Hello emberek!
mennyiért érdemes megvenni egy zxr250-est?tegyük fel van rajta műszaki és hogy korrekt állapotban van...(nem azt kérdem h ti mennyiért szabadulnátok meg a sajátotoktól...hanem azt h ti mennyiért vennétek).....kösz
Befér a 160as gumi? Tud valaki valamit errröl a gumirol? Dunlop Sportmax? Amúgy erre én is kíváncsi lennék hány paci a turbos zixi.... Fincsi lehet Télleg haláliak ezek a szmálylik !
azt valaki meg tudná nekem mondani, hogy a féknyergekből a gumi tömítést hogyan tudom kiszedni? ami a fékbetétet kinyomó kis dugattyúknál van... (azok körül)
Értem! Köszi! Akkor megkérdezem én is a motor szerelőmet, hogy tud e csövet szerezni....lehet valami titkos szervezet Ma már 5fok volt.... szupiiiiiii.... lassan motorozunk csak adja az isten
Én azzal az összekötő csővel együtt vettem a sportdobot. Így egybe szerezte nekem, egy motorszerelő ismerősöm.Meg faszán fel is rakta nekem.Pont jó volt, mert nem kellett semmit átalakítani.Csak szépen levágta a gyári csövet és oda hegesztette az összekötő csövet.
január van, vizsgaszezon... egyeseknek...
már mondtam, hogy nem tudom... de csak azért, hogy nyoma legyen itt is, itt sem tudom...
Viszont nem kell légbeömlőhöz cső?
Ez az utolsó kérdésem, ha nem jön be csinálok egy másik nick-et és álnéven tolom akkro biztos írtok! Szóval slip on-os összekötő cső kéne nekem a dob és a leömlők közé tolnám be! Ha nem tudjátok elképzelni B.Tibor motorján is így van! De tibi ha itt vagy írhatnál te is honnét van a tiéd Köszi
Hát én nem rég találtam ezt a képet! De tényleg jó lenne egy ilyen a valóságban! Kicsit mást téma! Nem tudja valaki hol lehet Monster Energy-s utcai ruházatot kapni? Mármint M.O.-n! Köszi
khm khm....jó a fülem akármennyire suttogtok meghallom!:D Lehet ps-es kép....sőt biztos, de szép:D Amúgy a vázam nekem is majdnem ilyen forma lett egy régi esés miatt:D:D:D:D:D
mennyiért érdemes megvenni egy zxr250-est?tegyük fel van rajta műszaki és hogy korrekt állapotban van...(nem azt kérdem h ti mennyiért szabadulnátok meg a sajátotoktól...hanem azt h ti mennyiért vennétek).....kösz
enyémen 150/70 es van és asszem max 160-as fér el
már mondtam, hogy nem tudom... de csak azért, hogy nyoma legyen itt is, itt sem tudom...
Viszont nem kell légbeömlőhöz cső?
link
Tes
sék
De ezt szigorúan úgy mondom, hogy Kingston ne hallja...
Amúgy ez az amit találtma róla:
Am én se hallottam még róla Sztem nincs is olyan valójában