vagy karbi szinkron kell....................................................
.........
Milyen izó kell a mociba? Me xenont akarok deh ahhoz meg kell mondani....
és ez most h van?amikor odamegyek egy szerelővel az mit néz meg?szétkapja a motor vagy hogy?(mer én biztos nem engedném h szétkapja a motorom egy jött ment szerelő...)
Nem ez volt az amit úg yhirdettek hogy Jaguár fekete, meg Slk mercedes ezüst csíkos? Oké a képet már várom, rá érsz, sajnso még nem motorozom....
ez az, amit nyáron néztem... furcsa, hogy azóta még nem kelt el...
amúgy zörögni zörög... és akkor a tárcsák sem voltak jók...
mondjuk tény, ennyit megér(het)... de ha mész, csak szerelővel...

jah, és a ford.szám nem mindig állt vissza a normális alapjáratra, valamint a lámpák nem égnek (nálam még mentek, amikor motornézőben voltam, végére már kanyec mindkettőnek)...

Szerintem vedd számításba ezeket is... De 99%, hogy ez a motor volt az... (ha kell otthon még talán vannak képek róla, amin antihavas )
160 as a kép is megvan csak gép nem akarja felismerni a telefonom.
Ez nagyon durva legalább egy kicsit lecsapathatta volna
Am sztem is elég korrektnek tűnik. Mennyi lehet a fordulatmérő javitása? ( gondolom attól függ meik része nem jo)
Eladó. 299e 91 es (Akorl. fémfékcső,160 as hátsógumi:) sztem korrekt
http://www.expressz.hu/auto/mo...
Enyém is 93-as volt. 495E-ért vitték el
Igyekszem elkészíteni a képet Ha netán hirtelen válaszoltam és csak 150 es bocs előre
Hát az állapottól füg. ( törés,repedés,hiány,km stb. ) Sztem egy szép 93 as érhet 400 ezret.
Hát én 400nál többet nem adnék érte..... 300körül az jó! Jaja thunder jól kéri:D Speed dobj majd fel egy képet!Dankebite