ÁÁÁ ugyanmár! Most egy adott mocit ne a fényezése alapján itéljen már meg. Ha szar a fényezés, attól még lehet szuper a blokkja. Majd max idővel újrafényezteti.
lehetne olcsóbb is, de még reálisnak mondható az ára ennyi km-el, ha tényleg ennyi van benne. Max ha megnézed majd jól megvizslatod, mikor az enyémet vettem 2-en órákig nézegettük, mindent meglestünk a vázatól kezdve a csavarokig, hogy nem e volt törve, a csavarokat meg természetesen azért, mert ha szét vannak baszva akkor azt már párszor szétbontották, apró részletekre figyelj oda.
Nekem tetszik, mikor érdekelt voltam a témában én is nézegettem ezt a motort, csak nem volt ennyi pénzem rá! Szerintem ha tudsz fogj egy szakit menj el oszt nézd meg....jónak tűnik csak az a 28600km...nekem kicsit kevésnek tűnik, de egyéni vélemény:D
Jaja, Augusztus lenne a legjobb, addigra talán mindenki itthon van! Szerintem amúgy horvát ország lenne a legjobb, szerintem.....! kékfeketedt-nek igaza van, meg kéne kérdezni másokat is, csak ne én legyek egyedül 250essel Jó lenne össze hozni valamit!
Na király lenne ha lennénk vagy 6-8an! Amúgy júliusba vagy augusztusba kéne menni.
Amúgy a felnicsík csak jól néz ki de egy szar volt felrakni meg nem valami nagy a minősége se pedig 3M a márkája!
Két darabból volt összerakva, és pont a felni közepén volt a pótlás ,meg 1 helyen el is szakadt.
Úgyhogy nem vagyok megelégedve vele de legalább messziről jól néz ki :P
Hali!
Rendben van minden majd tavasszal akarok szelephézag állítást meg karbisznkront de amúgy semmi extra.
Forgalmija most még nincs mert szeptemberben lejárt de tavaszig direkt nem csináltattam meg mert ugyse vagyok itthon hétközben.
Itt egy kép róla most ilyen állapotban van.
Hi!
Tudom hogy messze még a nyár de nem lenne kedvetek majd nagyobb turákhoz?
Horvátország-Rijeka 800-900 km és már 7-10 eurotol van szállás , a kemping még olcsóbb.
Vagy a másik lehetőség észak felé menni Lengyelországba az is kb ennyi km és útba esik a magas tátr
ha pl a karbi és a légszűrő közé szeretnél..bekened gépzsírral a légszűrő részt és utána a klingerit papíros oldalát odanyomod erősen! azt mikor leveszed, ott lesznek a körvonalak nekem mindig bejön! Hát...ha van vmi kis motoros bolt a közelben..ot elvileg van de megpróbálhatod a sarki fűszeresnél is! üdv: Thunder5
elhozom,aztán amikor jössz érte Pesten fizeted.
Amúgy a felnicsík csak jól néz ki de egy szar volt felrakni meg nem valami nagy a minősége se pedig 3M a márkája!
Két darabból volt összerakva, és pont a felni közepén volt a pótlás ,meg 1 helyen el is szakadt.
Úgyhogy nem vagyok megelégedve vele de legalább messziről jól néz ki :P
Rendben van minden majd tavasszal akarok szelephézag állítást meg karbisznkront de amúgy semmi extra.
Forgalmija most még nincs mert szeptemberben lejárt de tavaszig direkt nem csináltattam meg mert ugyse vagyok itthon hétközben.
Itt egy kép róla most ilyen állapotban van.
Tudom hogy messze még a nyár de nem lenne kedvetek majd nagyobb turákhoz?
Horvátország-Rijeka 800-900 km és már 7-10 eurotol van szállás , a kemping még olcsóbb.
Vagy a másik lehetőség észak felé menni Lengyelországba az is kb ennyi km és útba esik a magas tátr