Moonline, nincs zxr250-em, de szerintem MINDEN géppel lehet egykerekezni, csak a pilóta ügyessségén múlik. Lehet egykerekezni 125 2t-vel, lehet 250 4t-vel, goldwinggel, harley-val, stb :)) Mindennel lehet! Csak gyakorlás kérdése.
Ja igen, és van néhány motor amivel könnyebb, általában orrkönnyű enduro/supermoto vasak, de egy nyomatékosabb speed vas is megfelel.
az attól is függ, hogy mien latyakos, vagy száraz úton mész vele, meg miután lemosod a gépet is logikus, hogy le kell, szóval szerintem ez egyéntől függő dolog.
Thanks for everybody!
és ki, milyen gyakran fújja? azt tudom, hogy én anno kb 2 hetente fújtam be a 25-öst, de ez pörgősebb vas, szóval kell a gyakoribb kenés?
Hali! Castrol Chain Sprayo-R! Szerintem a legtutibb. Én akiket motorosokat személyesen ismerek azok 90%-a ezt használja. Naon tutin befújás után szépen kifehéredik és úgy tapad mint atom... Mindenki dícséri és 3ezer forint körül van a 400ml-es a boltba. De én a neten 2500körül vettem... Üdv
Nekem Fusch Silkolene fél szintetikus láncsprém van. Egy részét ledobja, de újrafújom max ha kell. A napoban megfigyeltem hogy jó az ajtók nyikorgására is, és nem kell sok, mert bepezsgi magát a kis résekbe, ezáltal mindenkis apró zúgot ken.
Bizony bizony a zöld lenne az igazi Én Liqui Moly RACING Lánc-spray-t használok 0.25L 1590ft. Megvagyok vele elégedve, ha nem nagy mennyiségben nyomom a láncra, nem veri le. Nekem bevált persze lehet van tőle még jobb, de nekem megfelel
Nah, akkor egy új kérdés: Milyen láncspray-t használtok? (Szkráccs, tudom, ha találnál, akkor zöldet használnál... ) Az oké, hogy teflonos, de van-e valami tutti, amire mindenki esküszik (mint az olajaknál)?!
Már vagy 5ször feljött a téma, hogy fékbetét, milyen legyen, és hogy hol kéne megvenni...
De mindegy, ennyi pluszt költöttem rá... Úgyis a Jézuska hozza... ;)
Nah ma megrendeltem az olajat végre én is! A fékbetét szerintem jövőre csúszik, deh mondjuk most a váz külön van a többi cucctól....úgyhogy nem száguldok
15 az csak a 3db betét de ott irja a két első meg a hátsó!
De nembaj betudjuk annak, hogy fáradt vagy!
tárcsát előre a párt 30alatt nem kapod meg de keveset is mondtam, (nemtom pontossan az árakat) főleg, hogy belpiacos a masina!
Nah deh jól élsz, majd azért egy beszámolót kérünk a végeredményről! Egy matek példa! 60ezer forintnyi cuccot kéne még vennem a mocihoz, és 40em van! Nah megoldani nehéz mi?
hehe, végre itthon... tovább nyúlt az egri tartózkodásom, mintsem terveztem...
dizájn?! áh, nincs időm mostanság a mocival foglalkozni... múlthét pénteken éppen annyi időm volt, hogy elmentem Pásztóy autó-motor boltba, és megtudtam, hogy pontosan milyen Ferodo betét klappol a vashoz, és milyen árban van (ha valakit érdekel: ~5800 huf/tárcsa, hátsó kicsit olcsóbb), és ennyi... ha minden jól megy, akkor majd a jövő héten kicsit több időm lesz már foglalkozni vele, meg barátomat is megkérdezem, hogy hogy áll az idomtervekkel...
Sajnos az a fasza fekete, nem gyári fekete, ahol a tank érintkezik a vázzal körbe már lekopott.... Nekem tetszik a polír! A tiédnek szép fekete a váza azt látom! Jó is!
Nézzétek hogy kerekezik a zxr-el! http://www.youtube.com/watch?v...
Ja igen, és van néhány motor amivel könnyebb, általában orrkönnyű enduro/supermoto vasak, de egy nyomatékosabb speed vas is megfelel.
és ki, milyen gyakran fújja? azt tudom, hogy én anno kb 2 hetente fújtam be a 25-öst, de ez pörgősebb vas, szóval kell a gyakoribb kenés?
De mindegy, ennyi pluszt költöttem rá... Úgyis a Jézuska hozza... ;)
Linket meg már a 4440 -es hsz-ben tettem, de ne ezen múljon: Pásztóy Motoros bolt: Ferodo betét :)
De nembaj betudjuk annak, hogy fáradt vagy!
tárcsát előre a párt 30alatt nem kapod meg de keveset is mondtam, (nemtom pontossan az árakat) főleg, hogy belpiacos a masina!
dizájn?! áh, nincs időm mostanság a mocival foglalkozni... múlthét pénteken éppen annyi időm volt, hogy elmentem Pásztóy autó-motor boltba, és megtudtam, hogy pontosan milyen Ferodo betét klappol a vashoz, és milyen árban van (ha valakit érdekel: ~5800 huf/tárcsa, hátsó kicsit olcsóbb), és ennyi... ha minden jól megy, akkor majd a jövő héten kicsit több időm lesz már foglalkozni vele, meg barátomat is megkérdezem, hogy hogy áll az idomtervekkel...