Minek polírozod ki azt a fasza fekete vázat csak egy kics paszta kell neki aztán oylan csilivili lesz meg szarakodni fényesen tartani meg van ahol külföldön büntetik is meg nem engedik forgalomba helyeztetni
Hát sajna igen Tibi! Mire meg jön a nyár addigra alig 5en fogunk ilyennel rohangálni! Valaki azért írhatna ide ki mit csinál a télen a motorjával? Vagy midnenki elrakta aludni? Én ezt csinálom vele! Ez az első nap!Holnap vagy holnap után kijön a blokk, és kezdődik a váz polírozás...utánna még lesz pár meglepi! Írhatnátok ide azért! Peti te találtál már ki valami dizájnt a tiédnek? Béke
G.i.b.i. hát én nemtudok olyanról aki itt árulná a motorját...deh neten érdemes körbe nézni, van egy 390ért fekete, szürke és annyi baja van hogy az elektronikával nem oké valami! Valaki akinek tudja hova lehet bukógombát rakni a mocin? Am Petinek, B.Tibornak, meg nekem van ZXR-em van még valakinek? Mert a nyáron még egy csomó emberkének volt! Azt fura hogy eltűntek, vagy nagyobbra cseréltek.
Hali mindenkinek!
Valakinek esetleg eladó Kawasaki!Ha netán esetleg valami rosszabb állapotú vagy hibás motor az is érdekelhet!Csak egyben legyen ha van vele valami gond az nem akadály
Nem akar valaki Egümotors Bt. től rendelni? Nekem csak egy kormánysúly kéne, de annak a plusz ezer forintnak nem látom egy tétel vásárlása esetén értelmét... Ha lenne valaki Bp-en, vagy annak közelében, akinek még kéne cucc, az betársulhatna hozzám, vagy én betársulnék mellé, aztán elosztanánk a dolgokat személyesen...
Na-na-na?
nem tudom, hogy olvastátok-e, de nekem nagyon tetszik a cikk, és ajánlom nektek is.... egy két érdekes, és fontos dolog szerintem van benne... Motorrevü: Döntögetés
Hát persze, hogy nincs... De egyesek szerint ha tartalékra teszed, akkor az jó... Pontosabban azzal még talán kibírod az első kútig...
Szerintem meg mindig teletankkal menj, abból nem lehet baj... (Amúgy nekem is az első dolog, amit hiányoltam, az a benyajelző volt)
Bocsi szkráccs akkor úgy mondom én nem ismerem Majd holnap meg lesz a vidi! Az elöbb lemaradt, Peti azért szólítalak a neveden, mert lusta vagyok beütögetni a zárójelkettőspontkettőspontzárójelet Egy kérdés a ZXR tulajoktól! Nektek volt benzin szint jelző lámpátok vagy valami? Me nekem csak elfogy azt kész nem villan ki semmi meg ilyesmi! Valaki pls!
Hát kristóf, ha megnézed kb 3embernek van ZXR-je innét:D A hjc-ről nem tudok túl sokat, de nem hiszem hogy túl neves sisak, helyedben a lazernél döntenék, az nagyon király Vigyázok a vasra....régi álmom volt Holnap felomegy egy videó, szabályoztunk egyet
hát konkrétan még nincs, mert még úgy sincs meg a pénz, de nem telik el úgy nap, h ne nézném meg a neten a használt motorokat a tiédre is fentem a fogam már alig várom a tavaszt.. remélem meglesz a lóvé
vigyázzál ám rá nagyon
jaja nála. sportlégszűrős is azóta már nincs semmi vele hidegben is f@szán pöccre indul, csak a zsír új NGK gyertya 2 napot bírt ki biztos valami selejt volt, mert most is az vann benne és jó. azért nagy szerencsém van vele... de le is kopogom.. egész szezonban csak egy km spirált költöttem rá.. nameg olajat
nem kellet benne csalódnom, pedig kicsit félve vettem meg.. sokan szidják az RS-t, pedig egy szerető gazdit meghálál
azt mondja megijedtem...hát.....valljuk be...NEM VAGY TELJESEN NORMÁLIS majd a többiek is rájönnek de hogy én mit irogatok ebbe a fórumba.....mikor egy tuaregem van...
Valakinek esetleg eladó Kawasaki!Ha netán esetleg valami rosszabb állapotú vagy hibás motor az is érdekelhet!Csak egyben legyen ha van vele valami gond az nem akadály
Na-na-na?
Motorrevü: Döntögetés
de ennek az ára is megfelelő lenne...
Ferodo első fék
Szerintem meg mindig teletankkal menj, abból nem lehet baj... (Amúgy nekem is az első dolog, amit hiányoltam, az a benyajelző volt)
vigyázzál ám rá nagyon
nem kellet benne csalódnom, pedig kicsit félve vettem meg.. sokan szidják az RS-t, pedig egy szerető gazdit meghálál