Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom h mennyi a javitása de egy komplett blokkot lehet venni már 120 000ért
szerintem 40 000 nél nincs több
250E-ért még úgy is megérné, ha másik blokkot vennél hozzá
hát még festés is nagyon ráfér, de az ráér. más nincs állítólag.
am nem tudod, h mennyi lenne a hengerfej javítása?
ha csak az a baja akkor lazán megéri
hali
valaki meg tudná mondani, h kb mennyi lenne egy hengerfejes zxr javítása munkadíjjal meg mindennel együtt '93-as évjárat. Megérné 250e-ért?
köszi
Köszi! Nézegetem ezeket az odlalakat vannak jók! A térdvédőset megprobálom megbezsélni, mert az nekem is tetszik..... Monster energy-s mintára gondoltam....szerintetek?:D

Nekem egy 20-ast engedett volna....kb az utiköltség meglett volna! Sajnálom hogy már nemtudod űzni ezt a sportot!
Kingston,
neked mennyire engedett le az árából?

Thai box-hoz annyit, h én is imádtam, de egy centit nem nőttem tőle, szépen leszálkásodtam és kész, de mostmár el kellett felejtenem mert a jobb térdembe szétmentek a salagok, bár tökig nem ettől!
faszomba, hogy a hozzászólásom felét küldte csak el!
le van szarva...
tömören:
- az említett tankpados cég korrekt, meg lehet velük dumálni más kinézetű, egyedi tankpadot is, szerintem a térdvédős stílusra is...

Kérdés:
- hogy lehet a kormányvéget leszedni?
- mennyire hal meg a fék belső gumitömítése, ha homokfújatni, aztán színtereztetni viszem?
én is nézegettem ezt a motort, leveleztem is a tulajjal, meg kaptam szebb, nagyobb képeket... tényleg nem tűnik rossz vételnek, de a puding próbája az evés...

A lentebb említett kiegészítőkhöz (nem a koxosokhoz ) annyit, hogy www.nagyvas.hu valamint tankpadnak www.tankpad.hu itt
Erre a moccra én is érdeklődtem mikor nézelődtem még, nagyon jól hangzott! Engedett is volna az árból! Ha nincs benne 50ezer körüli km akkor teljesen biztonságos! A másik meg női tulaj szóval talán nem hajtotta szanaszét! Ha van rá elég pénzed akkro menj el nézd meg probáld ki, vigyél szakit! És utánna midnen rendben! Sok szerencsét hozzá!

A kokszokhoz! Én személy szerint soha nem hazsnáltam semmit! 3évet kondiztam, annyit eszek azóta mint egy ksisebb falu és nőttem! Szedhetsz fehérjét meg midnent tápkieget, deh valamelyik szinten mégis vízzel töltenek fel! Tudom nem nagy arányban deh ölt egy kicsit! Ez ltal ha abba hagyod lejjebb eresztesz! Én fél éve nem kondizom, csak thai box, és egy centit nem ment össze semmim! Ha lehetne beszélgessünk inkább a motorokról Ha nem akartok, akkor bocsika....
Hello!
Már egy ideje olvasom a fórumot, mert természetesen nekem is erre a típusra fáj a fogam, van egy konkrét példány is:http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=119369, ő róla ha leírnátok a véleményetek, nagyon megköszönném!

A táplálék kiegészítőről, én most myo max-ot szedek és bátran ajánlom, mert egész jól lehet tőle nőni, csak az árával van probléma!
Előre köszi a mocival kapcsolatos segítséget!
De az még 3éve volt, már valamennyivel nagyobb vagyok. Amugy eszemágában sincs, hogy képet tegyek föl magamról Kivan zárva
154cm és 36kg olyat se láttam még. majd egy képet rakj már fel kíváncsiságból
én osztálytársam 185cm és 54kg most kapott egyik havertól egy bomber dzsekit már kezd emberesen kinézni :D
de az a gyakoribb, amikor fingjuk sincs az egészről :D
igen, de ez általában mindennel így van. A Drogokról és a szexről is általában az papol, aki vagy életébe nem próbálta, és fingja sincs semmiről, vagy igenis mélyen bennevolt a témában :D
Akinek normálisan megvan a napi 150-200gr fehérje vitaminok stb az 100-szor egészségesebb mint azok akik tucatszámra eszik az egészségtelen kajákat.És a vicc h ők papolnak h ne koxolj
Ha minden igaz, már este lesz kép, meg egy rövid kis videó is
Van képed a gépről?!
Libidónövekedés amíg szúrod magad,ez teljesen természetes,de ezalatt a szervezeted megszokja,hogy a hormonok túlnyomó részét külsőleg kapja meg így a belső termelés megszűnik,alábbhagy. Ez a probléma utólag szokott jelentkezni.
Duplabubis plexit én is nagyon szerettem volna a zxr-e, de sehol sem találtam, igy maradt a gagyi sötét Szatuna kft-és szarság A mostani moccra viszont már találtam is, szép neonzöld, duplabubis, csak épp az ára kicsit necces, 24E ft De hátha valamelyik Jézuska azt hoz karácsonykor a fa alá
Igen, mert hülyék. Nem tudok rá mi mást mondani. Nekem még a saját anyám sem képes felfogni hogy a táplálékkiegészítő fehérjének, semmi köze nincs a médiában már oly soxor ócsárolt és misztikus szteroidokhoz.
Én csináltam egy skálát:

Egészséges étkezés csak ételekből (tej, sovány hús, rizs, tojásfehérje, banán, magvak, stb) --- egészséges étkezés ételekből + táplálékkiegészítő (ami lehet önmagában aminosavak, fehérjék, glutamin, komplett MRP, kreatin, kreatin transzporttal, stb stb (kurva sok féle van)) ---- illetve a harmadik verzió amihez hozzáadjuk az anabolikus szteroidokat (ez a véglet kizárólag profi testépítőknek vagy olimpiai sportolóknak éri meg szerintem.)
Igaz, szteroidokból (ez is egy buta nagy gyűjtőfogalom) 1000féle van, tabletta, szuri, por, stb, mindegyiknek más a hatása, és a rizikója. Általánosan köztudott hogy némely tablettás szteroid (pl. a hírhedt naposim) az átlagnál jobban roncsolja a szerveket, van amitől még a beleid is nőni fognak (ami nem feltétlen rossz :D )
Ja és mégvalami, ez az impotencia dolog elég nagy téveszme. Több testépítő haverom akad, van olyan aki évekig szúrta seggbe a "segítséget", de maximum libidónövekedésről számoltak be (állandó dugni akarás, ami vmilyen szinten normális), impotenciáról nem hallottam. Szerintem jóval kevesebb arányban fordul elő impotens a testépítők között, mint azt sokan gondolják. Sok profi testépítő vna, és általában nem vannak elégedve a nemi életükkel

BOCSI AZ OFFÉRT!
Így van, ez a korrekt megfogalmazÁs!
sajnos sok ember a tápkiegészítőt és a kokszot ugyanannak veszi
haggyad már.. csak annak tesz be aki parasztul használ paraszt cuccokat.
Hát azért ez nem ilyen egyszerű. Van akinek éveket kell keményen dolgoznia hogy látsszon valami!
most ezt nem kötekedésképp, elhiszem h te nem tudsz nőni, de én azért megnézném mi lenne ha velem kajálnál :D