Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor ha a Lazer is szóba jön, nézd meg pinkmotorsnál az akciókban a Tornado Racing sisak 60%-os kedvezményben van. 55800ft helyett 22320ft. Én valószinű hogy ezt veszem, bár nézegettem én is a HJC-ket. Az LS2-vel csak annyi a bajom, hogy műanyagsisak
És te milyen fékbetétet veszel?
Furcsa, hogy a nevemen vagyok szólítva... Olyan.... rémisztő...
Nah, szóval: valami HJC okosságon, vagy LS2, esetleg Lazer-en gondolkozom... HJC-ben van olyan, ami nagyon tetszik, de nem tud túl sokat (HJC CS-R1 CHARACTER)... fontos lenne, hogy csendes legyen, ne párásodjon, és legyen jó mintája...
Mondjuk én egész nyugodtan azzal voltam, hogy kuka a felnid és azért kell új kerék Van egy haverom, nemrég találkoztam vele és mondta, hogy nem rég vett hátsó kereket a cbr-re Na mondom mi történt a másikkal? Azt mondja "elkopott" Akkor már rájöttem, hogy nála a kerék=gumiabroncs
Kristóf ne okoskodjá me nyakon verlek Szerintem midnenki értette! Deh legalább érted....Akik nem voltak ott, az volt hogy esős úton kanyarodás kigyorsításánál egy pöppet kicsúsott a hátsó kerék, és thunder5 azaz kristóf meg ilyedt Amúgy semmi gond nem volt....
hát...sztem max gumit cserélsz a hátsó keréken de nálad márértem miért akarsz mindig "kereket" cserélni
Hát gondoltam hogy elő kéne fizetnem, deh mivel festetek, hátsó kereket vezsek, eslő fékbetéteket, olaj cserélek, meg még egyéb nyalni falni valók, ezért nem fogok szerintem:D Már nem igazán fogok motorozni a tavasz elött!
Amúgy sajna nem ismerek senkit aki 50es RS-t szeretne...deh sok szerencsét, jó lenne ha lenne mgé egy ZXR a környéken! Van mér amelyiket nézegeted?

Peti milyen sisakot szeretnél?
Balázs te az O. Jocinál csináltattad az RS-ed? Ha jól emléxem nem indult be...forgatta az önindíttó de nem indult be...és asszem...sport légszűrő van rajta ha te vagy az akit itt felsoroltam...akkor ültem már a motorodon menni nem mentem vele...csak azt néztem meg h mekkora az a motor nekem méretben
hát ja. pedig néha tényleg hasznos dolgok is vannak benne. amúgy szerintem ez a legjobb
néhányat már szemügyre vettem
/ez csak az én szerény véleményem /
egy-két hónapig veszed, utána le sem akadnál róla (állítólag januártól újra lesz poszter is )
Torrentoldalakon érdemes néha körbenézni, én töltöttem már le beszkennelt motorrevűt, ha szerencséd van találsz mást is(motomix, mindenmotor, superbike...)
Hááát, jah... bár nemtom... most, hogy olvastam a hozzászólásokat én is fenném rá a fogam, mert már szívesen lapozgatnék motoros újságot, de valszeg idén már nem lesz motorozás a télen, tavaszra meg minek?!
Meg hát most szűkösen jövök ki karácsonykor az anyagiakból... nem tudom... szerintem akkor már inkább azt a pénzt is beleteszem a tavaszi sisakvásárlás malacába... :)
Hali!
semmi gond, csak gondolom Te a superbike honlapján nézted, az viszont sajna hónapok óta nem frissült (már ígérik)
Az az akció még valamikor nyár elején volt.
Ez amiről beszélek a mostani (2008. november) számban van. Egész pontosan a 84. oldalon
"Tiéd lehet egy 1 éves SB előfizetés, valamint egy Helly Hansen Strip Crew aláöltöző 20.430 Ft helyett 12.999-ért"
Sztem megéri, főleg aki amúgy is veszi az újságot, mert végülis az egyiket ingyen kapod
akkor jobbulást a Kawának majd szívesen megnézném egyszer ha kész lesz -és nem gond
majd fussunk össze valamikor. Am ha esetéleg tudnál érdeklődőt az RS-re akkor ne tartsd vissza
alig várom már h én is ZXR tulaj legyek
Bocsi, hogy belekontárkodom, de akárhogy nézem, én csak választható Spray-kollekciót látok, a féléves előfizetés mellé... Éveset nem is írnak...
