Hát kormány kiflire kellene egy carbon borítás, találtam Hondára, Yamahára, Még valami Csing-lingre is deh Kawára nem! Kellene tanksapkára is Carbon borítás azt is találtam egy csomóra! Kellene még halogén izzó is, de azt tom nehezen lehet beszerezni! Meg Eby-on találtam Búbos Plexit erre a moccra, deh magyarországon sehol nem találok! Ezene kívül hol lehet még 3részes tankpadot találni? Erre a térdvédősre célzok! Köszi!
Már annyira nem is parázok, azt hiszem az első lépéseket túl reagáltam. Végül is, minden helyzetre lesz mindig egy megodás, egy lehetőség. Vagy ha csak nem sikerül átvergődnöm egy adott helyen A-ból B-be, akkor majd valamelyik haver segit arrébb tolni
Nem kell izgulni ez miatt... Nekem sem ér le a lábam rendesen (lábujjhegy) És már én is megbarátkoztam vele... Bár mondjuk én 45 kgnál több vagyok. Szal no para, ne izgulj, fel a fejjel
Nem gáz ha alacsonyak meg vékonyak vagytok, legalább full speedesek vagytok A GP-ben is az a nyerő
Nekem pl minden motor alacsony, amikro ráülök a kawára a talpam a földön van, deh derékszögben van a combom a vádlimhoz képest Vicces látvány Am végre valaki írna má valamit arrol amit krédezek? Hogy lehet valahol ZXR-hez kiegészítőket kapni?,,
Ezt már próbáltam is, de semmit nem hiztam pedig több 10E -et költöttem el vacak porokra és gyúrtam mint a félőrült. Sajnos rajtam kivüálló dolog miatt nemtudok hizni. Van egyfajta velemszületett betegségem, mely föleg a tüdőmet érinti és a rengeteg kalóriát és egyéb dolgokat a szervezetem arra forditja, hogy minden szervem és tartozékom megfelelő oxigénmennyiséget kapjon. Kevés a táplálékfölszivódása is, igy esélytelen hogy hizzak. Az elmúlt 2 évben hiztam 5kg-ot. 3 évvel ezelőtt mikor végzős voltam szakközépben, akkor még csak 154cm voltam és 36kg Most vagyok 167cm és 45kg. Ha az 50 kilót elérem valaha, az már szép teljesitmény lesz
Majd megszokod, sztem ezért ne vállj meg tőle Ha meg eldől felállítod vhogy De ha állóhelybe leér faxán a lábad akkor már nagy baj nem lehet. Adatlapodra majd vmi képet dobj fel (persze a mociról)
"Ha meg leszállok róla és mellete vagyok, felakarja lökni a 45kilámat ahogy elkezdem tolni."
többször olvastam már hogy gondot okoz neked ez (ami másoknak pl. nekem elképzelhetetlen :) ), és felmerült bennem a kérdés, ha tényleg zavar a dolog: egyél rendesen, és kezdj el súlyzózni. Nem mindenáron komoly kondi eddzésre gondolok, de egy kis erőnlétnövelés nem árt.
Remélem nem veszed bántónak a hsz-t! üdv
Köszi. Remélem is hogy hozzáerősödök, mert ha meg kell válnom tőle, szétreped a szivem Full talpon ér le, de amikor elkezdem tolni akkor márcsak lábujjhegy van belőle, és ez a baj. Ha meg leszállok róla és mellete vagyok, felakarja lökni a 45kilámat ahogy elkezdem tolni.
Na helló mindenki.
Nagy örömomre, megvan a Kawa, de nagy pehhemre kúrva nagy nekem. Erre persze itthon döbbentem rá, mikor arrébb akartam tolni. Éppen megy a dolog, de nehézkesen és ha a segge egy kis hupliba van, nemtom kitolni belőle. Mentem vele, azzal baj nincs, jól kezelhető és úgy megy mint egy igazi barom. Majdnem ráélveztem
megint nagyot alkottam... leszedtem a baloldali fogaskerék deknit... de arra nem gondoltam, hogy eláztat az alatta sunyin megbújó olaj... basszus, ki ad a kezembe szerszámot?! nah, mindegy...
lényeg, hogy a jelzett tömítést kéne majd valahonnan pótolnom... ötlet, telefonszám, cím, weboldal, ahonnan esetleg tudnám?
jah, és mégvalami... a hiányzó olajmennyiséget honnan tudom majd vissza/betölteni?
Ha megvan a gép jelentkezz a megfelelő helyen vele... (ZX-6R fórum) Én kíváncsi vagyok rá hogy milyet vettél és mit szólsz hozzá úgy elsőre + ilyenek. De aztán kipróbálni akármilyen hideg is van. Én emlékszem amikor megvettem az enyémet este 10 fele értünk haza. És azonnal elmentem vele egy körre
Jahj, a lényeget el is felejtettem: van valakinek hőmérséklet jelzője? (1.hengernél kicsavarható kis vacak) valószínűleg az adja/adta meg magát... legalábbis a forróvíz teszten nem produkált semmit...
Nem kell izgulni ez miatt... Nekem sem ér le a lábam rendesen (lábujjhegy) És már én is megbarátkoztam vele... Bár mondjuk én 45 kgnál több vagyok. Szal no para, ne izgulj, fel a fejjel
Nekem pl minden motor alacsony, amikro ráülök a kawára a talpam a földön van, deh derékszögben van a combom a vádlimhoz képest Vicces látvány Am végre valaki írna má valamit arrol amit krédezek? Hogy lehet valahol ZXR-hez kiegészítőket kapni?,,
többször olvastam már hogy gondot okoz neked ez (ami másoknak pl. nekem elképzelhetetlen :) ), és felmerült bennem a kérdés, ha tényleg zavar a dolog: egyél rendesen, és kezdj el súlyzózni. Nem mindenáron komoly kondi eddzésre gondolok, de egy kis erőnlétnövelés nem árt.
Remélem nem veszed bántónak a hsz-t! üdv
Nagy örömomre, megvan a Kawa, de nagy pehhemre kúrva nagy nekem. Erre persze itthon döbbentem rá, mikor arrébb akartam tolni. Éppen megy a dolog, de nehézkesen és ha a segge egy kis hupliba van, nemtom kitolni belőle. Mentem vele, azzal baj nincs, jól kezelhető és úgy megy mint egy igazi barom. Majdnem ráélveztem
Vagy csináltatsz tömítést a régi alapján.
lényeg, hogy a jelzett tömítést kéne majd valahonnan pótolnom... ötlet, telefonszám, cím, weboldal, ahonnan esetleg tudnám?
jah, és mégvalami... a hiányzó olajmennyiséget honnan tudom majd vissza/betölteni?
Ha megvan a gép jelentkezz a megfelelő helyen vele... (ZX-6R fórum) Én kíváncsi vagyok rá hogy milyet vettél és mit szólsz hozzá úgy elsőre + ilyenek. De aztán kipróbálni akármilyen hideg is van. Én emlékszem amikor megvettem az enyémet este 10 fele értünk haza. És azonnal elmentem vele egy körre