Jajj haver ne is mond. Idegileg szétcsúsztam az átiratástól, nekem kereken 48E ft lett a végösszeg és ebben csak másfél hónap biztositás van, nem negyedév Felháboritó hogy lenyúzzák az emberről a bőrt is
Jah mégvalami! Az infódba azt a szöveget hogy 15km-ert 1perc 49másodperc alatt mentél le szerintem töröld ki... Ahhoz több mint 400km/h átlagsebességgel kellett volna menned Nemhiszem hogy a 125-ös cbr tudna annyit
Jujjj, ma megyek szekszárdra papírokat intézni, egy 70kilóméteres túra odaáig, és a legrosszabb nem mehetek a kawámmal mert szét van szedve Végigi kell döcögjem a fél megyét egy honda cbr125-el :(
A másik meg! Csak én tartom felháborítónak a 30ezer forint feletti átiratási költséget?:O
ÁÁÁ nehogy fullsinteticust vegyél bele! Azt nemgyőzöd majd mindig utántölteni. Egy félszintetikus márkás olaj tökéletes bele. Én most is és a 250-esbe is a Castrol Actevo X-tra 4T olajat vettem. Az olajshop.hu-n most 4500ft helyett csak 2300ft literje. Olajszűrő pedig 1900ft
olajból márkára, típusra mit ajánlotok? (azt tudom, hogy 10W40 kell bele) és full synth., vagy nem?! mivel ez elég pörgős gép, ezért gondolom valami jobbminőségű, nagyteljesítményű motorokhoz ajánlott lenne a jobb, nem a tescós vacak...
feltételezem, hogy volt már korábban ez a téma, de bevallom lusta vagyok 170 oldalt végignyálazni...
Hehe, megy majd a lila is, de nem bocsátom előre, hogy milyen lesz...
amúgy zöld csavarok szerintem így kimondottan horror árban vannak... mi lenne, ha fognál simákat, és elvinnéd színterezőhöz?! amúgy az is lehet, hogy csavarboltban kapsz... de passz...
Új! Keresek: első sárvédőt(törésmentest), Komplett vvezetői lábtartót(váltó, és fék oldalit is) Occsóért Köszi! Meg hogyan lehetn elemorcosítani az első lámpát úgy haogy speednek van?
Húhú! Remélem a lilát is eltünteted majd:D Am jó állapotú kis moccnak tűnik, majd dobok fel egy képet az eredeti kipurol:D Olyat csúszott vel az előző gazdi hogymajdnem átlyukadt már:D Milyen lesz a vas?
Szép ovális.... azt hittem először, hogy te vágtad rá valamiért...
itt meg két kép az idomos "korszakából", de rohadtul nem így fog kinézni a felújítás után (a matricák nagyját még aznap leszedtem, hogy elhoztam )...
Khm! Uraim ilyet garantáltan nem sokszor b....asztatok! Ma szétszedtem a motort!Mint a képen is látszik! És amikor egy barátom leszedte a hátsó sárvédő/láncvédőt! Akkor egy hatalmas felfedezésr ejutottunk! Akitől vettem az egy marha volt! Valószínűleg nem votl felspanolva a hátsó rugostag és kétszeméllyel ment vele! Aminek ez a kellemes kis tojás alakú lyuk lett a nyoma Ahogy mondani szoktam: Nagy az isten állatkertje...csak kicsi a kerítés
Jóvanna! Én komolyan vettem hogy a mama elrakta télire Akkor amikor az idomok is rajta vannak a motorkerékpárodon?Így már láthatok képet? Hú örülök hogy végre tudom hogy hívnak, engem is fusztrált ez a név Én meg Dorián(dorci) vagyok csak nemtom hogy lehet átírni a kingstont
Hát kisebb nyelvlecke... de ha egy "böszme nagy" motort fogsz vezetni a tavasszal, akkor szerintem ez sem fog ki rajtad...
De jó... legyen nevén nevezve a gyerek, miszerint Peti...
A képről meg annyit, hogy amíg nem javítottam fel, addig minek kérkedjek a mocival?! azt szeretném, hogy mielőbb kész legyen, és akkor már rakosgathassam fel tucatjával... de ha a köz majd azt kívánja, akkor lehet, hogy (adatlapra nem is, de) feltöltök ide egy képet... :P
Jah, és már 2 napja fel akarok tenni ide egy képet...
az első esésem a motorral...
Ebből is látszik, hogy mennyire kemény gép, mindent túlél... még az akasztást is!
Ezt a sportűzéses dolgot nekem írtad?! mert akkor tényleg szomorú... nekem nincs semmi bajom a motorozással... :D ha meg az alkudozásra, mint sportra értetted, akkor..... igazad van!
S-es méretű Kawasaki bőrkabát!
10000Ft
A másik meg! Csak én tartom felháborítónak a 30ezer forint feletti átiratási költséget?:O
feltételezem, hogy volt már korábban ez a téma, de bevallom lusta vagyok 170 oldalt végignyálazni...
amúgy zöld csavarok szerintem így kimondottan horror árban vannak... mi lenne, ha fognál simákat, és elvinnéd színterezőhöz?! amúgy az is lehet, hogy csavarboltban kapsz... de passz...
itt meg két kép az idomos "korszakából", de rohadtul nem így fog kinézni a felújítás után (a matricák nagyját még aznap leszedtem, hogy elhoztam )...
De jó... legyen nevén nevezve a gyerek, miszerint Peti...
A képről meg annyit, hogy amíg nem javítottam fel, addig minek kérkedjek a mocival?! azt szeretném, hogy mielőbb kész legyen, és akkor már rakosgathassam fel tucatjával... de ha a köz majd azt kívánja, akkor lehet, hogy (adatlapra nem is, de) feltöltök ide egy képet... :P
az első esésem a motorral...
Ebből is látszik, hogy mennyire kemény gép, mindent túlél... még az akasztást is!