A linket köszi, deh nem szoktam venni ezt az újságot, deh lehet megjáccom ha nem találok mást. Jaja Dombóvári vagyok, de kb 2-3 hete vettem a kis kawát és nem nagyon hazsnáltam mert karbi szinkronra a szerelőnél volt, meg idomok nélkül hesszelt a garázsban, deh lassan kész a festése és akkor már láthatóbb leszek!:D Am szerintem látásból ismertüjük egymást me én is iparis vagyok!
hali!
ITT
amúgy nem szoktad venni a SuperBike-ot? Csak mert most előfizetési akcióban kapsz asszem 12-ért egy év előfizetést + HH aláöltözőt (am ha jól tudom 10 lenne az előfizetés meg 10 a ruha =20e)
Látom Te is Dvári vagy. Nem láttalak még a kis Kawával.. Én is nézegettem azt a gépet csak nem sikerült elpasszolnom az RS-t majd tavaszra..
Ugyanez van nálam is, egy ajtó szélességen kell tolni(80cm) én is beszoktam hajtani a tükröket. Általába lendületből megy a betolás vagy még az van, hogy tolom magam a lábammal, a hasamat pedig nekifeszitem a tanknak és akkor úgy zsupsz be
hát le ne szopjon?
Hervis síaláöltöző (7-10ezer), biciklis boltok, www.shox.hu, Tschibo márkaboltok, stb
Szerintetek hol lehet kapni jó thermo ruhát? Van olyan is ami télen fütt, nyáron hütt? Basszus 15fok van Ma gurulok egy lájtosat remélem:D, csak ne kéne holnapra tanulni:(
Szintkülönbség nekem is van, 5cm. Ráadásképpen egy ajtó méretű helyen kell betolnom, és még kanyarodni is közben kicsit Tükröket be szoktam hajtani, mert már volt hogy lekarcoltam. Egy tipp: Ülsz a motoron, a lábtartóknál betámasztod hátulról, és sípcsonttal tolod előre a motort, így nekem könnyen bemegy deee csizma nélkül elég fájdalmas. Másik verzió a lendületből való begurulás, csak ott nem szabad hibázni .
Szerintem száraz tömeg, vagyis hűtőfolyadék, benzin, motor-néha teleszkóp olaj nélkül. Van hogy az akksit sem veszik bele . Sőt, talán még a fékfolyadékot sem . Mérd meg menetkészen, két szobamérleg elég lesz
Még barátkozgatok vele, kevés alkalmat tudtam eltölteni rajta mióta nálam van. Motorozás közben semmi probléma, nem is érzem nehezebbnek mint a 250-est. Viszont mikor tolom be a garázsba, akkor megszokott viccelni Van egy kis szintkülönbség a kinti talaj és a garázs talaja között, kb 3cm na ott van olyan hogy 3. nekirugaszkodásra sikerül feltolni. Mindig elfogy a lábam és már nem tudom mivel tolni. Pont most van szerelőnél átnézésen és lejebb lesz ültetve egy kicsit eleje-hátulja is. Akkor már nem lesznek szerintem ilyen 3 felvonásos garázsbeállások. A forgalmiban egyébként a száraz vagy menetkész tömeget irják be? 206kg van beleirva
Neked legyen igazad Én volt hogy a bőrkesztyűmet a kipufogón melengettem, pedig csak 5fokig hűlt le a levegő. Mindenesetre bőrruha alá is fel kell öltözni. A mostani hidegebb időkben motoroztam párszor, a vesém fáj is(vesevédő elkellene), és egyik márka és típustársam eléggé odavan ezzel a szervvel, nem szeretnék úgy járni. Csak okosan . Amúgy mennyire szoktad meg a 600as súlyát?
A bőrruha arra is való, hogy ne legyek izületes. Robogós korszakomba volt olyan is, hogy reggel kikeltem az ágyból és összecsuklottam, annyira fájt minden porcikám. De mióta van nagyobb moci, vettem bőrszerkót és semmi gond nincs, még akkorsem mikor 1 fokban indultam motorozni
Majd ha elkezdenek fájni az ízületeid, rájössz hogy nem volt okos dolog. Mindenesetre öltözz fel jól, és vesevédőt szerezz be- nem okoskodás, csak jó tanács.