3állása van az on ahol vákumosan jön a benzin van a tartalék ahol kevésbenyonál átteszed és nem kell tolnod de az is vákumos és van a kettöközött az ahol csak ugy folyik a benzin minden nélkül de nincs rajta zárt állás mivel ha nem megy a motor nincs vákum és nem tud elfolyni a benzined ha on on vagy ha tartalékon van
én sárvári vagyok, én szerintem végigmotorozom az egész szezont ahogy a robogóval is mentem télen túrázni pl balatonhoz december 12-edikén meg ilyenek :)evvel is fogok, sőőt ezzel pláne hétvégén voltam balcsin , másnap meg ausztriában, nem bírom letenni a gépet :) ringre én inkább csak azért jártam eddig is, mert vannak utcai motorosok is a parkolóban a sportmotorok meg a pályázás nem vonz, én túrázni szeretek, de a ringre érdemes minden motorosnak kinézni, ha másért nem is a gyönyörű L2-es motorral szerelt ducatik utánozhatatlan hangját meghallgatni oké akkor ezt megbeszéltük, ha beindul a motoros szezon és elövetted a géped szólj
Hali! Én répcelaki vagyok. Én is rengeteget szoktam kijárni a ringre, bár még fel egyszer sem jutottam a pályára de nézelődni sokat szoktam... Hát idén már nem megyek mert elraktam a mocit téli álomra de majd tavasszal megdumálhatunk egy gurulást valamerre Te hova valósi vagy?
az én ex 400-amon sincs benzin szint jelző, meg lámpa sem , de tartalék állás van 2 littyóval, ezt én annyira nem csípem , én jobban örülnék egy szintjelzőnek a műszerfalon a tartalék állást meg basszák meg, de hát ez van ezt kell szeretni
hát nem lettem okosabb...a csapnak 3 állása van, ha jól tudom (ami nem biztos) 1: vákumos 2:átfolyásos/ejtős 3: zárt álllás..... valaki javitson ki ha nem igy van
zol én sem lakom messze a ringtöl :) ma délután gurultam eggyet , a héten még nem motoroztam eddig bírtam :) elnéztem ring fele :) nem mintha már nem lenne kihalva teljesen :) , te asszonyfai vagy?
teljesen reális az ár amiért kötötted, nekem sem lett volna sokkal kevesebb a 400-asra a 21 évemmel meg a null bónusszal kb 32 körül lett volna, de mivel apám ezer éve motorozik és tökömtudja mien bónusza van már megdumáltuk, hogy lesz ő az üzembentartó papiron és igy megspórol nekem 10 valahány ezret
Ez úgy lett megkötve, hogy átnézte előtte a nőci, hogy melyiknél a legolcsóbb. Begépelte az én és a motorom adatait és az Allianz jött ki a legolcsóbbnak a 38800ft-al
az lehuzás átbaszás stb.válts,de azonnal.nekem vidéken 1 bonusszal 7e ft 20 lóra(meg 1 szamárra) 125ccm.haver 95ös banditjára nulla bonusszal vidéken 9e ft/év!