Hát ugyanolyan blokk van benne , mint az RS 50-be.Annyi lenne a különbség hogy a márkája spanyol. De nagyon jol ment 50-es létére. Semmi tuningal is elértem vele a 115-öt. De már két hete eladtam, mert most csinálom az A korl-os jogsit és most 250-esbe gondolkodom legfőképpen kawasakiba. Sajnálom már azt a kis mocit mert eléggé megbizható volt, meg kinézetre sztem jobb volt mint az RS-ek.
ma jó lenne?
5-kor indulok, legkésőbb 18-ra ott tudnék lenni... barna pulcsi, zöld "kabát" (a balgábbak ezt is pulcsinak csúfolják... ), égnek álló haj, barna táskával... és ugye a Móricz és a Gellért tér között van a suli? neten olyan címet találtam, ami XI. ker.-i... pontosabban: 1114 Budapest XI. Bartók Béla út 17. Fsz. 8-9.
jó a megérzésem?
azt írtad, hogy 6 v. 7.-én jössz vissza... ezért nem tudtam, hogy akkor most mi is van vele...
fontosnak tényleg fontos, de nem égető a szükség... És mivel én d.u. 5-ig dolgozom, ebből adódóan úgyis csak d.u tudok érte menni (ami inkább estefelé a hülye közlekedés miatt)...
miért lenne semmi?mondtam h 6án elhozom,és korábban írtam h 7 v 8-án megyek Pestre,és mivel úgy látom sürgős még csak nem is este hanem ma reggel felmegyek,kb 10re felérek,onnantól bármikor át tudod venni pl a Bartók Béla u 17 alatt(Baross Gábor kollégium).
ahogy ígértem úgy lett.
Húhú....a linken az első az a pécsi...550ért... aznap tették fel mikor el indultunk megvenni az enyémet ajj deh fájt a szívem hogy nem tudtam ezt megvenni..itt van 60kilóméterre nem 260ra de nem baj majd az enyém is szép lesz:D
Dehogy nincsen... Kérdés, hogy milyen... és mekkora... és nem azért, de miért egy fórumban akarsz motort venni?! akinek van eladó, az föltette már rég minden oldalra...
De csak hogy lásd, nem vagyok szőrös szívű: Kawasaki ZXR 250 -sek
Sebaj... csak szerdára tényleg jó lenne, ha már a kis kacsóimban tarthatnám... meg a motorfestés miatt fontos, hogy milyen a színe... mert valszeg a piros minta is olyan kaliberű lesz a vason... és ma derül ki, hogy a festő most 10.-re várja az idomokat... :D nem gáz, még a dizájn sincs kész (teljesen)... :P
később értem ma haza mint gondoltam,de holnap beugrok érte.pedig vizsgán siettem,talán túlságosan is mert fél óra után mondta a vizsgáztató h elég lesz,jöjjek legközelebb csak aztán még nagyfaluba(BP) pár dolgomat elintéztem(drogüzleteim stb )
Igazat szól, nekem ősz végén volt ~40 caklipakli... plusz erre jön, ha nincs műszaki... az mondjuk durván plusz egy tízes... (helye válogatja, inkább 15... és akkor meg is lesz... )
nah, most indulok is...
phá mindenkinek! (
5-kor indulok, legkésőbb 18-ra ott tudnék lenni... barna pulcsi, zöld "kabát" (a balgábbak ezt is pulcsinak csúfolják... ), égnek álló haj, barna táskával... és ugye a Móricz és a Gellért tér között van a suli? neten olyan címet találtam, ami XI. ker.-i... pontosabban: 1114 Budapest XI. Bartók Béla út 17. Fsz. 8-9.
jó a megérzésem?
mind1,itt van,jössz amikor jössz
fontosnak tényleg fontos, de nem égető a szükség... És mivel én d.u. 5-ig dolgozom, ebből adódóan úgyis csak d.u tudok érte menni (ami inkább estefelé a hülye közlekedés miatt)...
ahogy ígértem úgy lett.
Kormányvég téren valami? semmi?
ZXR250RR elsővillát /kompletten/ keresnék.
tybx@freemail.hu ra lehet üzenni.
Előreis köszönöm.
De csak hogy lásd, nem vagyok szőrös szívű: Kawasaki ZXR 250 -sek
Amúgy Kalev! Meg tudtad szerezni?