Megvan a motor! Végre én is Kawa tulaj vagyok Holnap majd megy föl pár kép...szerencsém volt nagyon megérte az árát...lesz vgele munka külsőleg meg egy karbi szinkron deh am midnen jó rajta! Boldog vagyok....csak jön a tél....deh van idő a festésre Azt hiszem lehet polírozni a plexit....nemtom hogyn deh én úgy tudom lehet!
Mikor is hozzátok a gépeket? Egyikőtök szombaton másik vasárnap? Nah akkor majd vasárnap este nézem a fókuszt hátha benne lesztek... Jól van na csak vicc volt
Amit linkeltem! Festés nem árt neki, deh legalább olyan lesz mint amilyet szeretnék, gumi cserés deh legalább tudni fogom hogy jó van rjata! Kell rá költeni deh legalább lesz miért dolgozni
Húhú....Úraim...Szombaton megyünk és megvesszük a saját KAWASAKI ZXR250-emet Szóval örülünk:D Pont szezon legeslegvégére Deh még fegyűröm az aszfaltot amint jó idő lesz
Igen zx6r-lesz, csak annyiban módosult a dolog, hogy ez lesz az, nem amit először kinéztem. http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=126690 jóval közelebb van hozzám mint a másik és egy 100-assal olcsóbb. Elméletben annyi baja van, hogy karbiszinkron kell neki, mert 4000-es fordulat alatt alig van élet benne.
Szerintem nem minden esetben az ára alapján kell egy motort megitélni. Nem egy ember járt már úgy hogy inkább több pénzt szánt a motorra és mégis szart vett. Tételezzük föl hogy mondjuk ezt azt kell rá költeni, mondjuk legyen az a ráköltés 200E ft. Akkor az biztos hogy megvan csinálva és biztos hogy jó lesz egy jódarabig.
Akkor ugye 480E-nél járunk van egy fasza motorunk. Én 495E-ért adtam az enyémet és jódarabig arra sem kell költeni. Gyakorlatilag mindenképpen ott van az ember, csak az egyiket türelmesen ki kell várni mig kész lesz a másikat pedig csak megkell venni és motorozni vele.
Hi
Én már felhívtam őket, karcos de szerintem ez még nem nagy probléma...igazából semmi mást nem tudott a telefonban elmondani róla... elég unszimpatikus volt a csávó. (saját vélemény : ez túl olcsó szerintem, biztos ráköltés... nem tudhatod 100Km múlva mi hullik szét belőle, mindenképp vigyél szerelőt !), remélem minden ok lesz, de ez nagyon gyanús.... Inkább néz ki egy olyat amivel nincs semmi gond kicsit többért.
Hi
20250