Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsír, akkor ez ilyen derbi féle lehet? Ha spanyol.... Am akkor van amit kinéztél? Mármint kawa....
Hát ugyanolyan blokk van benne , mint az RS 50-be.Annyi lenne a különbség hogy a márkája spanyol. De nagyon jol ment 50-es létére. Semmi tuningal is elértem vele a 115-öt. De már két hete eladtam, mert most csinálom az A korl-os jogsit és most 250-esbe gondolkodom legfőképpen kawasakiba. Sajnálom már azt a kis mocit mert eléggé megbizható volt, meg kinézetre sztem jobb volt mint az RS-ek.
francba...
már ne gyere érte átadtam egy fura fazonnak
legyen mégis csak 6...
legyen 3/4 6, addigra is tutti, hogy ott leszek...
nah, most indulok is...
phá mindenkinek! (
nem suli,kolesz.BBéla 17 Baross Gábor kolesz és mondjuk akkor 6ra lemegyek a bejárathoz.vagy csak kiabálsz mert az utcafronton vok a 2.-on
ma jó lenne?
5-kor indulok, legkésőbb 18-ra ott tudnék lenni... barna pulcsi, zöld "kabát" (a balgábbak ezt is pulcsinak csúfolják... ), égnek álló haj, barna táskával... és ugye a Móricz és a Gellért tér között van a suli? neten olyan címet találtam, ami XI. ker.-i... pontosabban: 1114 Budapest XI. Bartók Béla út 17. Fsz. 8-9.
jó a megérzésem?
basszus egy cavintont kihagyok máris nem tudom miket beszélek 1 nappal előtte.
mind1,itt van,jössz amikor jössz
azt írtad, hogy 6 v. 7.-én jössz vissza... ezért nem tudtam, hogy akkor most mi is van vele...
fontosnak tényleg fontos, de nem égető a szükség... És mivel én d.u. 5-ig dolgozom, ebből adódóan úgyis csak d.u tudok érte menni (ami inkább estefelé a hülye közlekedés miatt)...
miért lenne semmi?mondtam h 6án elhozom,és korábban írtam h 7 v 8-án megyek Pestre,és mivel úgy látom sürgős még csak nem is este hanem ma reggel felmegyek,kb 10re felérek,onnantól bármikor át tudod venni pl a Bartók Béla u 17 alatt(Baross Gábor kollégium).
ahogy ígértem úgy lett.
Kalev!
Kormányvég téren valami? semmi?
Hello.
ZXR250RR elsővillát /kompletten/ keresnék.
tybx@freemail.hu ra lehet üzenni.
Előreis köszönöm.
Katzer mesélhetnél kcisit a mocidról, mert én még nem is nagyon halottam erről a márkárol!
Húhú....a linken az első az a pécsi...550ért... aznap tették fel mikor el indultunk megvenni az enyémet ajj deh fájt a szívem hogy nem tudtam ezt megvenni..itt van 60kilóméterre nem 260ra de nem baj majd az enyém is szép lesz:D
Igen tudom már megnéztem az összeset csak mondom megkérdem.
Dehogy nincsen... Kérdés, hogy milyen... és mekkora... és nem azért, de miért egy fórumban akarsz motort venni?! akinek van eladó, az föltette már rég minden oldalra...
De csak hogy lásd, nem vagyok szőrös szívű: Kawasaki ZXR 250 -sek
Nincs véletlenül valakinek eladó kawasakija?:D
van.kezdőjogsi az kezdőjogsi.2 év.(ha nincs B kat régebb óta)
A korl.-nál van olyan hogy nem lehet személyt szállítani vlamennyi ideig?
Sebaj... csak szerdára tényleg jó lenne, ha már a kis kacsóimban tarthatnám... meg a motorfestés miatt fontos, hogy milyen a színe... mert valszeg a piros minta is olyan kaliberű lesz a vason... és ma derül ki, hogy a festő most 10.-re várja az idomokat... :D nem gáz, még a dizájn sincs kész (teljesen)... :P
később értem ma haza mint gondoltam,de holnap beugrok érte.pedig vizsgán siettem,talán túlságosan is mert fél óra után mondta a vizsgáztató h elég lesz,jöjjek legközelebb csak aztán még nagyfaluba(BP) pár dolgomat elintéztem(drogüzleteim stb )
nekem 48E volt a hatosra. Rohadjon meg a sok senkiházi köcsög, aki ilyen faszságokat talál ki
Jaja....nekem is 34ben állt meg.....a magyar álllam.....had ne küggyem a picsába
Igazat szól, nekem ősz végén volt ~40 caklipakli... plusz erre jön, ha nincs műszaki... az mondjuk durván plusz egy tízes... (helye válogatja, inkább 15... és akkor meg is lesz... )

Amúgy Kalev! Meg tudtad szerezni?