attól függ van e biztosításod.ha van,akkor csak a különbözetet fizeted az év hátralévő részére(ami januárban elég sok),ha meg nincs akkor közel 10e ft lehet egy valamire való biztosítás erre(nekem bónusszal 7e az nsr-re az éves,de nem MÁV )
szóval 31-2e ft+kb 10e csak az átírás.(biztosítással)
15500 eredetvizsga,6e uj forgalmi,6e uj törzskönyv,kb 19ft/ccm az átirás költsége+biztosítás.
ha megvetted meg minimum egy olajcsere,esetleg szűrő,gyertya ilyesmik
hello! Olyan kérdésem lenne hogyha megvennék egy ilyen kawasaki zxr 250-et akkor a motor árán kivül durván mennyibe kerülnének az átiratás meg a többi?
Oké:D:D:D az öszvér élvezte....:D:D:D amúgy meg egy autó kipufogóját szeretnénk sport dobra cserélni, deh még nem csináltam ilyet....szóval úgy ahogy a motoroknál vagy mi?
elküldtem msn-es mail-edre egy levelet, amiben benne van a megrendelési szám... azzal biztos, hogy egyből (max. kettőből) odaadják... ha nem, akkor legfeljebb felhívnak, hogy valami rosszarcú csóka el akarja vinni a cuccomat, erre én megmondom nekik, hogy ez így igaz, hadd vigye...
Tegyük föl, hogy estek vele és a motor egyik oldaláról borúlt a másikra, igy valamilyen minőségben kipofozták. És? Attól a blokk még lehet tökéletes. A hangsúly úgyis azon van, nem a fényezésen. Mifelénk még szar fényezésű motorral lehet közlekedni, de aminek a blokkja szar azzal nem
Szkráccs barátom jól szól Az enyémnek mikor megvettem szinte fényezése sem volt:D Motorilag meg teljesen tökéletes! Azt mondom nem lehet egy hirdetésből megállapítani, menj el nézd meg....
Aha,és szerinted hobbiból fényezték át?Biztos unatkoztak(zárva volt a kocsma)és lefényezték.Ami lehet hogy szar lett,de legalább levett 50 rongyot értékéből
szóval 31-2e ft+kb 10e csak az átírás.(biztosítással)