Ha az időjárás is úgy akarja, akkor holnap megy szerelőhöz. Múlt héten már voltam nála és akkor mondta, hogy valószinű az a baj, hogy valamikor eldőlt a moci és a fékkar kapott egy nagy ütődést és emiatt mittom én mik kitágultak benne. Majd megpróbál eszközölni neki valamit. Azt mondta hogy ha a fékhatás megvan akkor csak megkell szokni és kész. Csakám idegesitő, hogy minden fékezésnél elkell engedni a gázkart és 4 újjal kell behúznom. Nagyon megszoktam az előző mocinál, hogy kétujj és fog is rendesen. Ennél viszont kétujjal ráhúzom a kart a többire, és fékhatás nem nagyon van
Hali
Szétpörgetni csak akkor könnyű, ha nem kapja meg időben az olajcseréket, nincs szervizeltetve csak nagyon ritkán, ami pedig talán a leggyilkosabb számára ha hidegen meghajtják. Ha ezekre a dolgokra odafigyelsz akkor nagyon jó bringa lesz alattad az tuti. Nekem a bő másfél év alatt semmi gondom nem volt vele, nagyon imádtam. Mikor megvettem jött a sok nagyokos hogy "áááá 250-es sor4? Húha pörög mint állat, szar, nem lesz hosszúéletű, stb......" Nagyon nem lett igazuk, én egy kis agressziv és megbizható gépet ismertem meg abban a bő másfél évben. Kicsi a fogyasztása, alacsony a fenntartási költsége. Én valamilyen szinten meg is bántam hogy eladtam, jobb lett volna még vagy 3 évig megtartani. De mostmár mind1, nem tudom visszacsinálni
hellosztok! jövőre le szeretném cserélni az RS-emet egy ZXR-re. Tudnátok valamit mondani róla? speciel az érdekel hogy gyakran kell e szerelni? mivel elég sokat pörög mindenki azt mondja hogy könnyü széthajtani... megköszönném ha néhány tapasztaltabb ZXR tulaj irna 1-2 gondolatot, tapasztalatot a gép(é)ről
Üdv: Csuky
Postáztatni szoktam mert vidéki vagyok. Ha sokat rendelünk vagy csak én rendelek attól függ melyiktől rendelem. A formula postadíjas az olajshop bizonyos összeg fölött ingyenes.....számolni kell és kijön honnan a jobb rendelni, de általában nekem a formula a nyerő.
Ferodo szinter, nekem bevált az R1-ben, jobban fogott mint a gyári és a 3-ádba került a pásztóynál postaköltséggel együtt. Ha versenybetétet veszel akkor verseny tárcsát is tegyél fel mert külön nem érnek semmit max megeszi a sima tárcsádat és még nem is fog jól fogni. Olaj néha olcsóbb a www.formula3000.hu oldalon mint az olajshopban érdemes megnézni. Szűrőből jó a hilfofiltro, az olajshopos oldalon felvisz a hilfo oldalára és ki tudod keresni melyik típus kell a motorodba.
Igen kaptam hozzá japán lámpát és egy ledes rendszámtábla világítást is mert az még nincs rajta.
Köszi srácok én is örülök neki hogy megvan nagyon nekem is egy álmom teljesült ezzel. Kívülről bombázó belül azért vannak pici gondok de nem vészes vezérműlánc távtartók karbiszinkron. Egyenlőre ez ami biztos. Köszönet Mitogerinek mert Ő sokat segített nekem a hibák felderítésében, úgyhogy köszönöm még egyszer Geri.
valaki meg tudja mondani, hogy milyen olajszűrő kell a kawába?
most rendelném meg az olajat, és akkor már szűrőt is csatolnék mellé...
(rendelés innen: olajok)
Nekem van... kár, hogy használom...
Amúgy pár napja láttam hirdetést az aprók között, keress rá: Kawasaki ZXR alkatrészek
fog dobni egy srácot, akinek vannak bontott kütyüi...
Spider, neked meg grat... adatlapodon még nem néztem a fényképeket, de szerintem még nem találnék képeket... szóval majd csúsztass fel néhányat...
Szétpörgetni csak akkor könnyű, ha nem kapja meg időben az olajcseréket, nincs szervizeltetve csak nagyon ritkán, ami pedig talán a leggyilkosabb számára ha hidegen meghajtják. Ha ezekre a dolgokra odafigyelsz akkor nagyon jó bringa lesz alattad az tuti. Nekem a bő másfél év alatt semmi gondom nem volt vele, nagyon imádtam. Mikor megvettem jött a sok nagyokos hogy "áááá 250-es sor4? Húha pörög mint állat, szar, nem lesz hosszúéletű, stb......" Nagyon nem lett igazuk, én egy kis agressziv és megbizható gépet ismertem meg abban a bő másfél évben. Kicsi a fogyasztása, alacsony a fenntartási költsége. Én valamilyen szinten meg is bántam hogy eladtam, jobb lett volna még vagy 3 évig megtartani. De mostmár mind1, nem tudom visszacsinálni
Üdv: Csuky
Bár az olajat éppen ma vettem meg olajshop-ból... akciós volt, szóval nem hiszem, hogy rosszul jöttem ki... :)
zxr 250 motorra szeretnék venni láncot első és hátsó fogaskerekeket ...
ha tud valaki valami infót akkor írjon !
széles utat gumifákat!
ciao
Igen kaptam hozzá japán lámpát és egy ledes rendszámtábla világítást is mert az még nincs rajta.
Köszi srácok én is örülök neki hogy megvan nagyon nekem is egy álmom teljesült ezzel. Kívülről bombázó belül azért vannak pici gondok de nem vészes vezérműlánc távtartók karbiszinkron. Egyenlőre ez ami biztos. Köszönet Mitogerinek mert Ő sokat segített nekem a hibák felderítésében, úgyhogy köszönöm még egyszer Geri.
Hi
most rendelném meg az olajat, és akkor már szűrőt is csatolnék mellé...
(rendelés innen: olajok)
Köszönöm becsülni fogom !
Vannak képek
alkatrészek
Amúgy pár napja láttam hirdetést az aprók között, keress rá: Kawasaki ZXR alkatrészek
fog dobni egy srácot, akinek vannak bontott kütyüi...
Spider, neked meg grat... adatlapodon még nem néztem a fényképeket, de szerintem még nem találnék képeket... szóval majd csúsztass fel néhányat...